/Ilfov/Magazin de mobila

Retrodraft

Strada Emil Racoviță 36, Voluntari 077190, România

Retrodraft
Magazin de mobila
4
29 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F4VM+3Q Voluntari, România
+40 734 113 333
retrodraft.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–15
Marți: 10–15
Mirecuri: 10–15
Joi: 10–15
Vineri: 10–15
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Amelie19880629
Amelie198806292 ani în urmă
Daca vreti mobila pe comanda cu pretentii (si pret!) de mobilier premium dar calitate jalnica apelati cu incredere la acesti tepari de mare clasa!
Mai bine cred ca executam eu aceasta biblioteca in loc sa platesc 3630 EURO + TVA pe ceea ce vedeti in poze! Voi atasa si randarea cu ceea ce mi s-a promis la semnarea contractului ca sa trageti singuri concluziile!
Claudiu Dinu
Claudiu Dinu2 ani în urmă
Calitate foarte buna. Sunt foarte multumit!
Toiu98
Toiu982 ani în urmă
Cea mai buna mobila
Avo Gastronan
Avo Gastronan2 ani în urmă
Am ales aceasta companie pentru remobilarea unui restaurant cu 250 locuri. Executia lasa mult de dorit, mobilierul executat prost, placari gresite, usi de interior deformate si care nu se inchid. Echipa de amatori condusa de un personaj fara experienta care nu urmareste decat profitul.
Ioana grigorescu
Ioana grigorescu2 ani în urmă
Niste amatori cu preturi de lux. Dezamagire totala! Regret ca am avut incredere! Nu recomand nimanui, remedierile au fost facute de noi, pe banii nostri! O echipa de neprofesionisti cu mult tupeu!
Alexandra-Roxana POPA
Alexandra-Roxana POPA2 ani în urmă
Se pozitioneaza ca produse premium-in special ca pret, dar 3 din 4 produse facute la ei au avut nevoie de modificari si reparatii inca de la livrare(lemn finisat prost, vopsea aplicata neuniform, componente care s-au dezlipit). Comunicarea este de cea mai joasa calitate. de indata ce incaseaza banii, trateaza clientii cu cea mai mare ignoranta. pacat de ce cei care lucreaza acolo si isi fac totusi meseria
Bogdan cretu
Bogdan cretu2 ani în urmă
Foarte neseriosi. Promit 30 zile de executie si dureaza 90 zile iar calitatea executiei este slaba. Produs livrat cu multe deficiente si de slaba calitate. Nu recomand.
George Z
George Z2 ani în urmă
Recomand! Multumesc pentru servicii si design !
Locații recomandate