/Galati/Magazin de mobila

SC Luxfer SRL

Strada Tecuci 114, Galați 800137, România

SC Luxfer SRL
Magazin de mobila
4.7
121 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C2QR+F6 Galați, România
luxfer.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Romeo romeo
Romeo romeo2 ani în urmă
De toate pentru mobilier. Personal amabil.
Cristina Stoian
Cristina Stoian2 ani în urmă
Am fost sa comand niste vitrine particularizate pentru o expozitie permanenta, in vederea cererii unei oferte de pret. Am fost foarte incantata de modul in care am interactionat cu patronul, care, cu multa rabdare, a discutat cu mine variantele de realizare ale vitrinelor conform schitelor propuse, aratandu-mi avantajele si dezavantajele fiecarei optiuni.
Iulian Ionascu
Iulian Ionascu4 ani în urmă
E locul meu de cumpărături pentru afacerea mea.
Emil adrian Postea
Emil adrian Postea4 ani în urmă
Este un magazin de unde se pot aproviziona micii producători de mobila la comanda , aici găsiți o mare varietate de furnituri pentru mobila de cea mai bună calitate , de toate pentru toate gusturile .
Recomand să-l vizitați daca vreti sa dotați mobila de bucătărie cu cele mai moderne accesorii .
Catalin Badiu
Catalin Badiu2 ani în urmă
Accesorii super !
Calitate și promptitudine!
Michael Van Deynhoven
Michael Van Deynhoven2 ani în urmă
chiar nu stiau din ce material erau confectionate niste manere...se intreabau unul pe altul....nu acorda garantie la produse...respectiv o somiera de 509 lei..e facuta de un artizan si nu acorda asa ceva...chiar daca cedeaza pistoanele sau se rupe fagul de 8mm stratificat...adica se spala pe maini ...dai banul si asta a fost...inseamna ca produsul poate nu este ok, iar artizanul isi ia banul si la revedere...atitudine dezolanta....nu sunteti sigur de calitatea produsului?nu va place sa va asumati,dar vreti doar partea finaciara...respectati clientii altfel ii pierdeti .. daca voi cumparati produse refuzati garantia de 2 sau 3 ani?...nu cred...
Pante limon
Pante limon2 ani în urmă
Este un magazin la îndemână in care găsești multe si variate articole de feronerie si nu numai, care nu sunt de gasit in magazinele mari. Pentru cine cauta asa ceva, este o oprire de sugerat. Înainte de a intra în alt magazin mai mare,te poți opri si aici. Personalul cunoaște articolele si le caută cu răbdare.
Gabriela-Ioana Sandu
Gabriela-Ioana Sandu2 ani în urmă
NU RECOMAND!
Pentru lipsa de profesionalism a angajaților cu care am întrat în contact, pentru faptul ca nu îți dau detalii despre lucrurile pe care le achiziționezi, ar trebui să acord 0 stele, dar din păcate nu se poate. Total dezgustată de atitudinea nesimțită și sfidătoare a celor care lucrează în acest magazin... aviz amatorilor, dacă totuși doriți să le treceți pragul, studiați lucrul pe care doriți să îl achiziționați, întrebați dvs. tot ceea ce vă trece și nu vă trece prin cap fiindcă specialistul în mobilă trebuie să fiți dvs., cumpărătorul, nicidecum cel care vinde produsele. De la ei nu obțineți detalii privitoare la marfa pe care o vând.
Total dezinteresați de relația cu clientul.
NU RECOMAND!
Locații recomandate