/Dolj/Magazin de saltele

Top Shop

Electroputere Parc, Calea București 80, Craiova 200440, România

Top Shop
Magazin de saltele
3.5
15 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
8R6J+QW Craiova, România
+40 736 007 507
top-shop.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–22
Marți: 10–22
Mirecuri: 10–22
Joi: 10–22
Vineri: 10–22
Sâmbătă: 10–22
Duminică: 10–22
Scrie o recenzie
Larisa Camelia Vlăduț
Larisa Camelia Vlăduț2 ani în urmă
Rusine personalului dumneavoastră!! Se pare ca totuși nu sunteți interesați de vânzarea produselor din magazin!! Nu mi se pare o scuza faptul ca "am scos z -ul la card nu va putem servi...maine"...Acel maine ca și client al magazinului dumneavoastră nu mai exista!! Experiență neplăcută!!
Isabela Kim
Isabela Kim4 ani în urmă
Um magazin interesant pe care îl găsești în toate mall-urile din țară, are produse care sunt indispensabile în casa oricărei gospodine, și pe care nu le mai procuri din alte locații. Sunt mulțumit de ce am vazut aici, voi reveni din nou, poate doar o mai mare implicare din partea vânzătoarele care par uşor plictisite!
Hshhs Hhshsbs
Hshhs Hhshsbs4 ani în urmă
Sa va fie rusine! Am cumparat o găleată cu pedala cu mop rotativ si dupa o saptamana cand ne am dus sa o schimbam pt ca se misca din toate încheieturile de ti era frica sa o folosesti ca se face praf nu au acceptat să ne înapoieze banii ci doar sa ne o schimbe cu o alta găleată căreia dupa o saptamana jumatate i a sărit arcul pedalei...ce pot face acum sa fac iar 100 km doar pt a mi da in loc o astfel de galeata care dupa inca o alta saptamana trebuie schimbată ca asa e politica magazinului???? Rusine si feriti va de produsele lor !!!!!
Catalin Cioana
Catalin Cioana4 ani în urmă
Produse de calitate!
Liviu Can
Liviu Can6 ani în urmă
Un magazin bine aranjat și cochet, cu multe produse de calitate si o gama variata de produse. Personalul este amabil, atent și bine pregătit, doritor de a te ajuta in a face alegerea cea mai buna... Este foarte interesant de urmărit și reducerile substanțiale ce sunt făcute de magazin.
Florentin-Catalin Lica
Florentin-Catalin Lica2 ani în urmă
Ca omul gospodar care-și cumpără vara sanie, iarna căruță, în martie 2020 am achiziționat de la ei o pereche de ghete bărbătești de la firma WALKMAXX Romania cu care am făcut primii 2 km într-o plimbare prin Parcul Romanescu, în ziua de 9 Noiembrie al aceluiași an. După nici 500 de metri parcurși produsul arată așa cum se vede şi-l vedeți. Normal, firma Top Shop nu are decât vina de-a fi colaboratori cu cei de la WALKMAXX Romania, dar aviz pentru cei care doresc achiziționarea acestui produs să se gândească de mai multe ori, să nu pățească ce-am pățit eu.
La fel de normal şi firesc că i-am atenționat, cei de la TopShop-ul respectiv exprimându-şi compasiunea faţă de cei 129 RON ce i-am pierdut, confirmându-le că părerea de rău din partea mea e mai mare decât a lor.
Florin Ciuca
Florin Ciuca2 ani în urmă
Calitate foarte proasta + personal total nepregatit. Nu recomand, mai bine va loa-ti din alta parte.
Ioana Florina Leordeanu
Ioana Florina Leordeanu2 ani în urmă
Doamne dragute
Locații recomandate