/Prahova/Magazin de saltele

Lems Ploiesti

DN1B, Blejoi 107070, România

Lems Ploiesti
Magazin de saltele
4
484 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
XX88+VH Blejoi, România
+40 733 000 118
lemet.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–19
Marți: 10–19
Mirecuri: 10–19
Joi: 10–19
Vineri: 10–19
Sâmbătă: 10–19
Duminică: 10–18
Scrie o recenzie
Cristina Wouters
Cristina Wouters2 ani în urmă
Citiți cu atenție contractul! Eu era sa pierd avansul dat pentru câteva corpuri de mobilier pentru camera copilului. Mobila venea din Turcia și avea termen de livrare 12 săptămâni,adică în luna decembrie. Mobilierul a venit în timp,adică pe 22 decembrie,zi în care am fost sunata de un lucrător din depozit pentru a ma anunța ca pot ridica mobila cel târziu în data de 23 decembrie sau ,pe 6 ianuarie, deoarece depozitul era închis în perioada sărbătorilor de iarna. În data de 5 ianuarie am primit un mesaj prin care eram anunțată ca am pierdut avansul dat pentru mobila și respectiv mobilierul comandat deoarece nu am ridicat produsele în termen de 3 luni de la data comenzii și avansului,ultima zi fiind 3 ianuarie,zi în care nu se lucra în depozitul Lem's. După ore de stres și câteva telefoane prin care am încercat sa le explic omenește ca nu era posibil sa ridic comanda cu depozitul închis,am reușit sa-mi ridic produsele. Nu recomand acest magazin. Nota 10 pentru mobila,dar este turceasca.
Traian Horjea
Traian Horjea2 ani în urmă
Produse prost finisate, de calitate slabă, la prețuri mari. Dacă îți înlocuiește un element de mobilă, e mai prost finisat decât cel inlocuit. Daca cumperi canapea sau fotoliu, trebuie sa tunzi atele. Dosul scaunelor prost capsat. Prețul si montajul ar trebui să fie incluse in preț, altfel ai un soc, fiind cam mari. Și politica de RETUR sau înlocuire NU există-in secolul 21😢. Slab, slab, slab, nu inteleg cum de rezista pe piață.
Alys Angel
Alys Angel2 ani în urmă
Preturi foarte mari la calitatea ce ofera nu se merita,prefer Ikea decat Lem's..calitatea si serviciile lor lasa de dorit..👎👎
Bogdan Bogdan
Bogdan Bogdan2 ani în urmă
Mare grija inainte sa cumparati! Nu exista politica de retur! Este singurul magazin in am auzit acest "detaliu"! Total dezamagit!
Alexandra Mușat
Alexandra Mușat2 ani în urmă
Nu au politica de retur. Inacceptabil in 2021. Si seful de magazin "era in concediu". Serios? Mai bine cumpar Ikea cu retur de 365 zile decat mobila lor de calitate 0 (5000 de lei o canapea pe care nu se poate sta mai mult de 20 min).
Justin Popenciu
Justin Popenciu2 ani în urmă
O stea este mult avand in vedere faptul ca NU EXISTA POLITICA DE RETUR, iar calitatea produselor lasa de dorit cu toate ca preturile sunt printre cele mai mari din piata.

Sunt foarte dezamagit, personalul nu are niciun interes in a rezolva problemele aparute.
Tiberiu Toma
Tiberiu Toma2 ani în urmă
Serviciul cu clientii nu merita nici macar o stea. Fie nu raspunde nimeni la telefon, fie te paseaza la alta sucursala daca ai noroc sa-ti rapunda. Daca te duci fizic la ei gasesc tot felul de scuze sa justifice de ce comanda nu vine la timp pt ca ei abia dupa o saptamana de la achizitie o inregistreaza. Perioada maxima de 6 saptamani pt livrare este o gluma proasta.
Marian Silviu Balu
Marian Silviu Balu2 ani în urmă
O gamă largă de mobilier, personal ok. Prețuri acceptabile, și cu discount.
Locații recomandate