/Dolj/Magazin de mobila

LEMS

fostul magazin Primordial, Str. Calea București. 139/5, Pielești, Craiova 200478, România

LEMS
Magazin de mobila
3.8
208 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
8V7W+59 Craiova, România
+40 758 088 996
lemet.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: 9–16
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
George1 an în urmă
angajatii sunt foarte slabi si baiatul care e acolo mai e si arogant. lipsa de profesionalism, nu incearca sa gaseasca o soluție. nu recomand. mobila a vrnit cu piese lipsa si cand am fost sa lamurim problema si sa gasim solutie nu se implica deloc. mi au facut o sesizare si au spus ca dureaza 3 săptămâni sa imi aduca piesa sinla sfarsit domnul de acolo e foarte arogant si nesimtit pe deasupra
Sorin Stanciu
Sorin Stanciu2 ani în urmă
Angajații lor nu comunica intre ei, am vorbit cu 3 persoane diferite și fiecare mi-a spus altceva referitor la o livrare de mobila pe care aveau să o facă către mine. Ba vin, ba nu vin, te înțelegi cu ei pt o anumită oră și nu vin, după mint la telefon că de fapt ți-au spus altceva, că dacă nu poți la ora lor nu ți-o mai aduc deloc și că trebuie să te duci tu sa ți-o iei singur... Fiecare angajat are versiunea lui și da vina pe celălalt. Am luat de la ei o bucătărie de 8500 de lei și o canapea de 6300 de lei.... Calitatea bucătăriei nu a fost pe măsura prețului, sa vad cum este canapeaua. Deși intentionam să mobilez toată casa de la ei, in urma experienței neplăcute nu o voi face. Daca nu îți respecți clienții, îi pierzi!
Ancuta broscuta
Ancuta broscuta2 ani în urmă
Oribil, cei mai nepregatiti reprezentanti de vanzari, lipsa profesionalismului, nu sunt capabili si nici nu incearca sa gaseasca solutii.Nu sunt deschisi la sugestii.Reprezentantul de vanzari Andronic foarte obraznic, uita ca el si colegii lui sunt acolo pentru clienti si nu invers.A folosit un limbaj neadecvat.Nu informeaza sefii despre problemele intampinate de clienti pentru a putea sa -si imbunatateasca relatia cu acestiaAr fi multe de scris dar nu vreau sa ma mai enervez aducandu-mi amite de aceasta experienta oribila.Nu recomand acest magazin.Groaznic....
Roxana Ciobotea
Roxana Ciobotea2 ani în urmă
Experienta extrem de neplăcută! Personal lipsit de profesionalism și bun simț.
Superficialitate și nepăsare la adresa cerințelor clienților. Nu recomand sub nicio forma!!
Ovidiu Nicolae
Ovidiu Nicolae2 ani în urmă
Lipsă de profesionalism și bun simț! Sâmbătă 13.11.2021, căutând o canapea premium, am întrat în acest magazin puțin înainte de ora 16, fără a realiza cât este ora, dar magazinul era deschis. După câteva minute, după ce am vizualizat puțin din mobilierul expus, la ora 16:01, eu și soția, am fost invitați să părăsim magazinul, de către un băiat cu ochelari, pe motiv că programul s-a terminat în urmă cu un minut! Dacă este prea târziu, închizi ușa și nu mai primești clienții, iar pe cei din interior îi informezi discret că programul de lucru se v-a termina(sau s-a terminat) și îi rogi să se grăbească, nu să abordezi clienții din magazin invitându-i afară! Foarte urât modul de abordare! Nu voi mai călca în acest magazin!
Andreea Andreea
Andreea Andreea2 ani în urmă
Produse slab calitativ
PT remedierea defecțiuni aștepți circa o lună...sau mai mult...Pfff
Eugen Grigoriu
Eugen Grigoriu2 ani în urmă
Servicii tipic romanesti!
Consilierii de vanzari suficient de interesati de client, pentru o vanzare de aproximativ 20000 lei!
Datorita unei erori de comunicare din partea acestora, legate de livrarea comenzii ,obtuzitatea "sefei" ,in loc sa corecteze neintelegerea,da acesteia o tenta de frauda!!!
Montajul mobilei EXECRABIL!!!!!!Tehnicieni cu pregatire in domeniu inexistenta,refractari la orice sugestie,necunoscatori ai produsului!!!!Daca cineva doreste furnituri necesare asamblarii mobilei ii pot oferta gratuit din cele ramase da la montaj si necunoscute ca utilizare de "meseriasi!!!!
"Steaua" oferita este pentru mobila NU pentru servicii!!!!Trageti singuri concluziile!!!!!!
Alex Seder
Alex Seder3 ani în urmă
Neplacuta. Consilieri ironici , fara nici un fel de diplomatie, cu multe lacune in informatii. Daca pot sa te faca sa dai cati mai multi bani din buzunar esti cel mai bun client, daca insa ai o cat de mica reticenta si intrebi detalii despre valoarea mobilei esti tratat cu superioritate si invitat sa faci reclamatii daca nu iti convine raspunsul pe care il primesti.
Ecaterina Urziceanu
Ecaterina Urziceanu2 ani în urmă
Super produse și personalul foarte amabil .
Sănătate și numai bine!
Locații recomandate