/Cluj/Magazin de saltele

Staer mobila

Calea Turzii 160-162, Cluj-Napoca 400000, România

Staer mobila
Magazin de saltele
3.5
48 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QH2V+7G Cluj-Napoca, România
+40 771 051 199
staer.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 10–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Laura
Laura4 ani în urmă
Daca as putea oferi -5 stele, as face-o. Deosebit de neseriosi, mincinosi si incapabili. Am platit si comandat gresie de la ei si mi-au jurat ca mi se va aduce in termenul de pe factura. o luna jumate mai tarziu, ei nici macar nu au asigurat transportul si nici macar nu sunt in stare sa imi spuna o data la care vor reusi... acelasi raspuns "nu ma ocup eu, colega se ocupa". Pe langa ca nu voi mai comanda niciodata de la ei, nici nu m-as gandi sa aduc clientii mei la ei. Daca vreti sa va protejati nervii si sa va feriti de frustrari, nu comandati nimic de acolo.
Varro Aliz
Varro Aliz4 ani în urmă
Sunt neserioși și mincinoși! Au fost foarte amabili pana ce au luat banii, apoi nu au mai raspuns la telefon. Am platit in avans toata comanda in speranta ca v-a veni la termen dupa care am asteptat vreo 3 luni sau mai bine pana cand mi-au fost livrate produsele și asta dupa ce i-am amenințat cu protectia consumatorului, pro tv si chestii de genul asta. Nu recomand.
Erica Moldovan
Erica Moldovan4 ani în urmă
Foarte neseriosi! Am comandat gresie si faianta, am plătit integral ceva ce de fapt nu aveau pe stoc ca sa astept o luna jumătate să îmi spună ca de fapt nu era pe stoc nici când am făcut comanda. Nu au răspuns la telefon, a trebuit să îi caut personal și într-un final mi-am cumpărat ce era expus ca să nu rămân și fără bani.
Marius matei
Marius matei4 ani în urmă
Oferta de produse este superba ! Nu ma asteptam sa gasesc chiar ce imi doream 👍
Antal Eliza
Antal Eliza4 ani în urmă
Marfa foarte bună, dar lipsa de profesionalism a personalului a fost exagerata. Termenul de livrare nerespectat. După ce am sunat de mai multe ori ca m-au tot amânat au renunțat sa răspundă la telefon, iar când i-am sunat de pe alt număr au răspuns în 2 secunde. Total neprofesioniști.
Florin Marchis
Florin Marchis4 ani în urmă
Nu mai poti da de ei. Au inchis/se muta, nu mai raspund la telefoane, mesaje, emailuri si am ramas cu comanda, platita in avans, in aer.

Edit: M-au sunat si mi-au explicat ce incurcaturi au avut si m-au asigurat ca vor remedia problemele. Sper sa imi rezolve comanda.
Atelier Portrete
Atelier Portrete4 ani în urmă
O firma de neseriosi. Organizeaza concursuri pe pagina de socializare, pana nici acolo nu respecta conditiile impuse de ei. Extrag castigatori pe crieteriul nepotisme...Imi imaginez cum e sa iti comanzi ceva de la ei. Trist #doilei
Maria Gheorghita
Maria Gheorghita6 ani în urmă
Am comandat colectia Thorno de curand. Mesterii au actionat rapid si au reusit sa imi finalizeze lucrarile. Vreau sa spun ca produsele acestui retail sunt intr-adevar de calitate! Sunt foarte multumita si de comunicarea cu ei, te tin la curent cu starea comenzii in asa fel incat sa stii exact cum sa-ti programezi restul lucrarilor in desfasurare.
Minunati! Ma voi intoarce cu fiecare ocazie la Royal Gres!
Locații recomandate