/Ilfov/Magazin de mobila

Star Max SRL

Star Max SRL
Magazin de mobila
2.7
50 recenzii
8 comentarii
+40 744 652 488
mobroom.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: 8–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Larisa Ganea
Larisa Ganea2 ani în urmă
Suntem foarte multumiți de rezultatul final.
Toate cerințele noastre legate de bucătărie au prins contur datorită lor.
Dragos Ioan
Dragos Ioan2 ani în urmă
Incep prin a spune ca sunt foarte multumit de serviciile oferite, calitatea materialelor precum si de consultanta acordata de Valentin pe durata elaborarii planurilor.
Am realizat cu echipa Mob Room mobila pentru o bucatarie, dressing, comoda tv, panou riflaj, corp pentru lavoar baie si inca un corp suspendat, iar rezultatele au fost exact conform asteptarilor.
Un alt aspect de care am fost placut impresionat a fost modul in care s-a efectuat montajul mobilei, echipa fiind foarte atenta la detalii.
De asemenea, desi din cauza unui perete care nu a fost tocmai drept *multumesc constructorilor :(, echipa a reusit sa faca toate ajustarile necesare pentru un rezultat perfect.
LAURENTIU OPRISAN
LAURENTIU OPRISAN2 ani în urmă
Evitați sa lucrati cu ei daca vreti sa va bucurați de mobila pentru care plătiți, am platit 15.000€ pentru o bucatarie, un dormitor si un living cu promisiune de finalizare in 30 zile, au terminat dupa multele noastre insistente dupa 4 luni, au terminat adica au adus mobila, i-am rugat sa regleze tota mobila ca este strâmba toata si nu au mai venit pe motiv ca au venit deja de prea multe ori fata de cat trebuiau sa vina in opinia lor, asa ca am ramas cu mobila montata dar strâmba, mai multe elemente plătite nu le-au mai adus (plinta bucatarie, separator tacâmuri, cos gunoi glisant, măsuță cafea, etc), feroneria a inceput sa se rupă din a doua zi ( usa dressing a cazut, un soldat sticle ruptfara sa punem nimic pe el, usi bucatarie doar deschizând au cazut, sticla living foarte subțire si nesecurizată, etc), calitatea germana care o promit ei a fost de fapt cu balamale italienești de slaba calitate, a trebuit sa chem alta firma sa schimbe toata feroneria si sa regleze toata mobila pentru a o putea utiliza, Moobroom chiar daca am insistat telefonic si mesaje nu au vrut sa mai vina sa termine, i-am deranjat prea mult cerându-le sa finalizeze mobila pentru care au încasat suma integrala cerută de ei. Incompetenți si japcari de sus pana jos, EVITATII. Am adăugat doar cateva poze din zecile trimise catre ei, garantia de 24 luni se pare ca nu este valabilă cand le ceri remedierea.
Cristian Pauna
Cristian Pauna2 ani în urmă
Evitați această firmă !!! În fotografiile atașate puteți vedea doar trei detalii dintr-o comandă de mobilier care a costat 8600 de euro. Exceptând gravele greșeli de proiectare și execuție, ai mari șanse ca în loc de sertarele solicitate să primești uși batante, iar dacă te plângi cumva, ți se spune cu un ton plin de aroganță și dispreț, că așa se face și că mobila livrată este de foarte bună calitate.

P.S. După două luni de la plata integrală a mobilierului, ușa de la mașina de spălat tot nu a fost livrată, iar sertarele se închid execrabil. Priviți în imagini, "mobilier de calitate" cum spun reprezentanții acestei firme, care chiar NU ar trebui să existe !!!
Noni Banacu
Noni Banacu2 ani în urmă
Probabil cea mai incompetenta si neprofesionista echipa / firma de mobila la comanda din toate care exista.

Am comandat mobila in toata casa in valoare de peste 13.000 de euro si am avut neplaceri cu Mobroom si Vali de la inceput pana la sfarsit. Nu mai mentionez, ca la aproape un an de la comanda, inca nu am mobila completa in casa (sertare neaduse, bancheta neterminata, amortizoare lipsa, push butoane lipsa) si alte elemente de mobilier care deja au cedat ( patul si feroneria acestuia s-au stricat, corpul care tine masina de spalat s-a dezmembrat, canapeaua scartaie din toate incheieturile...etc).

Totul incepe cu procesul de schite si desen unde o fac de mana (de mana! ), agream o varianta si dupa ce intarzie multe luni livrarea, imi spun ca de fapt nu se poate pentru ca arhitectul nu s-a gandit la asta si asta si asta. Trebuia facuta observatia de la inceput! fara luni intregi de intarziere.

