/Buzau/Dentist

Clinica Stomatologica Buzau - Stomis Orthodontics

Strada Patriei nr. 59, Buzău 120204, România

Clinica Stomatologica Buzau - Stomis Orthodontics
Dentist
5
171 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
4RX8+22 Buzău, România
+40 726 400 039
stomis.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–16
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–16
Joi: 8–18
Vineri: 8–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Gheorghe State
Gheorghe State2 ani în urmă
Am venit cu încredere tot prin recomandare , de la o urgență am ajuns să-mi refac aproape toată dantura , nu știu de ce dar aproape m-am îndrăgostit de această clinică , mulțumesc medicilor profesioniști din această clinică și vă rog să mă credeți că am cam fost prin câteva .
Daria Matei
Daria Matei2 ani în urmă
Servicii de calitate superioara, personal amabil și prietenos, teama de stomatolog dispare imediat ce treci pragul clinici 😁 recomand cu încredere!
Simona Dumitriu
Simona Dumitriu2 ani în urmă
Mulțumesc întregii echipe Stomis Buzău! Sunt niste medici foarte bine pregătiți și mereu dornici de a duce actul medical până spre perfecțiune. Locația , curățenia și transparenta sterilizării din clinica fac pacientul sa se simtă în siguranță. Personal nu am mai întâlnit un cabinet medical, unde toate instrumentele sa fie atât de atent ambalate și înștiințat pacientul asupra sterilizării acestuia( exista etichete speciale cu controlul sterilizării pe fiecare punguța, de pe măsuța medicului pe care le transfera in fisa pacientului).Rezultatele obținute cu domnii doctori Munteanu și colegii lor mă fac să mă întorc cu drag la clinica. Au atâta răbdare domnii doctori ortodonti -Simona Munteanu și Tom Munteanu și caută mereu soluții benefice pentru fiecare pacient in parte. Va mulțumesc!
Mihaela Stroe
Mihaela Stroe2 ani în urmă
Merg de câteva luni la aceasta clinica și am avut plăcerea sa descopăr medici care în primul rand sunt oameni.De profesionalism nici nu se mai poate vorbi,căci totul este la superlativ.Am avut plăcerea sa fiu pe mâinile doamnei dr Mucenic,la dna dr Smeu pentru o igienizare si urmează sa merg la dl dr Munteanu pentru o intervenție cu laser.Poate multi vor spune:ai plătit pe măsură....ei adevărul este ca prețul este cu mult sub nivelul a ceea ce ma așteptam eu!Recomand cu tot sufletul tuturor!
Adrian Goga
Adrian Goga2 ani în urmă
Am vazut ca toti inaintea mea au dat 5*. Mi-am zis ca nu poate fi adevarat.... Sa stiti caechipa mai calda si atmosfera mai primitoare nu am vazut nicaieri... si nu vorbesc doar de clinici stomatologice. Clinica arata intr-un mare fel, iar aparatura este pe masura. Felicitari! recomand cu cea mai mare incredere! As da 10* daca ar fi posibil. Tineti-o tot asa!
Pais Alina
Pais Alina2 ani în urmă
Intreaga echipă de 10🌟, profesioniști în tot ceea ce fac!
Dr.Mucenic Cristina
Dr.Munteanu Tom
Dr. Smeu Alina
și nu în ultimul rând asistentele care sustin aceasta munca cu dăruire!
Aceștia sunt cei care am avut onoarea să îi cunosc.
Recomand cu încredere!
Buzatu Corina
Buzatu Corina2 ani în urmă
Echipa profesionista, cu tehnologie de ultima generație! Domnul doctor Tom lucrează foarte atent, fără absolut nicio durere. Recomand cu încredere!
Cristina Greurus
Cristina Greurus2 ani în urmă
Recomand din tot sufletul această clinică! Seriozitate si profesionalism!👍
Locații recomandate