/Sibiu/Magazin de mobila

Mobila ABC

Piața 1 Decembrie 1918 69, Sibiu 550200, România

Mobila ABC
Magazin de mobila
4
110 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
R525+FQ Sibiu, România
+40 757 357 231
mobilaabc.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: 9–15
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Alina Idu
Alina Idu2 ani în urmă
Un personal foarte recarcitrant iar mobila este foarte prost calitativa.
Ar trebui sa lucrati mai mult la munca cu omul ...de servire si comunicare la ce mobilier slab prezentati!
Nu recomand!!!
Ariana Nițoi
Ariana Nițoi4 ani în urmă
Personalul foarte serviabil, placut.Mobila de calitate,preturi acceptabile...Sunt chiar mulțumită!Cea mai bună alegere,din toate punctele de vedere,Mobila ABC!😊Recomand!
Ioan beldean
Ioan beldean4 ani în urmă
Au de toate, cu exceptia lucrului pe care-l cauti. Am sunat pentru un anumit produs, am fost direcționat la "gara " dar acolo nu era ca" probabil este la depozit , reveniți mâine sau lăsați un telefon" . Comerț strengaresc.
Pac Cornel
Pac Cornel5 ani în urmă
Am cumpărat de la acest magazin un dulap in valoare de 1800 lei. Am achitat un avans de 800 lei, conform contract termenul de livrare a fost de 5 săptămâni. După 6 săptămâni am revenit noi telefonic și cu greu i-am convins sa îmi aduca acel produs. După finalizarea montajul am constatat ca ne lipsesc sertarele. După lungi discuții cu doamna de la birou am stabilit ca o sa mai așteptam alte 5 săptămâni. Bineînțeles că nici după aceste 5 săptămâni nu au adus sertarele. Ne-au amânat și ne-au pasat de la o persoana la alta. Dau vina pe colegii lor și nu își asuma responsabilitatea pentru acesta poziție situație.
Vasile Popescu
Vasile Popescu7 ani în urmă
Mobila frumoasa, prețuri foarte bune, personal amabil, au încercat sa îmi găsească soluții cât mai bune și mai ieftine pentru amenajarea bucătăriei!! Bravo și mult succes in continuare!!
Constantin Sălăgean
Constantin Sălăgean2 ani în urmă
Care este adevărata față a Mobilei ABC ? Mi se pare diferență enormă. PĂCAT. Jalnic. Am așteptat 5 săptămâni și au venit cele 2 corpuri comandate. Unul era lovit. Angajata a spus că nu are ce face. Pe factură mi-a specificat și voi aștepta vreo 5 ani răspuns. Atît de bine pregătită era că a vrut să îmi de-a mie factura pe care a scris.
NU RECOMAND NICI DUȘMANILOR.
CEL MAI SLAB MAGAZIN DE MOBILĂ.
PENIBIL. JENANT. LIPSĂ DE BUN SIMȚ
Andrei Silca
Andrei Silca2 ani în urmă
Produsele frumoase, dar de foarte slaba calitate. Am cumparat 2 canapele (3500 LEI AMANDOUA), care dupa 1 an si jumatate au devenit inutilizabile, chiar daca au fost folosite destul de putin. Personalul amabil pana cumperi, daca mergi inapoi cu o problema ti se vorbeste ca la ultimul om. Suport, asistenta, egal cu 0.
Asa numita garantie e de fatada doar. Nu primesti garantie la nimic; orice problema ai, esti acuzat de utilizare incorecta.
Cu siguranta nu voi mai da pe la vreun magazin ABC, si nici nu il voi recomanda nimanui.
Sorin Tone
Sorin Tone2 ani în urmă
Putin mai atenti la clienți si ar trebui ce e prezentat pe saint sa fie si in magazin aceeași oferta
Locații recomandate