/Satu mare/Magazin de mobila

Brico Depot

Str. Careiului 77-79, Satu Mare 447355, România

Brico Depot
Magazin de mobila
3.7
2 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QRPW+2J Satu Mare, România
+40 21 204 3434
bricodepot.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–21
Marți: 8–21
Mirecuri: 8–21
Joi: 8–21
Vineri: 8–21
Sâmbătă: 8–21
Duminică: 8–20
Scrie o recenzie
Daniel Olar
Daniel Olar2 ani în urmă
Doamnele de info sunt cam nesimtite, nu ai cum sa le intrebi ceva pentru ca au conversații "importante" la telefon, iar daca iti permiti sa le deranjezi iti vorbesc flegmatic!!!

Revin cu o noua și superba recenzie... duminică la ora 13 magazinul fiind foarte aglomerat ei țin doar o casa deschisa iar când ii spun doamnei casier ghiciți răspunsul dânsei... "degeaba îmi spuneți mie ca nu ma intereseaza" eu sigur nu mai calc în acest magazin cât trăiesc!!!!!!!!
Florin Pop
Florin Pop2 ani în urmă
Zero stele daca s-ar putea. Am facut o comanda online , trimit masina inchiriata de la Sighetu Marmatiei pentru ridicarea comenzii doar ca sa mi se spuna ca produsele nu sunt disponibile dar banii i-au luat. Unde mai pui la socoteala ca am sunat cu o zi inainte sa ma asigur ca sunt pe stoc si o doamna foarte arganta imi spunea ca normal ca sunt pe stoc daca le vad pe site. De evitat
Șinca Vasile
Șinca Vasile2 ani în urmă
Este o catastrofa.nu găsești un angajat să poți să întrebi ceva.cum sa faci cumparaturi daca in final vine angajatul și se cearta cu tine aproape sa te bata in magazin(nu este sectorul lui dar pe sectorul respectiv spune că a plecat acasă sa terminat programul de 8 ore și eu ar trebui să-i multumesc că binevoiește sa vina până la mine)
Multumesc dar nu am sa mai fac cumpărături la dvs până nu se vor pune la punct aceste lucruri.
George Dan
George Dan2 ani în urmă
Storytime
Iau o cada și niște lambriuri,merg la casa,zic ca vreau transport , casierita îmi zice -se poate dar contracost 50 lei, zic -bine nu aveam pretentia sa fie gratis. Trece la scanat, când sa scaneze niște lambriuri, nu aveau barcode. 15 minute s au dus dupa labriuri sa le invarta pe toate partile sa caute barcodul, inclusiv 2 agenti de pasa se ocupau cu cautatul de barcode printre lambriuri. Casierita îmi zice ca îmi pot da de alte dimensiuni daca doresc(in timp ce îmi zicea asta se uita cu un ochi printr un tub de hartie gol ca un copil de 5 ani). Le zic ca nu , le vreau astea și ca daca le arat produsul de pe site sa bata ei manual codul sau pretul sa pot pleca o data. Îmi zic ca nu se poate. Le las acolo și plec acasa. Le comand de pe net, aceleasi produse, cu transport 25 lei in loc de 50.
De ce nu au fost in stare 4 angajati sa gaseasca un barcode când eu le am aratat produsul de pe site?
De ce a costat transportul 50 de lei acolo și 25 lei online?
De ce s a uitat casierita prin tubul de hartie ca printr o luneta in timp ce vorbea cu mine?
De ce angajatii de paza presteaza alta munca decat paza?
Nu stiu
Ce stiu e ca nu mai intru niciodata in in piata asta infecta numita brico depot
Bogdan Suciu
Bogdan Suciu2 ani în urmă
Din pacate si o stea e prea mult pt ce ofera Brico Depot Satu Mare,
Practiker era cu 10 clase peste voi,
Mai bine lasati pe altii, vor face munca asta mult mai bine!

Preturi afisate aiurea, produse amestecate,raioane neamenajate de 2 ani, pe raion nu gasesti personal care sa te ajute in identificarea produselor si a preturilor corecte, personal obosit, unii parca scarbiti de munca, epuizati, nu raspund la salut,
O totala dezamagire!!!
Feriko2222
Feriko22223 ani în urmă
INADMISIBIL!!! Produse expirate de doi ani (!!!) scoase la promoție!
Eu mai înțeleg, că rămân produse expirate pe raft, că nu poți urmări valabilitatea fiecărui produs în parte, dar asta-i deja rea-voință! Intenția e clară: vor să mai scoată niște bani pe neatenția cumpărătorului, chiar dacă produsul respectiv nu se mai poate folosi. Asta-i o metodă josnică, chiar dacă s-ar pune preț de 1 ban pe produs.
Pozele au fost făcute în data de 12.04.2021, iar produsele au expirat în 16.03.2019!!!
Cornel filip
Cornel filip2 ani în urmă
Unele lucruri sunt la un preț calitate mai bună decât concurența,dar trebuie să "vânezi" mult până găsești pe cineva care lucrează acolo sa te ajute...și nu au niciodată tot ceea ce vrei...
Vasile Roib
Vasile Roib2 ani în urmă
Mar interesa dacă se poate întra și fără certificat verde ca îmi place sa fac cumpărături de acolo preturile sunt ok
Locații recomandate