/Brasov/Magazin de mobila

Sicorex

Strada Nucului 28, Brașov 500302, România

Sicorex
Magazin de mobila
4.2
518 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JJ9V+78 Brașov, România
+40 268 338 383
sicorex.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: 9–15
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Constantin
Constantin2 ani în urmă
Prețul nu mai face diferența între ceva ieftin sau scump. Mobila care a fost 10.500 lei este sub așteptări. Prima lucrare făcută cu Sicorex a fost ok, a 2 sub așteptări. Și trebuie sa cumpăr in plus amortizor pentru uși, pentru că este o sigura bucata/usa .O ușă nu are niciun amortizor, pur și simplu se izbește la închidere, balamaua a ruginit,un sertar de sub cuptor trebuie impins cu forța până la capăt pentru că nu se duce lin, și multe altele . Total dezamăgit.
Irina Ioana
Irina Ioana2 ani în urmă
Hm.. Mobila multa, dar nu ai ce sa alegi.
Alexandra barbu
Alexandra barbu2 ani în urmă
După ce am cumpărat o masa de 1150 RON la care surpriza ,scaunele erau numai de design(la o greutate mai mare se lasă spătarul ca și cum ar fi de carton,masa nu se închidea cum trebuie fiind extensibila,am hotărât sa o schimbam...surpriza,cea de pe sala cu care am schimbat-o avea un picior fără capac și nu se puteau infileta șuruburile.. în final am cerut alte picioare iar când am ajuns acasă și ne-am pus sa montam masa spre stupoarea noastră când am ridicat blatul care era sprijinit pe perete ,sticla de pe el era dezlipita ..probabil de la căldură!!!!incredibil,e lipita cu banda dubla adeziva!!!!!parca am furat masa asta !!! Total dezamăgită și nu recomand absolut nimănui!!!
Violeta Balan
Violeta Balan2 ani în urmă
Imi pare sincer rău,foarte dezamăgita de livrare,de faptul ca platim 150 de lei montajul unui simplu coltar si ni se cere la telefon sa asiguram alți oameni ptr transport din poarta pana in casă.Montajul se face in casă,nu in strada
Ioan balan
Ioan balan2 ani în urmă
Amabili!Mobila de calitate!Din nefericire la o achiziție de peste 6000 lei cu transport plătit pt livrare și montaj inclus (un colțar de living 150 de ron pt montaj???) m-i se sugerează ca pentru carat de la mașină pana în casa(aproximativ 4 metri) să vorbesc cu băieții.... de parca montajul este în afara casei!Jenant!
Larisa Pop
Larisa Pop5 ani în urmă
Scriu în numele mamei mele care și-a comandat mobila la Sicorex :)
"Am aflat de Sicorex din întâmplare. O întâmplare fericită. Mobila mea de bucătărie arată exact cum am gândit-o. Execuția este ireproșabilă. Termenul de livrare prompt. Personalul foarte amabil, punctual și profesionist. Cred că este cu adevărat o firmă de nivel înalt din toate punctele de vedere."
Viorica Biru
Viorica Biru2 ani în urmă
Un magazin cu mobilă frumoasă,prețuri pentru toată lumea. Calitate preț este ok. Personalul amabil, doritor să te însoțească prin magazin să îți ofere detalii. Recomand.
Ana comsa
Ana comsa2 ani în urmă
Modificați orarul de pe net, ca facem drumuri degeaba pana acolo ca magazinul sa fie închis de la ora 18!
Locații recomandate