/Bacau/Magazin de muzica

M&C Musical Instruments Bacau

Strada Solomon Marcus, Bacău 600051, România

M&C Musical Instruments Bacau
Magazin de muzica
4.5
119 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
HW96+4P Bacău, România
+40 732 145 377
mcmusic.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–18
Marți: 10–18
Mirecuri: 10–18
Joi: 10–18
Vineri: 10–18
Sâmbătă: 10–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Razvan burlacu
Razvan burlacu2 ani în urmă
Nu neg cunoștințele în domeniu ale personalului, din păcate sunt extrem de aroganți. Le recomand un curs în comunicare asertiva și o vizita la psiholog.
Alex _C
Alex _C2 ani în urmă
Produsele sunt calitative, iar personalul este amabil și te îndruma cu plăcere dacă ai nevoie de ajutor, nu am întâmpinat nici o problemă cu personalul magazinului și consider ca este unul dintre cele mai bune magazine de muzică in care am fost
Petrica Danila
Petrica Danila2 ani în urmă
Personal calificat care te indruma corect!
Marius Ficuta
Marius Ficuta2 ani în urmă
Personal foarte amabil. Ma bucur ca pana la urma ați ales sa va vândă chitarile un chitarist.
Iulian Lupu
Iulian Lupu2 ani în urmă
Surprins foarte neplăcut de personalul foarte arogant care privește clientul de sus (vizită azi 03.07.21). Voi evita să mai cumpăr din magazinul din Bacău și nici nu-l voi recomanda.
Sunt sigur ca vom găsi personal mai amabil în alte locații.

Fac precizarea că ne-am interesat dacă serviciile solicitate sunt disponibile și sambată și dacă este nevoie de programare, avand in vedere că nu suntem din localitate. Am bătut drumul degeaba.

Așa cum dumneavoastră aveți dreptul să vă prefaceți că nu aveți nici o problemă, așa și eu imi mențin punctul de vedere. Pentru mine acest magazin din Bacău nu mai există.
Bianca Manea
Bianca Manea2 ani în urmă
Sunt extrem de mulțumită de chitară ,din toate punctele de vedere, dar mai ales de profesionalismul de care a dat dovadă domnul vânzător. Pe lângă toate sfaturile extrem de utile care mi-au fost de mare folos pt a face cea mai buna alegere,m a uimit și bucurat iubirea și pasiunea lui nemăsurabilă pt muzică. Îl felicit pt tot ce face și recomand cu drag .
Laura Farcas
Laura Farcas2 ani în urmă
Am fost foarte încântată de profesionalismul de care au dat dovadă vânzătorii. Am primit cele mai bune sugestii, și pe baza acestora mi-am ales cea mai bună chitară în funcție de nevoile mele. Calitatea produsului este excelentă, iar raportul calitate-preț foarte bun. Recomand cu încredere!
Cristi sandu
Cristi sandu2 ani în urmă
Astazi am vizitat magazinul M&C Musical instruments din Bacau, domnul Gabi a dat dovada de maxim profesionalism, mi-a oferit foarte multe detalii si m-a ajutat sa iau cea mai buna decizie pentru achizitia unei chitare pentru fiica mea. Recomand cu toata increderea!
Locații recomandate