/Iasi/Magazin de mobila

Seven Hills Furniture

Calea Chișinăului km.1, Iași 700381, România

Seven Hills Furniture
Magazin de mobila
3.7
27 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
4JVX+HG Iași, România
+40 752 161 013
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: 9–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ducu Stăniloaie
Ducu Stăniloaie2 ani în urmă
Nu pot sa inteleg ce e cu aceste comentarii pentru ca nu se pupa deloc cu relitatea pe care am trait-o eu. Echipa aceasta mi-a adus tot mobilierul cu 4 zile mai devreme decat data stabilita ceea ce pt noi a fost un adevarat soc dar in sensul bun al cuvantului!!! Cat despre rezultatul final nici nu mai are rost sa vorbesc, impecabil executat, extrem de util si frumos. Multumesc domnule Razvan! Revin imediat si cu poze
Alina Popa
Alina Popa2 ani în urmă
Am facut mobila de bucatarie cu ei si pot sa spun ca au fost mai mult decat seriosi si profesionisti. Sotul meu e foarte pretentios in general si baietii de la Seven Hills au reusit sa il multumeasca pana si pe el!!! Am fost si la alte firme (prefer sa nu dau nume) dar m-au tratat putin spus cu indiferenta. Recomand cu incredere! Chiar ai cu cine sta de vorba si isi fac treaba exceptional.
Andreea-Elena Alucai
Andreea-Elena Alucai2 ani în urmă
Recomand cu toată încrederea! O echipă extraordinar de bine pregătită și organizată, seriozitate din plin și acuratețe în fiecare proiect pe care îl preiau. Am fost mai mult decât încântată de fiecare dată în care am lucrat cu ei. Profesionalismul lor este de-a dreptul impecabil! Felicitări echipei! Aștept cu nerăbdare următoarea colaborare cu ei.
Ioana Murariu
Ioana Murariu2 ani în urmă
Echipa de nota 10
Mi-am mobilat tot apartamentul si imi place tot ce au facut. Au dat dovada de seriozitate, amabilitate si promptitudine!
Dragos Boghitoiu
Dragos Boghitoiu2 ani în urmă
Complet neseriosi, aroganti si agresivi verbal. De evitat. Dupa 9 luni inca nu au finalizat totul iar anumite corpuri de mobilier sunt "carpite". Orice interactiune placuta si decenta (asa cum te astepti) se incheie dupa ce achiti factura in avans.
Paul Enășcuț
Paul Enășcuț2 ani în urmă
De evitat. Nu isi asuma intarzierile, in cazul nostru au intarziat peste 1 luna.
Transparenta zero. Azi ziceau ca vin maine, iar maine nu mai raspundeau la telefon. Poimaine, dupa ce ii sunam iar, ni se zicea ca nu mai vin saptamana asta si ca vor veni ei cu un telefon si tot asa.

Masurile mobilei nu le-au luat corect si nu si-au asumat asta:
1. La montaj au ciopârțit mobila in unele locuri, desi nu era necesar.
2. Deși am platit cornișele, acestea nu au mai fost puse (si nici nu ni s-a returnat contravaloarea lor) pentru ca mobila a fost facuta mai inalta decat trebuia.
3. Mobila a depasit in lungime dimensiunile stabilite, astfel incat am fost nevoiti sa aducem modificari la instalatia de gaz. Cand i-am explicat situatia si le.am cerut sa suporte macar o parte din chelutieli, s-a aratat foarte indignat si ne-a amenintat ca atunci cand vor aduce piesele pentru celelalte componente "le vor tranti jos si vor pleca".
Paul tess
Paul tess2 ani în urmă
Ceea ce au promis a fost departe de ceea ce au facut.
Montarea unei bucatarii si 2 dressing-uri a durat o saptamana si o zi, pentru ca nu veneau constant. In tot acest timp a trebuit sa imi iau liber de la munca ca sa stau cu ochii pe montatori, pentru ca erau extrem de neatenti, desi le-am zis sa aiba grija la pereti, gresie, usi, etc. Au zgariat peretii, tocurile de la usi, mobila, nu mai zic ca trebuia sa facem curatenie dupa ei in fiecare seara. Pozele vorbesc de la sine.
Ionut Doroftei
Ionut Doroftei2 ani în urmă
NU recomand. Am ramas cu defecte nerezolvate la mobila. Nu mai raspund nici la telefon cand ii suni.
Locații recomandate