/Dolj/Magazin de saltele

Staer Craiova

Calea București 62, Craiova 200678, România

Staer Craiova
Magazin de saltele
4.4
154 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
8R7F+XP Craiova, România
+40 747 495 128
staer.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: 10–16
Duminică: 10–14
Scrie o recenzie
Mirena Crăciun
Mirena Crăciun2 ani în urmă
Personal calificat și profesionist
Sorin Vadeanu
Sorin Vadeanu2 ani în urmă
4 stele pt calitatea produselor, dar 0 stele pt băieții de la montaj, fără profesionalism, încăpățânați, nu dau doi bani pe tine,etc. Fără cuvinte, plus de alta își și însușesc lucruri care nu sunt ale lor.
Dezamagit total de partenerii sau muncitorii firmei.
Firma ar trebuii sa și aleaga cu grija partenerii sau muncitorii. Pt ca ei reprezinta firma în mare. Calitatea serviciilor.
Fierbintu Marian
Fierbintu Marian3 ani în urmă
Am oferit 5 stele pentru calitatea produselor si personalul din vanzare! Dar, pentru personalul de la montaj ,0 stele , prima oara au adus o masa cu dimensiunea gresita , a doua oara au monta to execrabil, deci 00000 stele pentru montaj.
Emilia cimpoerita
Emilia cimpoerita4 ani în urmă
Recomand cu incredere!!!
Am achizitionat in mai multe randuri mobilier Staer si sunt extrem de multumita,produsele sunt de calitate cu rezistenta in timp si la preturi decente iar personalul extrem de amabil si calificat, dornic sa-mi identifice exact nevoia. Din aceste motive m-am intors in magazin pentru o noua achizitie iar un aspect important in ceea ce priveste livrarea nu am asteptat foarte mult!Profesionalism si seriozitate pentru o firma cu prestigiu!
Mari L.
Mari L.5 ani în urmă
Mulțumesc mult celor două domnișoare de la magazinul de prezentare Staer Craiova. Rar îți este dat sa întâlnești astfel de angajați! Sunt plăcut surprinsa de faptul că în Romania sunt și oameni deosebiți,nu sunt doar niste angajati,de cind pășești pragul acestui magazin ai in fața ta niste prieteni ! Va mulțumesc mult fetelor pentru ceea ce sunteți și pentru înțelegerea pe care ati avut o pentru mine! Bravo fetelor,bravo Staer! Cu tot respectul Marilena Lică.
Nicolae B
Nicolae B2 ani în urmă
Salut!
Am achizitionat un living personalizat, o combinatie intre modelul C 21 si C05 din magazinul Staer Craiova. Am ajuns la aceasta configuratie cu sprijinul celor doua doamne dragute, doamna director Nedelcu si doamna Trandafir, ce au dat dovada de foarte, foarte multa rabdare, intelegere si profesionalism. Spun asta pentru ca eu am vrut altceva decat un produs standard dar nu stiam ce anume si in final au reusit sa ma surprinda cu o configuratie cu mult peste asteptarile mele.
In schimb dupa montarea living-ului am constatat cateva neconformitati/nereguli, unele din fabricatie altele cauzate de echipa de montaj, echipa ce ar necesita putina atentie.
De remarcat aici, celeritatea de care a dat dovada domnul director Calin C. in rezolvarea tuturor problemelor semnalate si pot spune ca am avut astfel privilegiul de a cunoaste o persoana sau mai bine spus trei persoane ce mi-au lasat placuta impresie ca lucreaza in primul rand pentru client si apoi pentru angajator.
O echipa extraordinara. Va multumesc!
Costi Safta
Costi Safta2 ani în urmă
Cea mai bună echipă, iar personalul este indreptat către nevoile clienților, venind in sprijin cu idei care mai de care mai inovatoare!
Felicitări si țineți-o tot așa! ✌👌
Daniela Raluca Nasta
Daniela Raluca Nasta2 ani în urmă
Cele mai frumoase modele le-am găsit aici. Sunt foarte mulțumită de toate produsele pe care le-am achiziționat. Recomand cu încredere! 🥇🏆
Locații recomandate