/Iasi/Magazin de mobila

Stelco depozit

Strada Aurel Vlaicu, Iași 700382, România

Stelco depozit
Magazin de mobila
4.2
298 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5J3V+4H Iași, România
+40 232 277 713
stelcopal.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Cristian Dochita
Cristian Dochita2 ani în urmă
Atenție la cea care preia comanda.
Una ii spui, alta înțelege.
Constantin Ivaniciuc
Constantin Ivaniciuc2 ani în urmă
Făceau actualizare de preturi in timpul programului cu publicul. Era totul blocat, noroc că a durat 15 min. Neplăcut. Foarte amabili oamenii care lucrează direct cu clienți. Sper sa fi un caz izolat blocarea sistemului.
Madalina manole
Madalina manole4 ani în urmă
Dacă ar fi să aleg o firmă pentru mobilă iar,Stelco nu aș mai alege in veci.Experiență mai mult decât neplăcută.Mi-au livrat o parte din mobilă cu defecte din fabrica și drept bonus avea și crăpături din urma unei manevrări defectuoase a angajaților.Răspunsul primit din partea conducerii în urma a "n" reclamații:"Trebuia sa veniți cu jumătate de oră înainte de livrare să verificați dacă este în regulă,că șoferul nu este obligat să rămână pentru dv.Cuvântul dv este împotriva cuvântului șoferului,iar dv sunteți un străin.Nu ne asumăm răspunderea." Incercați orice altceva dar nu Stelco.
Simona Elena
Simona Elena4 ani în urmă
Au tot ce vrei pentru a-ți crea mobila așa cum ți-o dorești... pal de toate culorile (o calitate mai inferioară decât la Ispal, ce-i drept, dar și mai ieftin), MDF lucios și feronerie de care vrei, mai ieftină decât la concurență...
Catalin Asavoaei
Catalin Asavoaei5 ani în urmă
Preturile sunt acceptabile, bucatile de PAL taiate au corespuns comenzii date: am citit printre evaluari ca au mai fost probleme la alți clienți - eu am scapat de aceste neplaceri, toate bucățile au fost tăiate corespunzător și nu a lipsit niciuna. În plus au venit cu etichete pe ele, fapt ce mi-a ușurat munca acasă.

Angajatii de aici sunt amabili si proactivi. Există o parcare spre deosebire de punctul de lucru din Pacurari, iar bucatile de PAL au fost debitate intr-un timp relativ scurt (din ce imi aduc aminte, in timpul unei saptamani).

Aspecte ce necesita imbunatatire:
1) de obicei este aglomerat, organizarea lasa de dorit (daca s-ar dori o imbunatatire, s-ar putea organiza altfel procedura de preluare a comenzilor, mai ales in preluarea comenzilor celor care lucreaza in mod constant cu Stelco: ei au experiență, ar putea să trimită comanda de pe un computer separat - procedura de colectare nu ar fi complicată, ar ușura mult activitatea).
2) sistemul de preluare a comenzilor în cazul celor care vin in contact pentru prima data cu domeniul si cu procedura de efectuare a comenzii (cum a fost cazul meu) - daca as fi stiut care sunt asteptarile operatorilor, mai exact ordinea in care ei asteapta ca sa le spui ce doresti, as fi avut experienta mai placuta in momentul in care am intrat pentru prima data intr-un magazin Stelco. In cazul meu am avut o experienta oribila cu un mitocan, angajat in punctul de lucru Stelco din Pacurari, si abia in punctul de lucru din Dancu am reusit sa dau comanda (unde am intalnit un angajat foarte amabil).
Cristian Cojocariu
Cristian Cojocariu2 ani în urmă
Cateva puncte in legătură cu Stelco:
- Oferta de materiale bogata, ai de unde alege
- Spatiu de comenzi și expunere mostre destul de restrâns
- Preturi decente
- Personal amabil
- Locuri de parcare destul de limitate
- Amplasarea locației nu foarte la indemana.
Adrian Apescaritei
Adrian Apescaritei2 ani în urmă
Termene de tăiere de 3-4 săptămâni. Merg pe principiul: daca nu-ti convine, mergi in alta parte. Total depășiți, dar fără a incerca sa faca ceva in aceasta privință.
Instalatorul de Iasi
Instalatorul de Iasi2 ani în urmă
Cel mai bun loc din Iași de unde să iei materialele pentru mobilier. În plus, au și o gamă largă de servicii conexe.
Locații recomandate