/Sibiu/Magazin de saltele

PRODUCATOR SALTELE

Sibiu 550088, România

PRODUCATOR SALTELE
Magazin de saltele
4.8
146 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
R5J4+PX Sibiu, România
+40 766 228 852
saltele.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: 9–15
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Catalin Catalin
Catalin Catalin2 ani în urmă
Singurul lucru executat corect in comanda au fost cearceafurile. Saltelele si acoperitoarele au inceput sa aiba probleme inca din prima luna: materialul se descoase, spuma asa-zisa hard e de consitenta unui burete de spalat masina, care fara un cadru face o compresie de peste 60% din volum si multe alte probleme. Personal e prima si ultima oara cand mai comand ceva de la acesta firma.
EDIT: am ajuns la o intelegere ulterior, lucru laudabil pentru firmele din Romania, lucru pentru care voi da 4. Cu toate acestea rating-ul normal ar fi de 2-3 pentru ca executia a fost dupa cum am specificat in review-ul initial.
EDIT 2: mai scadem o stea pentru ca aparent aceasta firma nu foloseste spuma asa cum este precizat pe site, ci un burete de calitatea celui de dus. Am realizat acest lucru cand am achizitionat saltele din alta parte si am vazut ce inseamna spuma.
Valeriu Damian
Valeriu Damian2 ani în urmă
Locatia nu a fost greu de gasit. Daca urmati Google Maps, va duce la locatie, plussunt si indicatoare pentru locatia exacta.
Personalul Showroom-ului a fost foarte amabil. Calitatea produselor este una exceptionala.
Andrisan Cristina
Andrisan Cristina2 ani în urmă
Am achizitionat un topper memory bamboo 5 cm de care sunt extrem de multumita. Este un produs de calitate, care mi-a atenuat semnificativ durerile de spate si de sold pe care le aveam cand dormeam doar pe saltea. Calitatea somnului meu acum este net superioara. Ma bucur ca am achizitionat un produs romanesc de calitate la un pret corect, comparativ cu toppere cu branduri internationale.In plus, livrarea a fost extrem de rapida. Multumesc!
Ionut valentin
Ionut valentin2 ani în urmă
Recomand produsele de la aceasta firma,totul de nota 10...calitate si promptitudine,preturi de producator...o sa mai revin si alta data cu placere...salteaua glory memory cu husa aloe foarte ok...Multumesc frumos !!!
Complex Turistic Comoara Istrului
Complex Turistic Comoara Istrului2 ani în urmă
Am achizitionat recent 12 saltele ortopedice spuma Coralis Aloe pentru complexul nostru. Produse excelente si de calitate, fabricate in Romania! Livrare foarte rapida! Felicitari!
Dan Bogdan Constantinescu
Dan Bogdan Constantinescu4 ani în urmă
Saltele de foarte bună calitate la prețuri competitive. Personal deosebit de amabil.
Eu am ales salteaua direct din showroom, am plătit-o, și în două zile a fost în București.
Mircea Popescu
Mircea Popescu4 ani în urmă
Un super producator de saltele ! Il recomand cu placere !
Mircea Prica
Mircea Prica4 ani în urmă
Personalul foarte amabil, serviabil, iar produsele sunt de foarte buna calitate la preturi mai mici decat la alti producatori sau furnizori.Au dat dovada de promtitudine, rabdare si intelegere pentru multumirea clientului.Ii recomand cu mare caldura.
Locații recomandate