/Cluj/Magazin de mobila

Mobila Outlet Gherla

DN1C 22, Gherla 405300, România

Mobila Outlet Gherla
Magazin de mobila
4.2
103 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
2VCG+9Q Gherla, România
+40 744 578 593
mobilaoutletgherla.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: 10–15
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Gabriela Retegan
Gabriela Retegan2 ani în urmă
Domnul Marginean este interesat doar de recenzii nu si de satisfactia clientilor. Am comandat in magazin 2 dressing-uri si am achitat un avans substantial. Dupa o luna de zile, timp in care domnul ar fi avut timp sa verifice marfa din depozit, inainte cu o zi de livrare, am fost anuntata ca nu au decat un dressing, nu doua. Dupa insistente, a oferit o reducere de 150 de lei, ptr deranj.Cand s-a livrat mobila, am intrebat daca este in regula tot, mi s-a spus ca s-a verificat si e ok. Surpriza:lipsa piese, lipsa schita de montaj, elemente deteriorate!În poze apar elemente de la dressingul care,spune domnul,era în stare perfecta!Și pentru ca nu pot răspunde la postarea de mai jos a domnului Marginean ,scriu aici:domnule,pretenția mea e sa nu mințiți!
Silviu rad
Silviu rad2 ani în urmă
Rămân surprins de frustrările unora deoarece de aproximativ 2 ani neam mobilat tot ce am avut nevoie de la outletul din Gherla.Au fost și probleme la produsele comandate dar,de fiecare data când erau aceste probleme ne anuntau de problemele existente .Trebuie sa intelega toată lumea definiția Outlet.
Silviu Mincu
Silviu Mincu2 ani în urmă
Groaznic. Fac comanda telefonică, nu răspunde, trimite alta comanda, ma amână cu livrarea și apoi urla la mine și îmi închide telefonul in nas că au multe comenzi și nu au timp. Nu recomand.jalnici
Anca Nistor Blaga
Anca Nistor Blaga2 ani în urmă
acum 2 luni
Gama larga de produse si o atitudine foarte placuta fata de client. Puncte in plus pentru prezenta online si raspunsuri prompte la mesaje & telefon.
Lavinia Cucu
Lavinia Cucu2 ani în urmă
Personalul este extrem de amabil și se oferă absolut toate datele necesare, vin cu idei de gestionare a spațiului și sunt foarte implicați și atenți la toți clienții.
Sunt foarte prompți cu livrarea, care este gratuită pe raza mai multor localități.
Prețurile sunt cele mai mici pe care le-am văzut la un magazin de profil... Iar pe lângă asta, acum au și reducere -15% de care nu știam, doar am fost plăcut surprinși la final, când am vrut sa achitam produsele.
Este afacere de familie și asta se vede, pe lângă reducerea de care ne-am bucurat, am plecat și cu o vază cadou!
Recomand din tot sufletul!
Mircea lixandroaia
Mircea lixandroaia2 ani în urmă
Personal foarte amabil si flexibil. Livrare prompta la Bistrita, mobila de calitate. Trebuie acceptat ca, fiind outlet anumite piese de mobilier au fost transportate neglijent, de aceea si pretul de achizitie este mai mic. Indeosebi la PAL se poate observa la colturi. Nu este vina Outletului , deci pentru ei, promptitudine si calitate servicii nota 10.
Alina Mihai
Alina Mihai2 ani în urmă
Mobila este outlet, se cumpără en-gros, deci existența unor defecte sau elemente lipsă este extrem de probabilă. De aici și prețul mic. Din fericire, la Gherla ești și avertizat, și sprijinit. Mi-au fost trimise la Cluj mostre, fără niciun cost din partea mea (a fost o mare surpriză sa primesc mostra de pal la poartă, ca să pot verifica dacă se potrivește cu mobila din casă), am primit asistenta in depozit. Ba am primit si mici daruri la plecare, încă de la prima vizită. Livrarea s-a făcut a doua zi, gratuit. Prețurile sunt cu 50% ( chiar mai mici) față pe site-ul Otto, in Germania, și se fac tot felul de discounturi in funcție de cât, ce cumperi.
Nu am nicio nemulțumire iar review-utile negative de aici se datorează modului eronat in care ne raportam la acest gen de magazin. Odată cu prețurile foarte mici vin și riscuri (la Gherla oamenii încearcă sa le reducă la maxim) pe care suntem obligați sa ni le asumăm.
Multumesc mult pentru respectul cu care vă tratați clienții.
Emanuel Pop
Emanuel Pop2 ani în urmă
Mobilă de calitate superioară dar personalul de la asamblări are un comportament neadecvat și un limbaj vulgar.
Locații recomandate