/Timis/Magazin de mobila

CASA PREZIOSA

Strada Nera NR 2, Timișoara 300016, România

CASA PREZIOSA
Magazin de mobila
4.9
48 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q637+3M Timișoara, România
+40 761 937 928
casapreziosa.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 9–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Iasmina Pancec
Iasmina Pancec2 ani în urmă
Dupa ce am vizitat magazinele de specialitate din Timisoara ne -am oprit la Casa Preziosa unde am stiut dupa prima vizita ca de aici vom achizitiona bucataria pentru casa noastra . Ioana ne -a ajutat cu sfaturi care ne -au fost utile si colaborarea a decurs excelent. Suntem foarte multumiti de calitatea mobilei , a lemnului . Montajul a fost de asemenea rapid si de profesionalism . Foarte foarte multumiti ! Am recomandat si vom recomanda in continuare Casa Preziosa! Multumim!
Alina Murgu
Alina Murgu2 ani în urmă
Profesionalism si dedicare, m-au ajutat sa-mi transform visul in realitate; iar acum am dormitorul mult visat...Materiale de foarte buna calitate, montaj exceptional. Recomand cu incredere "Casa Preziosa"
Boddy Athos
Boddy Athos2 ani în urmă
Foarte buna comunicare si colaborare in ciuda distantei - am mobilat o bucatarie si doua dormitoare in Constanta. Desi proiectul initial a suferit cateva modificari semnificative, reprezentantii au dat dovada de flexibilitate si colaborarea s-a incheiat cu reciproca multumire . Recomand
Gicu Liviu
Gicu Liviu2 ani în urmă
Recomand cu cea mai mare sinceritate ,,Casa Preziosa"! Datorita Ioanei avem cea mai frumoasă bucătărie!Calitatea și profesionalismul își spun cuvântul.Multumim mult! Cu siguranță vom colabora cât de curând!
Magda Gheorghe
Magda Gheorghe2 ani în urmă
Colaborarea cu Ioana a fost una la superlativ , iti multumim din suflet ! Ne bucuram ca avem bucataria mult visata !Mult succes in continuare ! Jozsef Kulcsar & Magda Gheorghe
Oana Ludmila
Oana Ludmila2 ani în urmă
Am apelat sa fac mobila de bucatarie si cea din living cu Casa Preziosa si nu am decat cuvinte de lauda. Bucataria este minunata Ioana a facut un proiect in care a optimizat la maxim spatiul . Recomand cu drag!
Catalin Mihai
Catalin Mihai2 ani în urmă
O experiență pe care să o tot repeți! Și dacă aș mai avea 10 locuințe, tot cu Ioana le-aș mobila și amenaja. Este cel mai înțelegător și de încredere om cu care am lucrat. 100% flexibilă și deschisă la orice propunere/schimbare. Și n-aș zice că sunt un client ușor de mulțumit 🙈 Totul la un nivel înalt de profesionalism, de la partea de design până la montaj. Cât despre mobilier...la superlativ! Casa mea s-a schimbat complet. Mobila de bucătărie din living-ul open space e acum piesa centrală a locuinței. E whaw! Pur și simplu o vezi de cum intri, ramai puțin să o admiri, apoi exclami "whaaaw!" și-apoi întrebi "de unde, cine ți-a făcut-o?" Iar eu, mândru, răspund "Ioana, de la Casa Preziosa" 🙃 Dormitorul s-a transformat complet, baia...nu mai zic (si-acolo au fost 100% gusturile și ideile Ioanei, și-i mulțumesc!)...păcat că locuința nu are mai multe camere 😁 dar...nu știm niciodată când ni se mai intersectează drumurile. Încă o mai necăjesc...cu câte o lustră (OZN-uri 😂) de cumpărat de pe la partenerii de dincolo, cu câte o părere...
Mulțumesc! Și ține-o tot așa! 🙏
Loredana bratis
Loredana bratis2 ani în urmă
Locația este accesibilă fără dificultate de la o arteră circulară, relativ central, cu parcare și posibilități de acces persoanelor cu dizabilități. Showroom amenajat cu gust, finețe, rafinament. Produse de mobilier pentru majoritatea destinatiilor intr-un cămin pe care dorești să îl amenajezi. Calitate-preț imbatabil! Mereu câte un discount! Și câte o surpriză plăcută! Servicii de transport și montaj. Servicii de design și consiliere. Am mobilat cu voi 2 case și aș reamenaja acum din nou!!! Felicitări!
Locații recomandate