/Olt/Magazin de mobila

Doorland Mob&Doors

Bulevardul Costructorilor, Slatina 230070, România

Doorland Mob&Doors
Magazin de mobila
2.1
38 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C9PM+JV Slatina, România
+40 752 274 067
doorlandromania.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: 8–12
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Alina Maria Dragusin
Alina Maria Dragusin4 ani în urmă
Am avut 6 usi comandate la ei, inaltimile usilor fiind diferite una de cealalta. Mi-au adus o usa modelul gresit (eu stau in Bucuresti), au trimis un singur om, in loc de 2, asa cum spusesera si acel om a ajuns cu 5-6 ore mai tarziu, fata de ora stabilita. Pe langa toate astea, absolut toate usile au o inaltime considerabil mai mica, fata de ce ar fi trebuit sa fie, iar acum am ramas cu un spatiu marisor intre perete si tocul de sus al usii. Am dat 12 milioane pe fiecare usa in parte, ca sa primesc asa ceva. Se pare ca banul nu mai are nicio valoare in ziua de azi, lucram numai cu neseriosi.
P.S: am dat 2 stele din simplul fapt ca usile sunt ok, dar NU isi merita atatia bani.
Setreanu Marian
Setreanu Marian5 ani în urmă
Am citit multe recenzii negative despre această firmă, unele probabil acordate la nervi...La partea de mobilier nu comentez pentru ca nu cunosc... Am colaborat o perioadă bună cu această firmă și pot spune ca au uși de calitate dar și uși pentru cei cu buget redus. Cel mai mare avantaj al ușilor produse aici este ca se pot executa la dimensiuni personalizate ceea ce nu găsești la tot pasul. Au mai fost mici probleme, mici întârzieri dar este ceva normal într-o activitate de producție.
Eu acord 5 stele pentru calitatea ușilor și pentru profesionalism.
Sucata Alexandru
Sucata Alexandru5 ani în urmă
Uși plătite in urma cu 5 luni, incomplete (pervazuri greșit măsurate și neînlocuit). Au venit și au pus spuma și le-au lăsat așa. Nu mai răspund la telefon de 2 luni, iar la mailuri nu au răspuns niciodată!!! Deci, de evitat rău!!! Site-ul e închis pentru neplata, dar mai au încă pagina de Facebook, pe care încă postează oferte de uși. Sunt foarte rapizi in a-mi șterge mesajele la postări.
Silvia S
Silvia S5 ani în urmă
Intrati pe pagina lor de FB si comentati la postari. Site-ul e inchis pentru neplata si inca incearca sa dea tepe cu pagina de FB!

