/Constanta/Magazin de mobila

Mobexpert

Bulevardul Aurel Vlaicu nr. 271, Constanța 900498, România

Mobexpert
Magazin de mobila
4.3
640 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
6J24+CC Constanța, România
+40 371 500 500
mobexpert.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–20
Marți: 10–20
Mirecuri: 10–20
Joi: 10–20
Vineri: 10–20
Sâmbătă: 10–20
Duminică: 10–18
Scrie o recenzie
Marcela Ungureanu
Marcela Ungureanu2 ani în urmă
Dezamăgitor!
Am achiziționat o masa cu piciorul rupt (defect din fabrica) dar am fost acuzata ca eu am scăpat-o pe scări.
Numai cumpăr niciodată!
Personalul lasă de dorit...
Marian Macsim
Marian Macsim2 ani în urmă
Dacă dorești să cumperi ceva ,ei îți aduc produsul intr-un depozit la care tu trebuie sa plătești la firme transport contra cost.Ba frate, dacă eu plătesc aici eu ridic produsul de la 8 9 10km ca să plătesc lor sau firma terta la km.
Ispas Mihai
Ispas Mihai2 ani în urmă
Am avut o experiență extrem de neplacuta dupa ce am cumparat un tablou de sticla. Nu am verificat personal extrem de bine la primire si dupa 20 de zile cand am vrut sa il instalez,l-am scos din ambalaj si am găsit un colt ciobit(imagine atasata). Am revenit cu el si am fost refuzat de managerul raionului si alta sefa mai mare(si ca gabarit) aratandu-mi nepasarea si intorcand totul in directia clientului, cum ca trebuie sa iti verifici presonal si cu intreaga responsabilitate produsele la primire. Le-am spus ca tabloul nu a fost scos complet din ambalaj la verificare fiind de dimensiune(125/50..).
Sunt client care a cumparat de la Mobexpert de peste 20000 de euro dar asta nu conteaza pentru ei, asta mi s-a spus.
Am ramas cu ciobul in final.
Sper sa nu mai cumpar nimic din Mobexpert vreodata. Pacat ca in Constanța nu avem multe opțiuni. De aici probabil si atitudinea lor.
Doru Sirbu
Doru Sirbu3 ani în urmă
Un comerciant foarte bun pe segmentul lor de activitate , insa si cu preturi pe masura calitatii produselor.
Bogdan Alexandru
Bogdan Alexandru2 ani în urmă
Calitate foarte slaba
Dupa ce am achitat o in totalitate in magazin, am asteptat 3 saptamani sa fie livrata, pana aici toate bune nimic iesit din comun. Dupa nici sase luni de la utilizare, colatarul s a descusut si scartaia in momentul in care te asezai in el am facut o sesizare a durat cateva zile,a venit cineva a sesizat problema, a mai trecut o spatamana pana au venit sa o ridice sa o trimita la fabrica pentru a remedia problema. Dupa 3 saptamani, canapeaua mi a fot adusa in locul unde a fot descusuta a fost reaparata , nu mai scartaie, dar cand te asezi in ea se aud arcurile doar intr un sigur loc cand te asezi…total dezamagit de serviciile mobexpert si de produs. In descrierea produsului este specificat ca are structura de lemn, dar este un pal de o foarte slaba caliate. In contract scire ca orice problema se rezova in cel mult 15 zile…nici vorba de asa ceva, plus ca in momentul livrarii esti sunat pe ultima suta de metrii. Aceleasi produse vandute de Mobexpert le gasiti si in alte magazile la preturi mult mai mici,de exemplu acest coltar este produs de Cotta Arad care isi vinde mafta si in alte magazile cu specific..
Alina Andreea Tapu
Alina Andreea Tapu2 ani în urmă
Îmi pare rău că nu pot atașa ss-urile.
În fine, pe scurt. După o săptămână de tot sunat ba la București, ba la Constanța, pt o retapițare a unui colțar Cloud cu un material pt animale (cumpărat din magazinul Mobexpert Constanța) primesc acest mesaj scurt și la obiect ca să scape de client:
(Și da prețul scris corect, dacă e)

Buna ziua, Va informam ca valoarea totala a retapitarii produsului este de 7.122 RON. Aceste costuri presupun ambalare, transport de la locatia dvs catre fabrica, dehusare ( reumplere perne + reasezare structura), retapitare, transport de la fabrica la locatia dvs. Va multumim si asteptam decizia dumneavoastra.
Nicolae VRISCU
Nicolae VRISCU2 ani în urmă
Angajatii sunt nepoliticosi si slabi pregatiti. Nu se poate returna niciun produs, doar inlocuit. Oriunde in Europa si Romania se poate returna un produs din diferite motive. Pe de alta parte, mobilierul arata in regula, dar nu se ridica la calitatea pentru care se cer aceste preturi. Mobexpert adio
Elena B
Elena B2 ani în urmă
Firma de 2 lei, am luat un covor de baie si am dorit sa il schimb a 2a zi , pe motiv de igiena au refuzat sa-l schimbe , covorul avand eticheta pe el.O mizerie de firma.Atentie ca nu va informeaza nimeni acest lucru in ceea ce priveste returnarea, e de “datoria ta sa citesti pe pereti”. Jalnic
Locații recomandate