/Timis/Magazin de mobila

Kladimaxx Design

Str. Mareșal Constantin Prezan nr 86, Timișoara 300696, România

Kladimaxx Design
Magazin de mobila
4.4
32 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
P7J2+72 Timișoara, România
+40 729 009 594
kladimaxx.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 9–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Stefan P.
Stefan P.2 ani în urmă
Mobila ok ca design, dar slaba calitativ. Am comandat o canapea din catalogul lor, fara sa o vad "pe viu" si am avut o surpriza neplacuta cand mi-a ajuns: materiale sub Dedeman & ceilalti. Este foarte tare si dupa o luna de cand o am, scartaie peste tot cand ma asez pe ea. Nu mai vorbesc de montajul facut in batjocura si mizeria lasata in urma de "mesteri".
Mai am un dulap de la ei, care in catalog arata cumva, insa in realitate pare facut de un incepator in ale tamplariei.

Edit after reply:
Legat de coltar, in PV de predare nu aveam ce sa mentionez, pt ca era ok. Nu e vina firmei ca am comandat ceva din catalog si nu e tocmai ce ma asteptam (desi puteati sa imi spuneti ca e mai dur sezutul si poate nu il mai comandam). De calitatea lui m-am lamurit cand a inceput sa scartaie.

Legat de sifonier, modelul vazut in magazin era mai mic, dintr-o bucata si chiar mi-a placut. Al meu, fiind mai lat (2.9m), a venit practic din 2 bucati care nu se imbina perfect pe mijloc (lucru care afecteaza si inchiderea usilor - a se vedea poze). In plus zona de imbinare nu mi se pare normal sa fie vizibila. Aceasta nemultumire am mentionat-o mesterilor veniti la montaj, dar au dat din umeri si ziceau ca "asa e sifonierul". Poate daca eram informat in momentul plasarii comenzii de acest lucru, nu mai comandam.
Nu sunt mester tamplar, dar mai am un sifonier tot din 2 bucati (lucru de care am fost informat cand l-am comandat), cumparat din alt magazin, la care imbinarea a fost mascata cu o plinta. Deci solutii exista.

In fine... raman cu ele asa cum sunt. Mai ales la ce mizerie a ramas dupa montaj (pereti zgariati, cartoane si cuie imprastiate in toata casa), ma tem sa mai interactionez cu cei de la montaj pt un eventual retur.

Ideea feedback-ului era sa va imbunatatiti serviciile oferind mai multe informatii la vanzare, iar alti potentiali cumpatatori sa nu faca greseala de a comanda ceva din catalog fara sa-l vada inainte.
Adriana Olariu
Adriana Olariu2 ani în urmă
Mulțumesc foarte mult pentru serviciile oferite și mobila pe care cu drag mi-am ales-o !!
Îmi cer scuze, deoarece a fost o neânțelegere din partea fiului meu.
Totul a decurs foarte bine și sunt foarte mulțumită de mobila aleasă cât și de serviciile lucrătorilor
Mulțumesc mult și încă o dată mii de scuze!!!!
Miruna radu (mirunikah)
Miruna radu (mirunikah)2 ani în urmă
Am cumparat o canapea extensibila care a costat in 2019 suma de aproximativ 2400 de lei. Prima impresie a fost una buna... dar dupa mai putin de un an de la data cumpararii, cand te asezi pe ea zici ca pici intr-un hău, o groapa... Am vorbit cu ei, garantia acopera rupturi, stricaciuni, etc. Trebuie dovedit prin poze... ea se lasa cand te asezi, deci in o fotografii nu se observa. La inceput nu era asa... nu recomand nimanui.
Brigitte Lup
Brigitte Lup5 ani în urmă
Recent am achizitionat bucataria Premio si dormitorul Bogema, ambele de o calitate ireprosabila, cu un design deosebit, cu mult peste asteptari! Montajul a fost efectuat gratuit de echipa Kladimaxx Design, in cel mai scurt timp! Recomand Kladimaxx Design Timisoara cu cea mai mare incredere!
Andrei Vacaru
Andrei Vacaru5 ani în urmă
Magazin cu mobila de calitate situat in Timisoara. Dormitoare, bucatarii, sufragerii, holuri cu design inteligent si finisaje high classe. Recomand.
Bogdan Bgd
Bogdan Bgd5 ani în urmă
Mobilă frumoasă, la preturi avantajoase . Cel mai ofertant magazin de mobila din Timisoara , din cate vazut. Montajul si transportul este inclus in pret. Comanda , si vine in 4-5 saptamani.
Anca Crisan
Anca Crisan2 ani în urmă
Am luat de la ei o mobila de bucătărie, un cuier pentru întrare și un pantofar. Calitatea e ok. Personalul din magazin a fost foarte amabil, în schimb am rămas dezamăgită de persoanele care au montat mobila, deși am avut cumpărate toate electrocasnicele, la bucătărie nu au lăsat spațiu mai mult la perete pentru scurgere /robineți și cuptorul l-au lăsat desprins, pe motiv ca o sa trebuiasca sa schimb stecherul de la plita(nu am mai auzit asa ceva), sa poată întra mai mult cuptorul sub blat, astfel incat sa se poată alinia cu restul corpurilor...iar pentru pantofar au folosit șuruburi prea mari și au găurit mobila(am atașat poze). În cazul în care va place ceva de la ei, va recomand sa montați voi sau sa luați o alta echipa sa va monteze mobila...
Bostel bula
Bostel bula2 ani în urmă
De 10 ori mai frumoase, calitate si ieftine decât la mobexprt. Personal foarte amabil!
Nota 🔟
Locații recomandate