/Timis/Magazin de mobila

Black Red White

Calea Martirilor 1989 103, Timișoara 307221, România

Black Red White
Magazin de mobila
4.1
74 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
P6CP+FV Timișoara, România
+40 734 430 830
blackredwhite.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 9–16
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Razvan Nicolae Dragoi
Razvan Nicolae Dragoi2 ani în urmă
Un loc cu multe modele unde poți avea norocul sa găsești ceva pe gustul tău,asa cum am făcut-o și eu când îmi pierdusem speranța că voi găsi ceva 🥳🥳
Marian Viorel
Marian Viorel6 ani în urmă
In primul rând au întârziat cu livrarea, iar când au anunțat că vin cu mobila nu au dat o ora cu aproximație. Am pierdut toată ziua așteptându-i. Am sunat pe la ora 17 fără ceva că să ne anunțe că vin a doua zi.A doua zi au venit la ora 18 și au lăsat mobilierul in fața blocului, în ploaie și au plecat.
Mircea Rezan
Mircea Rezan2 ani în urmă
Neseriozitate totală si incearca sa te fure pe fata, chiar din partea patroanei ,responsabila cu bucătăriile, nu recomand sa cumparati nimic de la ei!Proiectul de bucatarie costa1000 de lei, dar corpurile sunt modulare, iar mobila nu e mobilă la comanda,nu primesti nici informatii despre ce cumperi! Toate celelalte firme de mobila iti fac schița gratis daca stii dimensiunile bucătăriei, iar deplasarea la domiciliul clientului pentru masuratori e cel mult 100 lei ,unele firme sunt chiar fara taxe.Aveti grija - daca nu esti atent incearca sa te escrocheze! Acelasi mobilier la preturi mult mai mici se gaseste pe site-ul Mobilier1.Ro.
Ana Adriana
Ana Adriana2 ani în urmă
Va multumim si va transmitem cele mai calde urari de bine din Bucovina! Da...am apelat la BRW Timisoara, dar nu am resimtit in niciun moment din timpul acestei colaborari distanta. Profesionalismul de care ati dat dovada si implicarea in realizarea proiectului nostru, destul de complicat, sunt dovada cea mai evidenta a unei munci asidue. Personal am fost impresionata de felul in care va mentineti echipa motivata si concentrata, indiferent de provocare. Ne bucuram ca v-am cunoscut si ne dorim sa pastram aceasta colaborare si pentru proiectele viitoare!
Domnul Vali, doamna Mihaela si domnii de la montaj (Ioan si Vlad) nota 10+.
P.S.: Va îmbrățisam si va asteptam cu drag in Bucovina!
Diana Uzun
Diana Uzun2 ani în urmă
NU Recomand sa cumparati de la Black Red White.
Am achizitionat de la ei o canapea Chester. Evident, in momentul achizitionarii am intrebat daca este inclusa in pret si montarea. Mi s-a spus da, montatul este inclus dar nu si caratul pana la etaj. Evident, am intrebat: pai si in cazul acesta cum procedez? La care raspunsul a fost, vorbiti cu baietii, ei o cara si le platiti separat.

In momentul in care se livreaza canapeaua, discut cu domnul si imi spune ca nu o urca pana la etaj. Il rog frumos, ii spun ca ii platesc, ca asa mi s-a spus ca se procedeaza in momentul achizitionarii, si imi spune ca sa vada ca bla bla bla. Ajunge la livrare, nu doreste sa ma ajute cu transportul pana sus. Ok, eu ce sa fac in acest moment? Din moment ce de la firma mi-au spus ca asa se procedeaza, nu am avut o alta solutie. Incep sa sun disperata, sa incerc sa gasesc alta solutie si oameni care sa ma ajute sa o car. Si ce credeti? DESI MONTAREA ESTE INCLUSA, domnii cu livrarea imi lasa canapeaua in fata blocului si pleaca! POFTIM?! SI MONTAREA?De la firma imi spuneti ca montarea este INCLUSA IN PRET SI OFERITA, imi spuneti ca pentru urcarea la etaj discut cu domnii cu livrarea, platesc separat si o urca, si dupa ma lasati cu canapeaua in fata blocului?! Imi cer scuze, dar acestea nu sunt servicii profesionale!

Si eu am un job, dar nu procedez asa.
NU RECOMAND ACEASTA FIRMA!
AdySiStEm
AdySiStEm2 ani în urmă
Recomand calduros Black Red White Timisoara ! Am mers pe mana Mihaelei si impreuna am proiectat o bucatarie parca din reviste. Am apreciat ideile si optiunile primite functie de spatiul disponibil si particularitatile bucatariei. Am primit consultanta legata de alegerea culorilor, materialelor. tipului de electrocasnice, alegerea locului si a numarului de prize, culori si idei pentru faianta; toate aceste informatii fiind foarte utile nu doar in proiectarea mobilei cat si proiectarea bucatariei.
Vanda Rezan
Vanda Rezan2 ani în urmă
Neseriozitate totală si incearca sa te fure pe fata, chiar din partea patroanei ,responsabila cu bucătăriile, nu recomand!Proiectul de bucatarie costa1000 de lei, dar corpurile sunt modulare, iar mobila nu e mobilă la comanda,nu primesti nici informatii despre ce cumperi! Toate celelalte firme de mobila iti fac schița gratis daca stii dimensiunile bucătăriei, iar deplasarea la domiciliul clientului pentru masuratori e cel mult 100 lei ,unele firme sunt chiar fara taxe.Aveti grija - daca nu esti atent incearca sa te escrocheze! Acelasi mobilier la preturi mult mai mici se gaseste pe site-ul Mobilier1.Ro.
Ramona Popa
Ramona Popa2 ani în urmă
Mulțumesc,Miha si mulțumesc echipei din spatele tău, pentru mobilierul minunat de care eu mă bucur!!Sunteti cei mai buni si vă mulțumesc din suflet!!
Locații recomandate