/Cluj/Magazin de mobila

Naturlich - Cluj Napoca

Strada Traian Vuia 138, Cluj-Napoca 400000, România

Naturlich - Cluj Napoca
Magazin de mobila
3.8
160 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QMJ8+34 Cluj-Napoca, România
+40 754 202 025
naturlich.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 10–18
Sâmbătă: 10–18
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Vivien Rob
Vivien Rob2 ani în urmă
Am achiziționat o mobilă de peste 1000 Euro, ca să aflu în ziua livrării că în prețul acesta nu intră livrarea până în apartament. I-am sunat să renunț la comandă, dar nu se poate. Foarte nesimțiți, dacă știam că nu asigură livrare până în apartament, nici nu comandam colțarul!!! Voi face sesizare la ANCP, deoarece nu ne-au anunțat despre acest aspect!
Antonia Mesesan
Antonia Mesesan2 ani în urmă
Montarea mobilei costa 211 lei, ceea ce e acceptabil. Dar sa aduci mobila in locuință efectiv nu intra in prețul asta. Adică iti dau 211 de lei ca sa mai caut pe cineva care aduce mobila in locuință? Pai e nesimțire.
Catalin Arcu
Catalin Arcu2 ani în urmă
Produsele foarte scumpe si slab calitative pentru pretul lor. Comanda facuta de doua luni si inca asteptam cu mobila desfacuta in living sa vina panouri defecte. Totodata canapea de peste 6000 ron scartaie imediat dupa montaj. Cea mai proasta interactiune a venit insa post-vanzare cand daca nu insisti si nu suni si nu zbati, nimeni nu isi bate capul cu problema ta (chiar daca ai platit un pret de 3000+ euro). Nu recomand!
Berende Sergiu
Berende Sergiu2 ani în urmă
Un magazin unde exista o gama diversificata de mobilier
Baczo imola
Baczo imola4 ani în urmă
Multumim pentru serviciile de "calitate" si ca ati dat dovada de "profesionalism". Daca doriti sa va ajunga mobila noua asa acasa, mai bine evitati! Nu recomand!!!!!
Radu Tudor
Radu Tudor2 ani în urmă
O firma de 2 lei care nu oferă garanție produselor. Când ii intrebi de garanție te întreabă de nu știu ce etichete , factura nu mai are valoare , etichetele au. Te tot amâna sa vorbească cu producatorul. In fine , feriți-vă de ei ! Au produse de proasta calitate.
Nutu Boila
Nutu Boila2 ani în urmă
Mobila de foarte proasta calitate,cu defecte(rebut),la super pret,aschii lipite cu folie adeziva, foarte foarte dezamagit….
Ovidiu Colceriu
Ovidiu Colceriu2 ani în urmă
Mobila slaba calitativ si servicii jenante!!! Am trimis un coltar care s-a rupt dupa 6 luni de folosinta, pe care l-au trimis inapoi dupa multe insistente si telefoane din partea mea cu ladita lipsa si defect dupa 3 luni!!! Nu recomand
Locații recomandate