Niciun corp in casa nu a fost adus fara greseli, subliniez, niciunul!
- ba dimensiuni gresite, ba oglinizi de alte marimi decat cele discutate, ba au dat baietii suruburi prin fetele nepotrivite, ba sunt neconcordante intre ce s-a discutat si cum s-a proiectat la final. Unele sertare le-au facut cu spatiu de bagat mana altele fara si tot asa.
- au adus mobilierul in dormitor, le-am aratat ca nu arata conform schitelor agreate, l-au demontat si au revenit peste alte 5 luni in tot acest proces zgariind si parchetul.

Canapeaua facuta la ei a fost o batjocura totala de 7000 de lei. Scartaie din toate incheieturile dupa cateva luni de utilizare sa nu mai zic ca au venit de 3 ori sa o ia inaooi si sa o refaca (vedeti pozele atasate si cu tapiteria parca facuta de un copil de gradinita cu capsatorul)

Corpul care trebuia sa sustina masina de spalat rufe a cedat, baza dintr-un pal grosime a cedat (nici nu s-au sinchisit sa imi raspunda la rugamintea de a remedia situatia)

Amortizoarele din zona de depozitare de sub pat s-au indoit pentru ca au folosit suruburi prea lungi. Feroneria s-a desprins din marginile patului pentru ca au folosit suruburi de cativa mm intr-o grosime de pal ( pentru a tine o saltea de 1.80 latime si doua persoane ).

Nu mai mentionez parchetul zgariat, pardoseala de microciment zgariata, elemente de mobilier aduse ciupite, diferente de nivel la montare, intarzieri fantastice, lipsa totala de seriozitate si profesionalism.

Daca aveti un plan cu ei, veti avea nevoie de mult succes si nervi sa il terminati, daca nu, fiti atenti cand trebuie sa platiti si restul celor 50% din contract. Mergeti la ei in atelier si verificati temeinic fiecare element sa fie conform discutiilor, altfel asteptati ca mine multe luni dupa diferite elemente.

Am intarziat aceasta recenzie mult, in speranta ca vor fi oameni si vor indrepta ce au gresit. Dar, nicio sansa, nu raspund la telefon, zic "da da" si a doua zi se uita.

Feriti-va cat puteti de Mobroom, Vali si echipa lor, o echipa de incompetenti si neprofesionisti.
Pusha
Pusha2 ani în urmă
Am stat intr-un stres total 6 luni cat le-a luat sa poata sa faca 2 paturi din pal si un dressing care au fost numai cu probleme. Calitatea produselor si a materialelor este foarte proasta si plina de defecte. Au un contract in care trebuie sa platesti totul inainte de livrarea mobilei si dupa stai sa te milogesti de ei sa iti aduca produsele. Nu respecta termene, nu raspund la telefoane si mesaje. Nu au iesit nici pe departe cum au vrut. Lipsa totala de profesionalism, nu recomand.
Hossam Ghanem
Hossam Ghanem2 ani în urmă
Postez pt ca trebuie. Mobroom aveti un contract care a expirat de 2 luni, nu ati returnat avansul si nu ati facut nici o mobila. Postati ce vreti, dar nu aveti nimic decat încercarea mea de a recupera avansul, niciodata nu am zis ca renunț in conditiile in care mi-ati spus atunci ca pierd si avans si mobila. Am dovada cand mi-ati trimis schita (data) si clar se vede ca mințiți. Lăsați asa nu mai postati nimic pt ca nu va avantajează.
Cine a intrat in contact cu dvs pana acum stie ca am dreptate, au trecut multi prin situatii similare am vb deja cu mai multe persoane, dar pt cei ce se gandesc sa faca ceva cu dvs este postarea mea: fugiti oameni buni!
Liliana Popa
Liliana Popa2 ani în urmă
Am mobilat un apartament de 4 camere, incluzand si bucataria, cu echipa de la Mobroom. Am primit sfaturi bune in ceea ce priveste proiectarea, termenul de livrare a fost respectat, chiar cu o devansare de cateva zile, calitatea - buna, montajul - bine executat, colaborarea - buna atat cu Cristian, cat si cu Valentin. La final am mai comandat cateva piese care am considerat ca se pot adauga pentru completarea ansamblului, fara insa a incarca spatiul.
Atasez cateva imagini si promit ca, pentru a va face o imagine cat mai reala, sa revin cand va fi totul gata: lucrurile aranjate, curatenia terminata, obiectele de decor adaugate.
Multumesc echipei Mobroom si astept finalizarea pieselor comandate ieri.
Locații recomandate