/Caras severin/Magazin de mobila

Lem's

Str. Fagarasului FN (langa bazinul de inot, in spatele hypermarketului Carrefour, Reșița, România

Lem's
Magazin de mobila
4.2
42 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
8VGH+RQ Reșița, România
+40 731 327 923
lemet.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 9–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Covaci Nicolae petru
Covaci Nicolae petru2 ani în urmă
Nam fost
Iulya M
Iulya M2 ani în urmă
Preturile putin cam mari dar in raport cu calitatea merita 👍
Floarea Crasta
Floarea Crasta2 ani în urmă
Totul este super! Iar cei care lucrează aici sunt amabili și drăguți! Succes în continuare vă doresc din toată inima mea!
Tudora Ovidiu
Tudora Ovidiu4 ani în urmă
Mobila de calitate. Se cumpără numai pe comandă. In general durata de livrare pentru comenzile Lem's este de 7 săptămâni. Se plătește un avans (cam 25%) iar restul de bani la livrare. Exista posibilitatea sa îți aducă până la locul de utilizare elementul de mobilier comandat. Dar asta se face contra cost. Normal se face livrarea până la poarta imobilului. Este bine să anunțați înainte intenția de a solicita livrarea până în casă pentru a veni cu mașina de livrare mai multe persoane. Livrarea in casa presupune extra costuri-la înțelegere cu persoanele care urcă mobila.
Secrieru Nicolae
Secrieru Nicolae5 ani în urmă
Scaune (model Arto) din piele ecologica de foarte proasta calitate si exagerat de scumpe. Peste 400 lei bucata, majoritatea scartie, la 6 scaune cumparate s-au schimbat 8!!! (incusiv cele schimbate) in primii 2 ani de garantie. Dupa 2 ani pielea e praf, sunt bune de aruncat.
Ioan Iancu
Ioan Iancu5 ani în urmă
Magazin de mobila, unde se pot lansa comenzi.Durata de așteptare e de cca 3-4 săptămâni.
Alexandru Pintea
Alexandru Pintea2 ani în urmă
Cu siguranță nu recomand. In momentul in care am comandat mobila ( un dormitor si un living) am acceptat cu buna credință ca livrarea dureaza 4 săptămâni. Ei bine, s-au facut 7 si inca nimic. Cu siguranță nu voi reveni pentru alte comenzi.
Adelina Radosavlevici
Adelina Radosavlevici2 ani în urmă
Mobilă de proasta calitate iar personalul din magazin lasă de dorit, casiera nu prea știe cu banii , cu cardul. Personal foarte slab pregatit,vorbesc urat , se poarta urat cu clienții. Geamul de la mobila murdar de lipici ce nu se poate curata. De evitat magazinul de lângă bazin din Reșița.
Locații recomandate