/Prahova/Magazin de saltele

Salt Confort

DC149 60, Orzoaia de Jos 106306, România

Salt Confort
Magazin de saltele
3.8
24 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
2638+QQ Orzoaia de Jos, România
+40 244 271 614
saltconfort.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: 8–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Manuel N
Manuel N4 ani în urmă
Cautati in alta parte! Am comandat de pe site 2 saltele din spuma cu grosime de 5 cm intr-o duminica. Luni am fost sunat de cineva si mi sa spus sa sun eu din nou vineri ca sa-mi spuna daca imi pot face saltelele. Am asteptat pana vineri si am sunat. Mi- raspuns cineva, care mi-a spus ca este in drum spre fabrica si inca nu stie si sa sun din nou, mai tarziu cand ajunge sa vada daca masina de facut saltele cu grosimea de 5 cm e montata. Nu am mai putut sa sun atunci si am sunat din nou saptamana urmatoare. Atunci mi-au spus ca nu-mi pot face saltelele, deoarece nu au montata masina care le fabrica . Cam asta inseamna Salt Confort. Eu am luat siteul de pe o saltea dintr-un hotel si cred ca nu-i intereseaza cei 450 de lei ai mei, ci comenzi mult mai mari, date de hoteluri sau vor sa vanda saltele mult mai scumpe. Cea mai neserioasa firma cu care am avut contact. Angajatii dau mereu 5 stele! Feriti-va de ei!
Andrei vat
Andrei vat4 ani în urmă
Adresa gresita, te duce gps-ul la dracu in praznic pu un alt deal de unde vezi fabrica. Programul sambata este pana la 13, nu pana la 14 conform site-ului.
Gabriel Cristian Nicoara
Gabriel Cristian Nicoara5 ani în urmă
O vanzatoare care goneste clientii.
Vorbeste urat, la persoana a 2-a singular, vag, nu da detalii despre produse si ofera transport cui vrea.
Magazinul e ok, de 5 stele, produsele la fel.
Mitica Bunea
Mitica Bunea5 ani în urmă
Saltelele sunt groaznice, miros îngrozitor, sunt ffff grele ca sa întorci salteaua este nevoie de 2 persoane, nu va recomand, vreau sa returnez salteaua magazinului de desfacere?
Adrian Petrea
Adrian Petrea2 ani în urmă
Am cumpărat 2 saltele (Lux) 80-200 cm la începutul lunii Decembrie 2020, serviciul livrare a fost deosebit de prompt, ambalajul foarte bun, saltelele sunt lucrate cu multa migala și atenție, sunt dotate cu 2 fețe vara/iarna, sunt confortabile, eu și soția mea suntem mulțumiți de alegere.
Eugen Banciu
Eugen Banciu2 ani în urmă
Am cumparat o saltea super ortopedica 120x200 la pretul de 525 lei. Salteaua e super, comoda, lucrata bine si aspectuoasa, iar baiatul meu este multumit de ea, fapt pentru care acord 5 stele. Salteaua este inalta si grea si de aceea poate fi greu de manipulat la transport. Ca o recomandare, plasticul ambalajului ar trebui sa fie mai rezistent pentru a nu se rupe la manipulare.
Bianca Bucur
Bianca Bucur2 ani în urmă
Cea mai neserioasa firma producatoare de saltele. Trimite saltele uzate, murdare, cu ambalaje rupte si petecite. Nu raspund la telefon. Sunt mai ieftine insa nu merita pentru diferenta de pret sa ai un produs pe care sa nu il poti utiliza. Am comdandat de doua ori, de fiecare data am patit la fel. Nu recomand!
Cornel balasoiu
Cornel balasoiu2 ani în urmă
Neserioși și total dezinteresați de rezolvarea situațiilor sesizate
Locații recomandate