/Brasov/Magazin de mobila

Brico Dépôt

Calea București 109, Brașov 500299, România

Brico Dépôt
Magazin de mobila
4
1 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JJJR+73 Brașov, România
+40 21 204 3434
bricodepot.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–21
Marți: 8–21
Mirecuri: 8–21
Joi: 8–21
Vineri: 8–21
Sâmbătă: 8–21
Duminică: 8–20
Scrie o recenzie
Nelu Recean
Nelu Recean2 ani în urmă
Cele mai mici preturi in domeniu. Oferta medie. Au aparut produse noi. Merita luat in calcul cand cautati de-ale casei.
Mirela Bugan
Mirela Bugan2 ani în urmă
Super cazate în centrul istoric din Mediaș.
Mircea L
Mircea L2 ani în urmă
Dintre toate magazinele de bricolaj din Brasov asta e cel mai slab. Aceleasi produse sunt mai scumpe aici fara motiv. Asta daca le gasesti, au frecvent probleme cu stocurile de sunt rafturi goale sau produse imprastiate aiurea, si asta la produsele cele mai cautate. Deci daca ai o urgenta nu te baza ca vei gasi ce iti trebuie. Casele sunt putine si au probleme in a scana produsele, chiar si la plata te trimite la alta casa daca nu ai cardul care trebuie. Per total e de evitat
Alexandru Tureac
Alexandru Tureac2 ani în urmă
Am fost în magazin si am cerut ajutor sa cumpăr o plasa de umbrire pe care nu o pot măsură eu în schimb am fost tratat ca și cum as fi deranjat ca vreau sa cumpăr ceva(pe scurt în scârbă) de către un angajat care s-a dus sa caute un alt angajat sa vina sa taie 3 m de plasa.

după ora 17 nu se mai poate cumpăra linoleum, ca nu mai e "băiatul care taie linoleum" ... Într-un magazin de materiale de construcții deschis pana la ora 21:00.

Servicii de proasta calitate.

Vi se pare ajutor răspunsul acesta?
"Buna Alexandru,

Ne pare rau si ne cerem scuze pentru aceasta situatie.

Orice serviciu in magazinul Brico Depot Brasov este disponibil intre orele 8:00 – 21:00.

In cazul in care intampini probleme, te rugam sa soliciti la biroul INFO responsabilul de magazin.

Iti multumim pentru intelegere.

"
Ioan Latcu
Ioan Latcu2 ani în urmă
Singurul magazin de edilitare in Brașov unde chiar găsești de toate.Generator mic și barbequuri, căutați în toate magazinele de profil și o să vedeți că am dreptate...
Georgel Orandaru
Georgel Orandaru2 ani în urmă
Evitati cazile de dus hidro ! Am platit 3000 ron pe o cada cu panoul de control defect( picura apa foarte tare pe la selector) . Cand am achizitionat-o mi s-a spus ca garantia include vizita unei echipe de specialitate din Focsani in caz de defectiune! Odata montata si realizand defectul,domnul director m-a dus cu vorba pana s-a ajuns cu plangere la protectia consumatorului Brasov ! Cum sa demontez ditamai cada si sa o duc inapoi in magazin dupa ce am platit 800 ron manopera si a fost montata intr-o baie de apartament (spatiu redus)? Prin urmare am irosit 3800 roni!
Daniela Dobos
Daniela Dobos2 ani în urmă
Mulțumesc Brico Depot Brasov, și mai ales domnilor Sebi și Ovidiu de la departamentul Sanitare! Am venit ieri cu o problemă în magazin și cei 2 colegi au avut răbdarea și amabilitatea de a-mi explica și de a rezolva o problemă dificilă cu niște produce sanitare. Felicitări, din suflet! Mai rar așa ceva! Mulțumiri pentru suport și ajutor, lucru pe care în alt magazin de bricolaj nu l-am întâlnit!!!
Deliana Denes
Deliana Denes2 ani în urmă
Multumesc domnilor Lucian si Hancu Mihai pentru ajutorul oferit. Ma bucur ca mai gasesc asa ceva in cadrul magazinelor de acest fel. Super angajati. Felicitari!
Locații recomandate