/Caras severin/Magazin de mobila

Fabrica de mobila LEMET

Strada Lemet, Comuna Brebu 107100, România

Fabrica de mobila LEMET
Magazin de mobila
2.7
43 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
4QX9+X7 Comuna Brebu, România
+40 244 368 355
lemet.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Marian Piporan
Marian Piporan2 ani în urmă
Din pacate multe mici nereguli, defecte la suporti, la placajul de lada, la imbinarea dintre cele 2 corpuri principale... Produsul nu justifica pretul de 3300 lei.
Jucatorul Robo
Jucatorul Robo2 ani în urmă
Dacă drumul până la fabrică ar fi fost bun merita 5*. Dar drumul este horror.
LAURENTIU IONUT Antal
LAURENTIU IONUT Antal2 ani în urmă
Azi am cumparat o canapea marca proprie Lemet. Timp de asteptare mare, produsul in sine de o calitate execrabila, la modul extensibil este o diferență de 3-4 cm intre cele două părți componente ale șezutului și spătarului, finisajele la tapițerie făcute din topor, cele din lemn cu barda, vai de voi mă, degeaba investiți in utilaje și mașini, căci resursa umană pe care o aveți este la nivel de "necalificat", de aceea produsele ies cum ies, și de pierdut avem numai noi clienții, care vă dăm credit si valoare. Rușine...
Costin Marinescu
Costin Marinescu2 ani în urmă
Partile componente nu sunt evidentiate pe instructiunile de asamblare ceea ce le face extrem de greu de urmarit.

Am primit un dulap debitat gresit. Reclamatia s-a rezolvat in 3 (!) saptamani si incomplet.

Calitate slaba a materialelor si lipsa de profesionalism a celor din fabrica.

Personalul de la front desk Vulcan foarte OK.
Gheorghe Muntean
Gheorghe Muntean2 ani în urmă
Am cumpărat de la Lemet 2 paturi, un dulap, 4 noptiere.

Azi am cumpărat și o comoda coltar 73-73.

Pt transport îmi cereau 100 lei iar pentru montaj 350 de lei. Enorm!

În plus, dacă optezi pentru a-l transporta si monta tu, rebuie, în loc sa ridici coletele de la magazinul unde platesti, sa străbați 5 km ca sa ajungi undeva în Brebu.

La depozit primești mai multe pachete și o cutie sigilata cu feroneria și instrucțiuni de montare.

Din păcate, instrucțiunile sunt foarte sumare și nu îți indica pas cu pas ce trebuie și cum sa montezi. Ex. nu îți indica pe ce fata a unei placi sa montezi feroneria ( șuruburi, etc).
În tabelul cu piesele livrate nu îți apare codul de pe eticheta ci numai dimensiunile plăcii.

În instrucțiuni nu îți indica cum sa montezi asa zisele picioare, care sunt de fapt 2 stinghii de lemn, fără canturi.

Nu ai canturi puse nici pe spatele comodei.

Era greu sa livreze 4 picioare cu reglaj?

În plus pentru a monta polita trebuiau date 4 gauri de fixare a buloanelor, dar au dat la aceeași cota doar 3, iar unul era dat mai sus (dacă nu ai acasă o bormasina și un burghiu de 5 trebuie sa te deplasezi iarăși la magazin, sa faci o sesizare scrisa și apoi sa aștepți acasă sa vina (nu știi cand) o echipa de la Lemet.

În rezumat o experienta cu totul neplăcută!
Nici finisajele nu sunt ok.

Nu recomand.
BARASCU TRAIAN
BARASCU TRAIAN4 ani în urmă
Am comandat o Bucatarie GAZELLE,la inceputul anului 2019 si a fost gata dupa aproape 2 Luni--fiind montata la sfarsitul lunii Martie 2019.
Dupa 3 luni de utilizare am constatat ca la unul din corpurile suspendate ,a iesit din balamale usa si am sesizat la magazinul Lem"s Mega Mall ,problema la acel Dulap Suspendat.
A durat 30 zile ,ca sa fie inlocuit un Perete Lateral al acelui Dulap, cu toate ca in Contract este stipulat ca Termen de Reparatie Maxim -15 zile de la data sesizarii... dar a durat mai mult..
Nu pot recomanda acest Producator ,deoarece exista mari intirzieri in Livrarea Comenzilor ,cit si a timpului de realizare a unei reparatii in termenul prevazut de 15 zile...
Ramine pe viitor de vazut care este de fapt* Garantia Calitatii *unei Bucatarii* GAZELLE*, care a costat cu tot cu Transport si Montaj 9200 Lei !!
Nicolae linte
Nicolae linte2 ani în urmă
Buna dimineata , Am cumparat de la magazinul dumneavoastra o masa si 4 scaune de bucatarie vreau sa va spun ca am stat pe el si instantaneu s a rupt spatarul deci scaune de proasta calitate cu noduri prin ele deci nu ai calitate si siguranta in mobilierul si produsele de la aceasta Fabrica LEMN,S
( LAMET ) Conducerea magazinului LEMN,S Pitesti lasa de dorit foarte multa aroganta si nesimtire de aceea nici clientii nu prea vin .Deci dragi cumparatori nu mai cumparati mobila de la LEMN,S este o mobila foarte scumpa si de proasta calitate si multe defecte . Am cerut sa returnez produsele si m am izbit de aroganta sefului de magazin care a spus ca nu se poate s a facut reclamatie produselor voi face si la Protectia Consumatorilor .Nu merita sa va dati bani munciti pe marfa de proasta calitate. Va multumesc !
Prie Sever
Prie Sever2 ani în urmă
Produs (set scaune) deteriorat dupa 6 luni de utilizare iar in urma reclamatiei am primit cel mai evaziv raspus care suna asa:

Din pacate pielea ecologica nu este exfoliata sau crapata in consecinta consideram reclamatia dumneavoastra nefondata!

In aceeasi achizitie am avut si o masa pt living. Masa pt living nu avea nici o legatura cu cea din showroom pe care o cumparasem defapt. Dupa lungi discutii am reusit sa schimb masa.

Cea mai proasta experienta!!!!!!!!!!!
Locații recomandate