/Olt/Magazin de mobila

LEMS

Str. Cornisei Nr. 20A (vizavi de supermarket Billa, langa OMV,), magazin Flores, Slatina, România

LEMS
Magazin de mobila
3.8
79 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C9PC+MM Slatina, România
+40 731 724 168
lemet.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–17
Marți: 10–17
Mirecuri: 10–17
Joi: 10–17
Vineri: 10–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Gameplay 2.0
Gameplay 2.02 ani în urmă
Un magazin cu produse frumoase și niște fete foarte amabile! Sunt foarte mulțumit! Multumesc frumos!
Eliana Ciobanu
Eliana Ciobanu2 ani în urmă
Foarte multumita! Personal amabil si prompt! Recomand cu toata increderea!
Ilie Vasile
Ilie Vasile2 ani în urmă
Personal foarte ploctisit de viata, asteapta sa vina ora de plecare si ziua de salariu. Am vrut informatii pentru o mobila de dormitor, nu au avut bunavointa da urce cu mine la etaj unde se gasea mobila, am fost trimis in schimb in alta locatie da cer informatii, am lasat dimensiunile chipurile ca ma suna ei pentru un pret astimativ si, nu am fost sunat nici pana in ziua de azi. Nu recomand.
Florin Ciausescu
Florin Ciausescu2 ani în urmă
Cea mai neplăcută experienta. Nu recomand!
Marian adrian
Marian adrian2 ani în urmă
Un magazin cu un personal foarte plictisit si respingator mai ales o doamna mai plinuta, nu stiu cum o cheama sa specific exact. Am facut o schita ptru o mobila de bucatarie,a trecut aproape o saptamana si nu am mai fost contactati.
Am comandat acea mobila la Lem's Craiova. Este acolo un personal foarte amabil. Ne-au facut schita pe loc pe computer. Foarte amabil . Am achitat-o iar acum asteptam sa soseasca. Recomand Lem's Craiova si nu recomand sucursala Slatina. Seful de magazin din Slatina ar trebui sa mai selecteze din personal sau sa le faca un instructaj despre bunele maniere. Rusine Lem's Slatina , felicitari Lem's Craiova.
Vancu mihai doru
Vancu mihai doru4 ani în urmă
NU RECOMAND la nimeni
Mobila de calitate buna . Dar mi-a venit incompleta . Feronerie incompleta. Am facut cateva drumuri la sediu pina sa rezolvat problemele
LC M
LC M6 ani în urmă
Locatia este miniscula pentru un magazin de mobila. Vreau sa vad mobila în realitate, nu în poze, pentru asta stau acasă pe net. Personalul este ok. Mobila este asa si asa, din poze, ca in realitate am vazut foarte puține modele.
Marius Zamfir IEA
Marius Zamfir IEA2 ani în urmă
Dupa 4 ani vreau sa schimb mobila din dormitor, pretul a fost destul de mare, ne asteptam si la calitate, din pacate ne-am inselat, aveti mare atentie pe ce cheltuiti banii
Locații recomandate