/Buzau/Magazin de muzica

Radiomodele

Radiomodele
Magazin de muzica
4.5
31 recenzii
8 comentarii
+40 735 197 520
radiomodele.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Nico Zev
Nico Zev5 ani în urmă
Servicii de nota 10, foarte prompti si de ajutor. Am luat modelul Arrma Talion V3 (primul de la noi se pare), dupa luni intregi de cercetat tot net-ul. Masina este absolut incredibila din toate punctele de vedere. Modelul poate fi upgradat in anumite locuri pentru a il face si mai rezistent si mai fiabil. Il recomand oricarui pasionat, este o adevarata bestie, mult peste competitie (se stie). Multumesc pt ajutor celor de la Radiomodele.
Loreta codreanu
Loreta codreanu5 ani în urmă
Detaliez mai jos pentru ca pare ca asta va doriti: am dat acest rating in baza experientei directe cu dvs. Eu am comandat online un anumit model de Traxxas tocmai pt. ca aparea pe stoc, motivul fiind ca doream sa il primim repede, urmand sa il facem cadou fiului nostru. Dupa ce am plasat comanda am primit un mesaj prin care imi spuneati ca de fapt nu il aveti pe stoc, alternativele fiind fie sa asteptam mult mai mult, fie sa cumparam un alt model, mai scump. Comunicarea a fost greoaie, in calitate de client nu am primit consultanta din partea dumneavoastra. Astfel a intrat in poza sotul meu si am luat legatura cu competitia dumneavoasta, care arata mult mai mult interes si orientare catre client. Este cu siguranta dreptul dumneavoastra sa va tratati clientii cum aveti chef, iar al nostru sa ne spunem parerea.
Olga Voicu
Olga Voicu5 ani în urmă
In primul rand un mare MULTUMESC! Pentru uriasa surpriza facuta fiului meu, masinuta aleasa impreuna cu voi i-a depasit cu mult orice asteptare. Si daca adaug la satisfactia asta si uimirea pe care i-am citit-o barbatului in ochi ... :)

Va multumesc pentru rabdare, natura meseriei ma face sa pun multe intrebari ( emoticon care roseste ), dar am inteles pana si diferenta intre motorul cu perii si cel fara. Inteleg ca suntem atipici pe piata pentru ca am ales o masinuta cu tractiune pe spate, insa este ATAT de spectaculoasa, incat facem cu randul ca sa punem mana pe telecomanda. Si aici vreau sa ma felicit ca v-am ascultat si am cumparat o baterie suplimentara. INCA nu am rupt nimic, dar ne-ati pregatit si pentru asta, Vlad a consultat deja schema automodelului si a inceput sa studieze alternative de tunning, deci...daca incepem amandoi cu intrebarile, parca nu va vedem bine :)

Suntem entuziasti, au fost bani ( multi :) ) cheltuiti bine! va dorim clienti mai putin dificili ca noi, dar daca mi-ati "supravietuit" mie, sunt convinsa ca o sa va descurcati cel putin la fel de bine si mai departe!

In speranta ca randurile noastre va gasesc pe toti sanatosi, cu respect si multe ganduri bune, Butnarasii :)
Manolache Anca
Manolache Anca6 ani în urmă
Am vazut expozitia si am discutat cu ei, produse de calitate si oameni ok
R M Voicu
R M Voicu6 ani în urmă
Produse si servicii foarte ok, recomand. Avem o relatie foarte buna cu dansii, orice problema am avut s-a rezolvat rapid printr-un dialog civilizat.
Cum spune zicala... tonul face muzica.
Razvan Gorneanu
Razvan Gorneanu6 ani în urmă
Esti un mare Șarlatan dl Radu Voicu, de care știe toată țara că vinzi produse și nu mai raspunzi la clienti ! Mulțumesc pentru sprijin și consultanță, am rezolvat problemele cu ajutorul PROFESIONISTILOR de la HPI-Racing CLUJ! IN CONCLUZIE NU RECOMAND!!! EVITATI ACEST SRL ;AMATORI, LIPSA DE RESPECT LA ADRESA CLIENTILOR
Hidroizolatii bucuresti com
Hidroizolatii bucuresti com7 ani în urmă
Vad ca sunt doua comentarii: radu voicu .... este patronul care si-a comentat singur la pagina :D si frigidere portabile care este o alta afacere tot a lui radu voicu :)))))
Omul isi da like si comenteaza el despre el ce treaba buna face :)))))))))
Darius Munteanu
Darius Munteanu8 ani în urmă
Super ok, foarte buni atat in procesul de vanzare cat si cel post-vanzare... Pentru masinutele Traxxas am gasit intotdeauna piese la ei.
Baietii nu fac rabat de la calitate, nu vand produse chinezesti sau prostii. Recomand cu caldura
Locații recomandate