/Satu mare/Magazin de mobila

Casa Rusu

Str. Careiului 77-79, Satu Mare, România

Casa Rusu
Magazin de mobila
2.8
11 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QRPW+P7 Satu Mare, România
+40 757 076 736
casarusu.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: 9–21
Duminică: 9–21
Scrie o recenzie
Levente Naghi
Levente Naghi2 ani în urmă
(Tradus de Google) Un loc frumos cu mobilier gustos

(Original)
Nice place with tasty furniture
Fără Nume
Fără Nume4 ani în urmă
Casa Rusu este brandul companiei producatoare de mobila Rus Savitar, ce a fost infiintata in Timisoara in 1994 .
Mobilierul este foarte bine lucrat , cu materiale de foarte buna calitate , culorile sunt exceptional asortate , iar decoratiunile din magazin sunt superbe.
Recomand cu drag magazinele Casa Rusu , sunt clienta de foarte multi ani si niciodata nu am fost dezamagita de colaborarea cu ei.
De fiecare dată revin cu placere .
Claudia Iacos
Claudia Iacos2 ani în urmă
Total dezamagita de calitatea mobilei livrata acasa fata de ceea ce este in showroom! Comanda a fost facuta in Baia Mare. Mobila a fost montata defectuos, cu defecte mari si grave, sertarele mobilei s-au desfacut dupa primele utilizari iar serviciul de suport clienti nu functioneaza: la telefon nu raspunde nimeni sau ti se respinge apelul iar la reclamatia facuta pe site si la punctul de lucru din Baia Mare am asteptat peste 3 saptamani ca sa inlocuiasca defectele. In continuare, usile nu se inchid bine, sertarele functioneaza defectuos iar usa care a fost inlocuita la mobilier a venit pe partea gresita ( trebuia pe dreapta si a venit pe stanga) ramanand dupa montaj cu gauri in ea. Nu recomand nimanui! Procesul de reclamatie/retur e practic inexistent.....te lovesti de birocratie, numere de telefon nefunctionale si adrese de mail la care se raspunde foarte greu.....cu vorbe de compasiune dar fara rezolvarea concreta a problemelor! Total neprofesional!
Pop Dumitru
Pop Dumitru2 ani în urmă
Poate alte magazine respecta clienti dar la Satu Mare sunt varza ridica tonul la clienti. Platesti comanda integral astepti 3 saptamîni si tot ei vorbesc urît!
Janeta Andreica
Janeta Andreica2 ani în urmă
Nu sunt multumita, lipsa din piese, au pus in colet corp cu dimensiuni mai mici si o asamblare foarte greoaie. Am avut alte asteptari de la o firma cu atata reclama.
Noemi Burlacu
Noemi Burlacu2 ani în urmă
Total dezamagita...
Alexa Pandi
Alexa Pandi2 ani în urmă
(Tradus de Google) Produse de slabă calitate, cu asamblare foarte dificilă și experiență chiar mai proastă a clienților! Nu acceptă retururi ca majoritatea magazinelor din zilele noastre (cu excepția produselor cu probleme de calitate). În general, nu vă recomandăm

(Original)
Poor quality products with very difficult assemblance and even worse customer experience! They don't accept returns as most of the shops nowadays (excepty products with quality issues). Overall, don't recommend
Kadar David
Kadar David2 ani în urmă
Locații recomandate