/Iasi/Magazin de saltele

Staer Iasi

Bloc 550, parter, Șoseaua Păcurari 70, Iași 700547, România

Staer Iasi
Magazin de saltele
4.2
231 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5GFQ+JW Iași, România
+40 332 730 990
staer.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: 10–17
Duminică: 10–14
Scrie o recenzie
Anca Ioana Artenie
Anca Ioana Artenie2 ani în urmă
Cea mai proastă experiență pe care am avut-o vreodată cu astfel de servicii. Mobila de o slabă calitate, cu defecte vizibile. Mi-am pus toată răbdarea sperând că e o întâmplare sau un caz izolat, însă nici după cea de-a cincea oară ( Atenție!!! a 5-a oară ) nu am avut parte de o mobilă fără defecte. În aprox.3-4 luni s-a încercat remedierea problemei și mereu corpul a venit cu defecte. După atâtea erori m-am convins că e cea mai nepregătită firmă în a soluționa problemele și a face un client mulțumit, mai ales în a păstra valoarea brandului și a-i face pe clienți să revină în magazinele Staer. Multe probleme din fabricație, însă asta nu poate fi la nesfârșit o scuză, dacă de 5, 10 sau 20 de ori vine cu defect înseamnă că ceva nu e bine și trebuie să găsești eroarea, iar apoi soluția. În prețul plătit nu s-a reflectat calitatea mobilei, ci poate doar mai mult montajul, având în vedere că s-a intervenit de atâtea ori. Nu pot să îmi exprim în cuvinte dezamăgirea!!!
Ionut Potarnac
Ionut Potarnac2 ani în urmă
Produse de proasta calitate!
Am cumparat un coltar in urma cu 6 ani, pentru ca era cel mai mare pe care l-am gasit pe piata. Modelul, foarte frumos, n-am ce zice. De fapt, cam toate modelele lor sunt destul de aspectuoase, dar degeaba, daca nu sunt si de calitate.
La mai putin de 6 luni de la achizitie, am trimis unul din cele 2 corpuri la reparat, in baza garantiei: cedase cadrul, iar atunci cand te asezai, pe langa faptul ca ajungeai aproape la nivelul podelei, scartaia si scotea tot felul de zgomote. Bun...au venit, l-au luat, l-au reparat, l-au adus inapoi.
Anul trecut am fost nevoiti sa inlocuim husele pernelor, din cauza faptului ca pielea sintetica din care erau fabricate se exfoliase intr-atat incat coltarul arata de parca tocmai il adusesem de la groapa de gunoi. Bun, am fost la Staer, am dat comanda de huse, le-am inlocuit. Dar, vorba romanului, „Alti bani, alta distractie!”
Anul acesta, alta problema: a cedat cadrul celuilalt corp. Toate astea, in conditiile in care acest coltar a stat in camera de oaspeti. Sunt zile, poate chiar saptamani intregi in care nu se aseaza nimeni pe el! Daca ar fi fost utilizat zilnic, n-ar fi rezistat mai mult de un an! Bun, deci a cedat si celalalt corp. La fel, te afundai in el atunci cand te asezai (si nu la modul placut, ci pur si simplu aveai impresia ca pici in gol), scart-scart, troc-tronc. Sun la Staer, le spun ca am un coltar cumparat de la ei si ca solicit repararea acestui in regim de service, urmand sa achit orice costuri. Raspunsul lor? „Nu asiguram service. Apelati la serviciile unui tapiter”
Asa ca am cautat pe Facebook un mester, l-am chemat, a reparat canapeaua si a intarit cadrul (pentru ca acesta era realizat foarte prost, din niste sipci, ca altfel nu le pot spune, prinse doar cu niste capse - sub presiunea arcurilor, era imposibil ca aceste sipci sa reziste si au fost efectiv smulse). Din nou, alti bani, alta distractie!
Tot ce am scris aici pot dovedi cu fotografii si documente!
Concluzia: Nu mai cumpar niciodata de la ei!
Anton alexx
Anton alexx2 ani în urmă
Am comandat mobila pentru bucatarie si sunt multumit. Livrare la timp, raport calitate-pret foarte bun.
Mirela Bejan
Mirela Bejan2 ani în urmă
Am comandat toata mobila de sufragerie si dormitor de la Staer Iasi si sunt extrem de multumita. D-na Mihaela a fost extrem de draguta si ne-a acordat tot timpul necesar si sfaturi ptr a se asigura ca facem alegerea perfecta. Sunt foarte multumita de designul si calitatea produselor, este exact ce cautam!! Livrarea a fost chiar mai rapida decat era planul, baietii care au venit sa monteze mobila au fost foarte profesionisti, rapizi si politicosi. Personal, sunt foarte multumita de toate aspectele: staff, preturi, calitate, design, timp!! Va multumesc mult!!
Mihai Boboc
Mihai Boboc2 ani în urmă
Am comandat mobila de bucătărie de la acest magazin, prețurile nu sunt cele mai mici însă vreau sa spun că sunt foarte mulțumit de alegerea făcută. Doamnele din magazin sunt foarte amabile, iar echipa de la montaj (Tibi și Ionut) profesionistă. Mobila a ajuns cu o zi înainte de data stabilită. Recomand!
Felicia Todirel
Felicia Todirel2 ani în urmă
Este un magazin de mobila pe comandă... Îți alegi culoare, stil, textură, esență lemnoasă etc.. Însă prețul e foarte ridicat în raport cu materialele sau calitatea cea ce denotă un comision foarte mare... Da e ok pentru cei care au bani dar pentru omul obișnuit de condiție medie e foarte scump și inaccesibil... În concluzie comandați doar dacă aveți fonduri fără limita!
Andreea Avram
Andreea Avram2 ani în urmă
Destul de placut pt un mag de mobila, fetele de acolo f dragute, au raspuns la toate intrebarile noastre. Ofera transport si montare gratuit pt Iasi, nu stiu cum ar fi pt alte orase.
Ioana-Raluca Solopa
Ioana-Raluca Solopa4 ani în urmă
Mi-am făcut în anul 2018 bucătăria și dormitorul la ei. Doamna de acolo a fost foarte de treabă și ne-a ajutat cu alegerea. Materialele sunt calitative, iar montajul a fost gratuit și foarte rapid. Prețul a fost foarte bun comparativ cu Mobexpert, care avea un model asemănător de mobilier (în jumătate). Per total, o experiență foarte bună. Recomand.
Locații recomandate