Servicii execrabile!
Daca aveti bani de pierdut, timp de irosit si nervi de tocat atunci apelați la ei!!!!
Comanda data de 6 luni, nici pana in prezent onorata!Plata integrala!
Gabriel Oraveț
Gabriel Oraveț6 ani în urmă
Nu recomand aceasta firma. Neseriozitate si lipsa de profesionalism. Dupa mai bine de o luna si jumatate, usile nu au fost livrate. Regret ca nu am citit review-urile inainte de a face comanda. Ar trebui ca, după atatea sesizari la ANPC, această firma sa nu mai existe.
Adina Georgiana ORAVET
Adina Georgiana ORAVET6 ani în urmă
O firma pe care nu o recomand. Lipsiti de seriozitate si profesionalism. Livrarea produselor comandate in urma cu o luna si jumatate inca nu a fost efectuata. Apelurile telefonice nu sunt preluate. Comanda a ramas inca neonorata.
Gabriel Ghita
Gabriel Ghita6 ani în urmă
NU recomand sub nicio forma aceasta firma.
Am cumparat de la dansii usi de interior si am avut o experienta care mi-a lasat un gust amar.
Am dat comanda de usi din Bucuresti, din Valea Cascadelor si mi-au spus ca o sa dureze 3-4 saptamani. In a 3-a saptamana, pe la sfarsit, ma suna baiatul respectiv sa ma intrebe ce model de usi am avut si cate la numar pentru ca el era in Slatina si comanda mea la Bucuresti. Deci de usile mele nu se apucasera pana atunci. Mi-a spus ca vor fi gata urmatoarea saptamana asa cum era termenul, maxim 4 saptamani. Urmatoarea saptamana nu ma contacteaza nimeni, abia reusesc sa dau de el si imi zice ca au avut niste probleme si ca mai intarzie pana saptamana urmatoare, miercuri MAXIM joi. Zic ok, asta este, se mai intampla. Se face marti si il sun sa il intreb daca usile mele ajung miercuri sau joi pentru ca trebuia sa imi iau concediu. Zice ca ajung joi la ora 9. Il intreb daca sigur ajung joi pentru ca eu trebuie sa imi iau concediu si nu vreau sa imi iau degeaba. Zice ca da, da sigur. Se face joi, ora 8:30, ma suna omul de la montaj.
- Domne, eu sunt liber pana luni, marti e bine daca venim cu usile? Desi pe fundal se auzea zgomot, dovada ca era la un alt montaj.
Soc si groaza, cum adica marti daca eu eram deja acolo, asteptandu-i sa vina? L-am sunat pe baiatul la care am dat comanda, avea telefonul inchis (nici pana in ziua de azi nu mi-a mai raspuns la telefon). Nervi, tipete, am sunat la toate numerele de telefon pe care le-am gasit la ei pe site, nimeni nu stia sa imi zica ce s-a intamplat. La un moment dat ma suna unul dintre sefi, si ironic imi spune:
- Ce s-a intamplat domne, a luat foc Bucurestiul?
:| Dupa ce ca imi luasem 1 zi de concediu degeaba, m-a mai luat si la misto. Dupa lungi certuri am reusit sa ii conving sa vina a doua zi la 9. A doua zi la 8:30 ma suna cineva sa imi spuna ca atunci incarcau....desi la 9 trebuiau sa fie la mine, dar n-am mai zis nimic, bine ca vin cu ele. Au ajuns la mine abia la 16:30 si au venit si cu o usa gresita, mai ingusta decat trebuia."Venim luni sau marti sa montam noua usa." Au venit dupa 1 saptamana jumate, dupa ce au mai prelungit inca odata termenul, dupa alte cateva certuri la telefon. Usa mea era gata dar nu aveau ei niciun drum pana la Bucuresti, daca ei aveau drum la Bucuresti peste 2 luni atunci primeam si eu usa. Au venit tot pe la 17 si, bineinteles, tot nu au terminat pentru ca s-a facut ora 22:00, deci mai era nevoie si de-a 3-a zi. Au venit si a 3-a zi, au terminat cu usile si tocurile, dar mai au de montat o incuietoare si nu au putut sa o monteze pentru ca le lipsea o piesa. Asadar trebuie si a 4-a zi. Si pe langa asta nu lucreaza deloc ingrijit, mi-au lovit colturile peretilor cu usile si au lovit chiar si usile si au dat cu marker negru sa nu se vada loviturile.

UPDATE: 30.10.2017
Au trecut aproape 3 saptamani de la ultima vizita, inca nu au venit sa imi monteze incuietoarea. Dnl. Preda nu mi-a mai raspunde la telefon, acum am observat ca mi-a blocat numarul pentru ca suna tot timpul ocupat. L-am sunat de pe alt numar si cand a auzit cine sunt mi-a inchis telefonul si nu mi-a mai raspuns. Am depus o reclamatie la ANPC.
Marius Nitu
Marius Nitu2 ani în urmă
Firma de evitat . Comanda de 2 usi nelivrata dupa 3 luni de zile de la termen stabilit , minciuni infinite legate de intarziere si nu mai raspund la telefoane . FUGITI DE EI !!!
Locații recomandate