/Satu mare/Magazin de mobila

Conti Impex S.R.L.

Strada Toamnei 12, Satu Mare 440067, România

Conti Impex S.R.L.
Magazin de mobila
4
29 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
RV4G+C4 Satu Mare, România
+40 261 710 885
facebook.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–16
Marți: 8–16
Mirecuri: 8–16
Joi: 8–16
Vineri: 8–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Leon Crisan
Leon Crisan2 ani în urmă
(Tradus de Google) sunt foarte multumit de ei!!!

(Original)
nagyon elégedett vagyok velük!!!
Attila Medvei
Attila Medvei2 ani în urmă
Oameni plăcuți.
Bencze gábor
Bencze gábor4 ani în urmă
(Tradus de Google) Unitate de măsură. Alegere larga de calitate sz culori, poti gasi toate accesorii de care poti avea nevoie pt. orice tip de mobila (bucatarie, camera, baie, hol ...)
Preturi acceptabile. Our name is Cat cat repede, timpul de fabricare (depinde si de sezon) poate fi si 1 Luna

Locul potrivit, o selecție largă de tot ce aveți nevoie pentru orice tip de mobilier (mobilier de bucătărie, mobilier de cameră, mobilier pentru baie sau hol)
Preturi rezonabile.
Cu toate acestea, merită să plasați comanda la timp. Producția (în funcție de sezon, dar ...) poate dura până la o lună.

(Original)
Unitate de munca buna. Alegere larga de calitate sí culori, poti gasi toate accesoriile de care poti avea nevoie pt. orice tip de mobila (bucatarie, camera, baie, hol...)
Preturi acceptabile. Însa comanda merita datā cat mai repede, timpul de fabricare (depinde si de sezon) poate fi si 1 Luna

Korrekt hely, széles választékban minden megtalálható ami kellhet bármilyen típusú bútorhoz (konyhabútor, szobabútor, fűrdőszoba vagy folyosó bútor)
Elfogadható árak.
A rendelést viszont érdemes időben leadni. A gyártás (szezon függő, de...) akár egy hónap is lehet.
István R. Rácz
István R. Rácz5 ani în urmă
(Tradus de Google) Din păcate, bunătatea nu este cunoscută la companie. Mi-a plăcut să comand ceva, dar datorită atitudinii vânzătorului, voi evita locul în viitor.

(Original)
Sajnos a kedvesség nem ismert a cégnél. Szerettem valamit rendelni, de az eladó hozzáállásának köszönhetően, a jövőben elkerülöm a helyet.
Ádám Simon
Ádám Simon5 ani în urmă
Tamas.L Vaczi
Tamas.L Vaczi10 ani în urmă
Personal Amator,Neserios,Am facut comanda,nu mi l-au taiat pe toate bucatiile,personalul este foarte neadecvata pentru a vorbi cu clienti,si ce este cel mai important nu depun nici un fel de interes pentru lucrul pe care le fac,va iau banii si fac lucru de cacat,decat sa va pierdeti timpul,si sa va fiti stresati sfatul meu,este sa va adresati la alta societate.
Feriko2222
Feriko22222 ani în urmă
Gândiți-vă bine ce cumpărați de la ei!
Aici nu se cunoaște noțiunea de schimb de produs sau retur, deși cred că sunt obligați de lege. Mă refer la produsele de feronerie (butoane, picioare, balamale de mobilier). Eu concret am luat niște piciorușe de 10 cm pentru mobilă. A doua zi m-am întors, am vrut să le schimb cu altele de 5 cm, de același tip. Răspunsul personalului: Nici vorbă! La ei nu se face așa ceva.
Prostia mea a fost, că nu m-am dus în altă parte, și tot de la ei am cumpărat și alea de 5 cm.
Deci, atenție!!!
Istvan Balla
Istvan Balla2 ani în urmă
(Tradus de Google) Vând tot ce aveți nevoie pentru a face mobilier, dar fac și orice mobilier la comandă! Se ocupă și de tăierea tablelor!

(Original)
Butorok gyártásához forgalmaznak mindent ami szükséges, de gyártanak is rendelésre bármilyen butrot! Ezenkívül lapszabászattal is foglalkoznak!
Locații recomandate