/Galati/Magazin de mobila

Grimob

Vlădești 247740, România

Magazin de mobila
3.6
8 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
4893+C7 Vlădești, România
+40 769 635 772
grimob.ucoz.ro
Raportare locație
Revendică această locație
Share
Google maps Grimob
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Tudor popescu
Tudor popescu190 zile în urmă
Dragoste elena
Dragoste elena312 zile în urmă
Remus Grigore
Remus Grigore312 zile în urmă
Maria-Roxana Noretu
Maria-Roxana Noretu343 zile în urmă
Vali Constantin
Vali Constantin2 ani în urmă
Marian onete
Marian onete2 ani în urmă
Curelaru stefania
Curelaru stefania2 ani în urmă
Lipsa de seriozitate, de promptitudine si de profesionalism. In luna august au venit sa ia masuratori pentru mobila pentru toata casa, iar domnul respectiv(patronul firmei) ne-a pus sa modificam tavanul, care nu era drept, dintr-un dormitor, urmand ca atunci cand va fi gata acel dormitor sa vina sa ia din nou masuratorile.
A ramas ca in data de 15 septembrie aproximativ va fi gata mobila din restul casei. In luna septembrie, pe data de 20, i-am contactat pentru a veni sa ia restul masuratorilor din dormitorul respectiv, dar nu ni s-a raspuns timp de doua zile la telefon, asa ca am fost nevoiti sa mergem la sediul din afara orasului a treia zi. Acolo ni s-a promis ca a doua zi ni se va trimite o persoana pentru masuratorile respective, insa urmatoarea zi am sunat din nou si nu ni s-a raspuns la telefon. In urmatoarea zi am sunat iarasi, ni s-a promis ca se va trimite un om si ca trebuie sa stea cineva din nou la locatie.
Din nou am asteptat degeaba, nimeni nu a venit, iar cand am sunat ni s-a dat pe ocupat. In urmatoarea zi am sunat din nou, nu a raspuns nimeni la sediu, asa ca am sunat pe domnul cu masuratorile( care este si patronul firmei), si l-am intrebat ce s-a intamplat si de ce nu si-a respectat promisiunea. Raspunsul acestuia a fost: nu v-am raspuns la telefon si nu am venit la masuratori pentru ca asa am avut chef.
Bineinteles ca restul mobilei care trebuia sa fie gata pe data de 15 septembrie nici macar nu fusese inceputa, asa ca am fost nevoiti sa renuntam la serviciile lor. Limbajul acestor persoane lasa de dorit, iar comportamentul lor de asemenea.
Nu recomand.
Laura Bontea
Laura Bontea2 ani în urmă
Locații recomandate