/Sibiu/Magazin de mobila

Mobila DMD

Strada Sibiului nr. 24, Șelimbăr 557260, România

Magazin de mobila
3.9
166 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
Q5HC+CG Șelimbăr, România
+40 369 733 014
mobiladmd.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–20
Marți: 10–20
Mirecuri: 10–20
Joi: 10–20
Vineri: 10–20
Sâmbătă: 10–18
Duminică: 10–18
Scrie o recenzie
Adrian1 an în urmă
https://supervizor.ro/decomob-design-mobiladmd-ro-si-a-cerut-insolventa/
Ioana Moise
Ioana Moise2 ani în urmă
Chiar dacă a ajuns cu întârziere, produsul este calitativ iar culoarea este exact ce ne doream.
Mulțumim !

Am sunat de nenumărate ori și sunt amânat de fiecare data cu tot felul de scuze. In momentul de fata nu știu ce sa cred dacă voi mai intra in posesia coltarului comandat in NOV 2020!! Au trecut ~4 luni și in tot acest timp am fost duși cu zăhărelul.. tot ce pot sa sper e ca voi primi totuși produsul pt care am achitat deja 50%..
Racnad Dan
Racnad Dan2 ani în urmă
Am achiziționat o canapea, mi-am asumat termenul de livrare, 12 săptămâni, în săptămâna 12 a fost făcută livrarea.
Ambalata frumos și destul de bine!
După desfacerea ambalajului, surpriza, materialul folosit pentru suprafețele care nu sunt la vedere este sfâșiat în mai multe locuri.
Materiale de cea mai proastă calitate la niște prețuri destul de măricele.
Nu va recomand achiziții pe nevăzute!!!!!
Corina Negret
Corina Negret2 ani în urmă
Desi au mobila de calitate cat de cat, livrarea lasa de dorit. Nu sunt proactivi si nu se tin de promisiune. A ajuns la foarte mult timp dupa data maxima de livrare, iar partea extensibila are materialul deteriorat la un colt. E un risc sa comanzi de la acest magazin, totusi, canapeaua e draguta.
Dorin Ivascu
Dorin Ivascu2 ani în urmă
Nu recomand aceasta companie! Experienta traita cu aceștia a fost foarte neplăcută! Am achiziționat în ianuarie un colțar model Havana bine înțeles ca la momentul comenzii am achitat 50% din valoarea lui! Acesta a sosit în data de 15.03.2021 produsul este de cea mai proastă calitatea fata de descrierea lui pe site-ul dansilor . Structura nu este din lemn de esență tare ci din scandurele de brad și pal ne melaminat drept dovada ca după doua luni de utilizare minimă câteva minutele pe zi , sa rupt structura de rezistenta.Am solicitat către aceștia returnarea întregului produs si restituirea sumei de banii dar au ignorat mesajul meu în schimb au trimis de la garanție pentru reparare !sunt total neserioși produse și servicii de proastă calitate acestea nu seamănă cu produsele partenerilor din Polonia
Laurentiu barbulescu
Laurentiu barbulescu2 ani în urmă
Am primit coltarul Dallas,foarte comod si bine lucrat,calitate premium!
Si eu si motanul suntem foarte fericiti :))
Peter Daniel
Peter Daniel2 ani în urmă
Extrem de receptivi asupra problemei intampinate(reparatie pe garantie cu 7 zile inainte de expirarea acesteia), foarte operativi si profesionisti. Recomand cu drag aceasta companie. Va multumesc pentru profesionalism.
Andrei Vili
Andrei Vili2 ani în urmă
Am comandat coltarul Chicago, foarte multumit de achizitie, calitatea si confortul sunt net superioare altor produse. O sa revin cu drag!
Marius Safta
Marius Safta2 ani în urmă
Servicii si produse de calitate .Am achizitionat de la ei coltarul chicago si sunt foarte multumit.Este foarte masiv si foarte confortabil
Recomand sa vizitati magazinul
Locații recomandate