/Brasov/Magazin de mobila

Casa Rusu Brașov

Strada Brazilor 61, Brașov 500313, România

Casa Rusu Brașov
Magazin de mobila
4
302 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JJGR+7F Brașov, România
+40 757 076 748
casarusu.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: 9–17
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ianina Bogdanescu
Ianina Bogdanescu2 ani în urmă
Am găsit o masa rotundă frumoasa îngrijit lucrata la un preț bun.Personal amabil nemotivat,cei de la livrări in spirit românesc "do It yourself".
Marian Popa
Marian Popa2 ani în urmă
Exista oferte faine la paturi dar, cand te-ai hotarat, afli ca mai ai de achizitionat si placa pentru saltea, transport si alte brizbrizuri. Partial dezamagit.
Codrin Suciu
Codrin Suciu4 ani în urmă
ATENȚIE! Casa Rusu NU ACCEPTA RETURNAREA PRODUSELOR SUB NICI UN MOTIV! Important pentru ei este să plătești, legea le permite sa livreze produse care au defecte sau alte caracteristici decât cele văzute în magazin fara notificare.
După o reclamație scrisă, am fost sunat de consultantul de vânzări care a dorit să mă facă să accept produsul așa cum l-am primit, deși el nu corespunde cu fișa tehnică, cu produsul văzut în magazin și cu eticheta afișată. În termeni juridici asta se numește ÎNȘELĂTORIE. Concret, produsul primit trebuia să aibă blat de 25, toate piesele primite sunt de 16. (Vezi poze). Va recomand cu tărie să evitați magazinul!
Adela Ciurdar
Adela Ciurdar2 ani în urmă
Mi-a placut experienta per total in acest magazin: personal amabil, aranjamentul aerisit al articolelor, iar calitatea produselor este ok. Recomand o vizita cand aveti de achizitionat mobilier.
Dan Valeriu Birla
Dan Valeriu Birla2 ani în urmă
Am intilnit o doamna f. drăguță, din cauza dânsei sunt cele cinci stele. Un pic cam rece înăuntru...
Adaug o nouă recenzie după ce am primit mobila comandată, băieții care au montat-o au fost ok , da pe dressing , pe una din plăci sunt două ciupituri, nu mari e drept , dar nu mi se pare ok treaba asta din moment ce eu cumpărătorul achit totul cum mi se cere ......
Casa Rusu mai multă atenție , va rog !!!
Monica Barsan
Monica Barsan2 ani în urmă
Am achizitionat un pat din magazin,din imitatie de piele neagra,plus o somiera.Am achitat integral suma,urmand ca dupa o sapt sa mi se livreze patul la domiciliu.
La venire,soferul constata ca a gresit somiera din depozit si ca a adus una mai buna dar mai scumpa cu 35 de lei.In momentul cand am vrut sa montam patul observam ca si materialul nu e acelasi pe care il comandasem initial,fiind unul matuit.
Practic mi au trimis cam ce au vrut ei ....
Sper macar sa fie de calitate si sa nu am probleme
Sica Doru Tanase
Sica Doru Tanase2 ani în urmă
Personal amabil și bine pregătit profesional.
Claudia Loredana Mangu
Claudia Loredana Mangu2 ani în urmă
Nu recomand. Am achiziționat mai multe corpuri pentru o camera de copil și au sosit cu palul din interior zgâriat și o ușa din mdf lucios lovita. Am dat retur usa și după multe promisiuni și telefoane a ajuns ! Lovita la căntuire în mai multe locuri! Dezamăgitor!
Locații recomandate