/Dolj/Magazin de mobila

Moblesse Premium Furniture

Calea București nr.4 (vis-a-vis de aeroportul Craiova, 207206, România

Moblesse Premium Furniture
Magazin de mobila
4.8
252 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
8V6J+WV Craiova, România
+40 744 663 140
moblesse.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 9–18
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Robert Bojenoiu
Robert Bojenoiu2 ani în urmă
Experienta foarta placuta, mobilier de o calitate foarte buna
Raluca elena bezna
Raluca elena bezna2 ani în urmă
Mobila frumoasa, și de calitate, însă ce nu mi-a plăcut a fost: la achiziția unui mobilier mai mic, gen comoda, vitrina, nu îți oferă posibilitatea de montaj, lucru ce nu mi se pare normal, la un magazin de genul acesta
Dragusin Danut Florin
Dragusin Danut Florin2 ani în urmă
Curat, personal amabil si produse (in combinatie cu Mobconfort) pe toate gusturile si pt toate buzunarele. Recomand.
Ramona Jianu
Ramona Jianu5 ani în urmă
Eleganta, bun gust si consiliere gratuita. Toale le gasiti la MOBLESSE!
CORBEANU MARIA ANDREEA
CORBEANU MARIA ANDREEA5 ani în urmă
Magazinul este unul dintre cele mai bune din Craiova! Calitate si confort! Si sper ca nu supar pe nimeni, dar am vazut recenzia referitoare la intratul in magazin cu un carut. La randul meu am un bebe si folosim carutul peste tot, insa trebuie sa intelegem ca sunt anumite locuri unde trebuie sa respecti si regulu! Rotile carutului sunt pline de microbi! Nu cred ca sta cineva sa le curete mereu! Una e sa stergi o gresie sau un parchet si alta e sa scoti murdaria din mocheta! E normal ca proprietarul sa isi protejeze investitia! Nu ai cum sa nu lovesti un obiect in acest caz daca luam carutul! Noi de ex facem cu randul: eu intru si sta sotul sau invers! (In aceste cazuri)! Imi cer scuze iar, nu vreau sa supar pe nimeni, este doar parerea mea! In rest 5 stele pt calitate!
Luiza Dumitrescu
Luiza Dumitrescu5 ani în urmă
Mobila de foarte buna calitate . Personal foarte amabil. Poate cel mai amabil din cate magazine am vizitat ! Am fost in magazin cred ca de 4 sau 5 ori pentru a achiziționa un pat ,deoarece nu eram hotărâți,însă de fiecare dată doamnele de acolo au fost foarte drăguță . Deja ne întrebăm dacă sa ne facem abonament la cat de des am fost sa ne uitam la acelasi produs :)) recomand cu drag !
Dana Cintarelu
Dana Cintarelu2 ani în urmă
Am cumparat 2 dormitoare superbe! Speram să fie și calitative și rezistente! Oricum au mobila frumoasa ,pe care nu o găsești la alte magazine!
Florian P
Florian P2 ani în urmă
Mobila pe care nu am găsit-o în alta parte, dar aveți problema expedierii ei în alte localități. Eu sunt din Constanța și nu îmi permite timpul sa fac o plimbare la Craiova. Chiar nu ați găsit o varianta de a expedia mobila și în tara?
Locații recomandate