/Timis/Magazin de mobila

Casa Rusu

Calea Aradului 56, Timișoara 300291, România

Casa Rusu
Magazin de mobila
4
307 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q6PC+67 Timișoara, România
+40 757 076 729
casarusu.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: 9–21
Duminică: 9–21
Scrie o recenzie
Gabriel Bogdan Negomireanu
Gabriel Bogdan Negomireanu2 ani în urmă
Mobila de calitate .Preturi acceptabile
Pacurariu Adrian
Pacurariu Adrian2 ani în urmă
Mobila pare de calitate, cu desingn bun, simplu si merita sa o ai, doamna consilier din magazin foarte draguta si profesionista in munca sa (motivul pentru care nu am dat o stea ci doua), insa:
- NU isi respecta termenele de livrare (in data de 29 noiembrie am cumparat si achitat mobila in valoare de 14000 lei si am fost asigurat de personalul din magazin ca va fi livrata in MAXIM 2 SAPTAMANI; pe data de 3 decembrie sunt contactat de un reprezentant Casa Rusu care imi spune ca sub nici o forma nu se poate livra mai repede de 15 decembrie; unde este problema? ...personal neinstruit, personal insuficient, de ce se promite daca nu se tine de cuvant?)
- desi mi s-a spus verbal termen de livrare 2 saptamani, prostia mea a fost sa nu citesc tot ce scrie pe factura proforma: "Termen de livrare 30 de zile" !!! ... de asemenea se specifica faptul ca daca clientul renunta la marfa se retine intreg avansul (respectiv suma integrala in cazul meu, fiindca am vrut sa fiu corect)

ATENTIE celor care vor sa comande mobila de aici, sa nu patiti la fel... CITITI TOT !!!
Mihaela Paduraru
Mihaela Paduraru2 ani în urmă
Sunt foarte dezamăgită! Am cumpărat un pat si o canapea. Patul l-am primit cu defect se vedea ca a fost rupt si lipit ulterior si nu mi se pare normal sa se trimita asa un produs mai ales ca a fost luat din show-room atât patul cât si canapeaua si am aflat ulterior ca se fac niște reduceri pentru ultimele produse. O dezamăgire totala!!!
Something LikeThat
Something LikeThat2 ani în urmă
Diversitate in ceea ce privește mobila dar calitatea lor lasă de dorit și ținând cont de prețul lor te aștepți la cv puțin mai bun, pe lângă ca au niște instrucțiuni foarte complicate nici nu sunt făcute ca să le poți asambla, efectiv sunt în asa fel făcute cât sa ii plătești sa vina sa îți monteze
Legat de angajații lor, au și un minus și un plus, era o doamna în magazin care nu avea deloc treaba cu vânzările, ea stătea pe telefon și părea deranjata de noi, dar în schimb când am fost sunat sa confirm comanda(am comandat mobila online deoare ce venea cu transport gratuit) doamna de la telefon a fost foarte amabila și chiar m a anunțat ca e posibil sa difere puțin culoarea (eu comandand patul și dulapul cumva și comoda altfel)
Eleusisis ink
Eleusisis ink4 ani în urmă
Angajati amabili. Mobila pentru toate buzunarele. Calitatea nu tocmai buna, undeva sub Ikea dar peste Jisk. Daca nu aveti pretentii prea mari si luati mobila pentru uz petsonal (nu pentru inchirieri) atunci recomand. Pentru inchirieri mai bine cautati mobila nemteasca la mana a doua.
Ioan Lefter (Nelul)
Ioan Lefter (Nelul)4 ani în urmă
Am fost sa cumpăr o noptieră. In incinta magazinului erau mai multe noptiere, dar nu erau de vanzare. Angajații au spus că sunt doar pentru expoziție, si daca vreau sa cumpăr trebuie să fac comanda, si va fi livrată acasă contra cost demontata si, daca vreau, ei pot sa o monteze contra cost . Nu mi se pare corect ca un produs aflat în mai multe exemplare în magazin sa nu poata fi cumpărat. Consider că managementul magazinului este incompetent, considerând că interesul lor este sa vândă marfa pe care o dețin.
Flaviu F
Flaviu F2 ani în urmă
Mobila excelenta, iar ajutorul fetei de acolo a fost excelent.
Todosi Roxana
Todosi Roxana2 ani în urmă
Nu cumparati de la Casa Rusu! !!!!Fiți intelepti alegeti alta firma! Am comandat o mobila de bucatarie , mi s- a promis ca o primesc in 3 saptamani , am primit- o pe bucati. Prima tura a avut defecte. Dupa indelungi solicitari mi- au fost schimbate partile defecte. In momentul de față nu am primit toata mobila tinand cont ca am pus comanda in octombrie. Ma mint de atunci ca vine mobila si nu mi- au adus nici acum dupa 2 luni insula plătită . Mentionez ca am achitat integral mobila pentru ca asa m- au mintit ca daca nu platesc tot nu intra in productie. O stea e prea mult pentru nesimtire!
Locații recomandate