/Cluj/Magazin de saltele

Lovely by M

Str. Borhanciului Nr. 64, Cluj-Napoca 400426, România

Lovely by M
Magazin de saltele
4.2
18 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QJ3J+7G Cluj-Napoca, România
+40 740 079 683
lovelydesign.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–18
Marți: 10–18
Mirecuri: 10–18
Joi: 10–18
Vineri: 10–18
Sâmbătă: 10–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
13ThGame 2k18
13ThGame 2k183 ani în urmă
NU RECOMAND !!!
Dna . de la vânzări minte frumos!Am cumpărat o saltea care a costat 3000 lei ,i-am spus după câteva zile ca ma doare rău spatele, iar ea a spus ca e mult pana ma voi obișnui și ca durerile vor dispărea!Am fost plecată și între timp am revenit pe aceasta saltea. , provoacă dureri și nu odihna sau relaxare!
Voi face reclamație!
A avut nesimtirea sa și blocheze contactul meu!
Virgil Grecu
Virgil Grecu4 ani în urmă
Pro:
- Produse de calitate dar pretul reflecta acest lucru, Personal extrem de amabil. Montaj si transport gratuit.
Contra:
- Termen de asteptare al produselor de la fabrica din Turcia extrem de lung, (peste 70 de zile de la comanda), Atentia la doleantele clientilor lasa de dorit (nu schimba seturi de picioare doar asigura montarea lor)
Sorin Nae
Sorin Nae4 ani în urmă
Servicii perfected.multumesc
Karla vintila
Karla vintila5 ani în urmă
Am comandat in 2017 o mobila bucatarie de aprox 3.5 m. Stiam ca ma inham la o cheltuiala peste pretul pietei, datorita locatiei magazinului si exponatelor din showroom. De la primele interactiuni, doamna de acolo a spus ca sub 3800 euro nu-mi poate oferi nimic. Mi-am ales culoarea mdf-ului, cea a blatului, urmand sa apelez si la un sistem de deschidere cu push. Mizam ca la valoarea respectiva, in conditiile in care formatul mobilei este unul din cele mai basic, voi putea sa-mi permit macar un sistem push, dar elanul mi-a fost taiat cu o suma suplimentara mare. Intr-un final, am decis sa fac compromisul push-ului pentru ca imi place foarte tare culoarea mdf-ului. Realitatea a fost departe de pretul mobilei, sunt defecte estetice si functionale evidente. Problema cea mai mare este faptul ca apelez la dansii de minim 3 luni prin mailuri si apeluri sa-mi confere o mentenanta, pentru ca usile s-au lasat si 'lipiciul'/ sistemul de inchidere al usilor a cedat.
Barna Kadar
Barna Kadar7 ani în urmă
Merita vizitata
Florin Boța-Avram
Florin Boța-Avram7 ani în urmă
Cretu Cristina
Cretu Cristina2 ani în urmă
Nu recomand acest magazin, am cumparat o saltea care dupa un an s-a deformat complet, nici nu mai incapea in cadrul patului, am contactat vanzatoarea care mi-a cerut o multime de poze, videouri cu dovada, dupa care a zis ca o sa ne schimbe salteaua, abia dupa doua luni ne-au adus salteaua. Doamna vanzatoare e o mincinoasa deoarece mi-a cerut toate dovezile ca sa ceara din fabrica alta noua sa nu isi asume ei costul saltelei, iar dupa ce ne-au adus-o a inceput sa ne spuna ca ea defapt a platit din banii ei salteaua si ca in mod normal nu isi asuma nimic si ca si-au schimbat politica ( salteaua avea 10 ani garantie la arcuri)
Imi pare rau ca am investit banii intr-un produs de la ei deoarece risc ca intr-un an salteaua noua sa se lase iarasi.
Florin Badea
Florin Badea2 ani în urmă
(Tradus de Google) Selecție foarte bună de paturi și accesorii, servicii excelente și prețuri foarte bune! Recomandat...

(Original)
Very good selection of beds and accessories, excellent service and very good prices! Recommended...
Locații recomandate