/Cluj/Magazin de saltele

Mobexpert

Strada Aurel Vlaicu 1, Cluj-Napoca 400490, România

Mobexpert
Magazin de saltele
3
192 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QJH8+F5 Cluj-Napoca, România
+40 264 447 981
mobexpert.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–19
Marți: 10–19
Mirecuri: 10–19
Joi: 10–19
Vineri: 10–19
Sâmbătă: 10–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Gruia Moldovan
Gruia Moldovan2 ani în urmă
Experienta trista in acest magazin pustiu si rece.Nu e nimeni sa ne faca o propunere de bucatarie din colectia lor, Amelie.Poate seful cand vine ni s-a spus.Afara reclama luminoasa stinsa,probabil pentru economie.Parcarea in zona imposibila,nu recomand !
Dani temptation_23dani
Dani temptation_23dani2 ani în urmă
Dulap de 2100 de lei pe colt livrat si montat in halul acesta ,,raspuns relati clienti ne cerem scuze daca doriti retur,, intrebarea mea oare nu face nimeni control inainte sa se expedieze oameni platiti degeaba
Pacurar Marius
Pacurar Marius2 ani în urmă
Buna am fost la Mobespert Marasti sa cumpar o masa de bucătărie. Am constatat pe măsuța respectiva era un pret .Personalu m-au anunțat un alt preț mai mare fata ,de cel existent .
Timea Tatar
Timea Tatar2 ani în urmă
Am oferit o stea pt calitate( e foarte ok patul pe care l-am cumpărat) și o stea pt montajul rapid de 15 min, însă nu mi-a plăcut mizeria lăsată în urmă de muncitori și faptul că nu au luat cutiile la plecare,întrebată fiind dacă doresc să le păstrez sau să le arunce. Au desfăcut ambalajele cu șuruburi și le-au lăsat împrăștiate peste tot.. Servicii de montaj destul de scumpe 7% din valoarea achiziției făcute și mizerie de adunat după
Nelu Coroian
Nelu Coroian3 ani în urmă
Buna
Am cumpărat o canapea extensibila anul trecut , iar după aceasta perioada pot sa spun clar ca este un produs de foarte joasa calitate care nu a fost deloc ieftin .
Recomand la toată lumea care dorește sa cumpere ceva de la Mobexpert o atenție sporită la detalii și o comparație cu alte produse , canapeaua este realmente foarte ieftin și prost concepută , structura ei de rezistența este inexistenta , câteva bucăți de pal peste care sa pus un material .
Din păcate noi nu am fost atenți , sfatul meu este o inspecție amănunțită înainte de a cumpara produsul .
Barnut Adrian
Barnut Adrian2 ani în urmă
Am dorit sa fac o precomanda pentru o piesa de mobilier. Domnisoara bruneta nu a vrut sa ma ajute, pentru ca nu avea chef. Cand am dorit sa vorbesc cu managerul, acesta mi a transmis ca e ocupat si o sa ma resune..asa ma sunat cum l am sunat eu pe papa de la Roma..am sunat la callcenterul din bucuresti si m au ajutat pe loc. De evitat acest magazin!
Ramona Radu
Ramona Radu2 ani în urmă
Dupa 15 minute de asteptare si ascultare a mesajului ca toti operatorii sunt ocupati,nu raspunde nimeni la acest nr.de telefon.Jalnic!
Carina Paul
Carina Paul2 ani în urmă
Am comandat un coltar Damien extensibil cu lada. Partea extensibila a coltarului s-a rupt la a treia deschidere in momentul in care pur si simplu m-am asezat pe ea.
Ulterior am vazut ca partea extensibila este fabricat dintr-un material foarte slab, rumegus...atat rama cat si tabla din partea extensibila...
Coltarul era inca in garantia de 2 ani oferita de producator insa dupa 1 telefon la sediul central, 2 telefoane la sediul din Cluj si alte 2 telefoane la persoana responsabila pentru reparatii tot din Cluj
nu am reusit ca Mobexpert-ul nu fara cost (fiind in garantie), nici macar contra cost sa imi repara coltarul....
De 4 saptamani astept , asa cum mi s-a zis la telefon ca ma vor contacta ei "ziua urmatoare".
Desigur in cazurile asemanatoare se poate merge la Protectia Consumatorului daca producatorul nu doreste sa rezolve problema.

Asa se pierd clientii care chiar erau cumparatori fideli...
Locații recomandate