/Brasov/Magazin de mobila

Deco Depot

Strada Poienelor 8, Brașov 500419, România

Deco Depot
Magazin de mobila
4.7
43 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JJMJ+5F Brașov, România
+40 268 706 571
decodepot.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: 9–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Turea Elena
Turea Elena2 ani în urmă
Atunci când ai senzația că oamenii și-au pierdut și ultima fărâmă de umanitate, o întâlnești pe Alexandra un înger coborât pe Pământ care a făcut imposibilul, posibil și mi-a trimis decorațiunile de Crăciun la București fix în cea mai aglomerată perioadă din an, în săptămâna dinaintea Crăciunului. Datorită oamenilor minunați de la Decodepot, am avut cel mai frumos brad din lume. Promit să vin să vă vizitez cu prima ocazie când ajung la Brașov! Vă mulțumesc din suflet pentru tot!!!!! Sunteți minunați și fabuloși!!!!! ❤🙏
NEGREA Bogdan
NEGREA Bogdan2 ani în urmă
Frumusete și calitate 100%!
István Kiss
István Kiss2 ani în urmă
Lucruri frumoase pentru casa. Comanda am primit a doua zi. Felicitari
Manuela Mateescu
Manuela Mateescu4 ani în urmă
Un magazin unde gasesti lucruri minunate. Preturile sunt cam ca peste tot, in materie de magazine cu decoratiuni. Pacat ca doamna care vinde sta cam prost cu nervii! Consideratia domniei sale este ca, odata deplasat un obiect din locul lui, spre a fi mai bine observat, este musai si sa il cumperi. Ca daca nu, doamna va pufai mai aprig ca un dragon :))))))
Dominic Eduard
Dominic Eduard5 ani în urmă
La voi am gasit intr-adevarr exact ce cautam aveti niste chestii f faine. Chiar m-a ajutat f mult site-ul si categoria inspiratie sa imi decorez mica mea cafenea. Clientii mei au fost incantati si pt asta va multumesc si va recomand!
Fedor Fabio
Fedor Fabio5 ani în urmă
Aici am gasit idei foarte bune pt decoratiuni. Va dau 5 stele si va recomand!
Ilies Ionita
Ilies Ionita2 ani în urmă
Am comandat in urma cu 3 saptamani un set de globuri din sticla, nu mi s-au livrat pe motiv ca "au o perioada foarte incarcata" dar comanda e pregatita de livrare si in urmatoarea zi va fi expediata. Dupa o saptamana de la aceasta minciuna, dupa ce le-am trimis un mail ca voi refuza comanda deoarece a durat prea mult, au avut tupeu sa ma sune sa imi spuna ca nu mai au produsul in stoc dar au altceva asemanator. Evident ca am refuzat! Pacat ca trebuie sa le acord cel putin o stea, ca nu le-as da niciuna. Profesionalism 0. Nu recomand!
Chiriac Viorica
Chiriac Viorica2 ani în urmă
O locație frumoasa cu personal foarte amabil.
Locații recomandate