/Iasi/Magazin de mobila

Sortem Mobila

Sos. Pacurari, 118, Iasi, Iasi, 700535, Iași, România

Sortem Mobila
Magazin de mobila
4.3
134 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5GFH+64 Iași, România
+40 232 270 400
sortem.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–19
Marți: 10–19
Mirecuri: 10–19
Joi: 10–19
Vineri: 10–19
Sâmbătă: 10–16
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Dan Moraru
Dan Moraru2 ani în urmă
Mobilă pentru toate gusturile, design modern dar și clasic,bine lucrate, prețuri pentru....buzunarele bine garnisite .
Gherman Liviu Ioan
Gherman Liviu Ioan2 ani în urmă
Mobila de calitate și prețuri avantajoase!
Iuliana Buleu
Iuliana Buleu2 ani în urmă
Singura firma de mobila pe Iasi care se plătește transportu pentru livrarea mobilei.Inadmisibil asa ceva!(livrare pe Iasi).La o canapea de 4700 de ron sa plătești pentru transport 100 de ron e inadmisibil
Bogdan Grosu
Bogdan Grosu2 ani în urmă
Modele deosebite de mobilier, canapelele sunt foarte confortabile. Urmează sa achiziționez una de aici doar va astept reducerile de vara
Ionut-Mihai Burlacu
Ionut-Mihai Burlacu4 ani în urmă
Am comandat de la ei un pat de dormitor. Sunt foarte mulțumit de produs. Deși inițial somiera a venit cu două lamele rupte, au revenit și au rezolvat problema fără costuri suplimentare.
Andreea Condurache
Andreea Condurache4 ani în urmă
De apreciat faptul ca au foarte multe modele. Am comandat o bibliotecă pentru sufragerie și a trebuit sa umblu o groază pe la mai multe magazine pentru a găsi un sistem de prindere pentru dulapurile suspendabile (era vorba de 20 de lei, adică ar fi putut sa îl includa în comanda totuși)
Adaris77
Adaris774 ani în urmă
E a doua canapea ce o cumpăr de aici. Au o construcție tip Relaxa cu o duritate optimă ce favorizează utilizarea constantă pentru dormit, perne cu husa detașabilă și o husă canapea pufoasă care e drept poate fi aleasă din paletă. Au sistem de deschidere greoi prin tragerea șezutului și răsturnarea spătarului care e problematic dacă deschiderea se face pe un covor; chiar și pe parchet laminat lasă urme. Prețurile sunt ușor peste medie dar sunt interesanți pentru că dau posibilitatea de 6 rate fără dobânda prin BT și BCR ce mă face să dau a patra stea. Construcția unei canapele e modulară nu chiar ușor de urcat la etaj fără ajutor. Culoarea huselor nu s-a schimbat evident după 3 ani de utilizare în sufragerie, rămâne de văzut impactul asupra utilizării în camera de oaspeți. Oferă serviciu de transport și montaj la 250 lei, noroc că mă descurc ;)
Maery
Maery2 ani în urmă
Mobila ok, dar nu se asigura transport decât contra-cost, destul de consistent...
Locații recomandate