/Arad/Magazin de mobila

Staer Arad

Bloc, Calea Aurel Vlaicu 215 - 217, Arad 310375, România

Staer Arad
Magazin de mobila
4.3
215 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
672R+G7 Arad, România
+40 747 778 834
staer.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: 9–16
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Dragos Ciuraru
Dragos Ciuraru2 ani în urmă
Am comandat mobila de bucatarie de la staer. Mobila este frumoasa dar in schimb ECHIPA DE MONTAJ A FACUT CE A VRUT.

Scriu asa sa le sara in ochi oamenilor sa stie la ce sa se astepte.

Au lasat piciorul de la mobila pe scara(l-am adus eu in casa), nici macar nu au pus clipsurile pe el, nu au montat inaltatorul de blat pe motiv ca nu se poate dar l-au montat mesterii mei fix dupa in 10 minute.

Nu au prins blatul pe motiv ca poate mai umblu la masina de spalat(desi au incercat sa il prinda dar au gresit ceva acolo). Masina de spalat se scoate in fata, nu prin blat si am acces la ea in spate fiindca am 12 cm distanta de la perete si pot umbla de sub chiuveta.

Au zis ca ei nu pot sa puna asta daca nu e instalatorul acolo desi instalatorul meu era fix langa ei si au vorbit cu el.
Popescu Cosmin
Popescu Cosmin2 ani în urmă
Am fost în magazinul din Arad și am cautat o comoda tv. Foarte slabi la acest capitol. Probabil, ca să scape de mine, doamna din magazin mi-a recomandat sa intru pe site și sa caut acolo fiindcă o sa găsesc o grămadă de produse. Pe site au 4 comode, din care 3 sunt fără stoc... Super dezamăgit. Nu recomand Staer. Nu mai sunt ceea ce au fost mai demult.
Lipsa de profesionalism....
Ramona Ratiu
Ramona Ratiu2 ani în urmă
Bună ziua au produse foarte bn si calitatea dar cei de la montaj sub orice critica am luat un dulap de dormitor și usa a fost zgâriata au ascus si sa nu mai spun de la colțar de la lada este rupt si am văzut seara târziu repede au montat si repede au strans si au plecat nici nu a apucat soțul sa se uita cum este montata sau dacă are ceva si vream sa mai mobile dar sincer îmi este teama sa mai merg sa cumpărată alta mobila si imi pate rau
Anamaria R
Anamaria R2 ani în urmă
Am comandat o mobila premium de bucătărie, cu mdf vopsit (calitate preț). Mânerele nu arata deloc cu cele din magazin, sunt rupte, montajul lor mi s-a făcut strâmb, la fel și ușile. Nu mai recomand la nimeni și aștept remedierea situației. Suntem total dezamăgiți!
Adrian Iovan
Adrian Iovan2 ani în urmă
După aproape 1 an de căutări, începând de la Ikea, Mobexpert, Oscamob, mobilă la comandă și alte variante, am ajuns la Staer Arad cu ideea preconcepută că sunt foarte scumpi și nu voi rezolva mare lucru. Am întâlnit o doamnă minunată, pe Mariana Șinca, care a știut exact cum să ne consilieze și am decis să comandăm bucătărie, living, cameră tineret si dormitor de la ei. Raportul calitate-preț foarte corect și rezultatul e mai mult decât cel scontat. Am avut o problemă cu țeava de alimentare cu gaz și cu poziția mașinilor de spălat, iar a doua zi am primit o soluție de la Staer. Am avut mici zgârieturi pe ușa unui corp suspendat de la bucătărie, iar în săptămâna următoare am primit o nouă ușă. Încă odată, mulțumim d-na Mariana Șinca, mulțumim Staer Arad!
Andrei Vladut
Andrei Vladut2 ani în urmă
Foarte bună mobilă pe care am cumpărat-o de aici. De asemenea, personalul foarte amabil.
A k
A k2 ani în urmă
Am comandat un set de jaluzele pentru care mi s-a solicitat plata unui avans in magazin, urmand ca restul sumei sa o achit la livrarea si montarea lor. In cateva zile am fost anuntata ca jaluzelele sunt gata si am fost programata pentru montare. In ziua stabilita am sunat la firma si mi s-a comunicat o anumita ora. Ulterior am fost sunata sa mi se spuna ca livrarea nu se mai poate face, pentru ca cei ce se ocupa nu si-au terminat treaba, avand prea mult de lucru. Am reprogramat. La sosirea echipei am primit factura cu toata suma si un bon fiscal reprezentand diferenta pe care o mai aveam de platit. Nici urma de bonul fiscal pentru avansul pe care il achitasem deja. Am solicitat sa imi fie adus si acel bon. Am fost sunata de seful (cred) magazinului Staer din Arad, domnul Drutau, care mi-a spus ca a uitat sa imi dea bonul si, daca il vreau, sa ma prezint la magazin dupa el. Domnul Drutau era la curent cu faptul ca in aceasta perioada lipsesc din oras si nu am cum sa ma plimb dupa bonul pe care era obligat sa mi-l trimita. Cand am insistat sa se gaseasca o solutie, dl Drutau a spus ca nu este obligatia firmei sa faca acest lucru, ca el nu mai are pe cine sa trimita si ca, de fapt, ei nici nu se ocupa cu montarea jaluzelelor, caci - citez : "ne pierdem timpul cu asta". Cand am comandat jaluzelele mi s-a spus ca manopera e asigurata de firma si inclusa in suma ce mi-a fost calculata, nu eu am solicitat serviciul de montare. Dl Drutau a fost foarte enervat de pretentiile mele si a avut un ton impertinent si o atitudine sfidatoare. Desi, in cele din urma, a adus si acel bon fiscal, felul in care am fost tratata ca si clienta este inacceptabil. RUSINE dlui Drutau pentru un comportament care nu face cinste acestei afaceri! CATEGORIC NU RECOMAND magazinul STAER ARAD in care clientii sunt tratati ca niste fraieri!
Mariana Bulz
Mariana Bulz2 ani în urmă
Am comandat mobila de bucătărie din mdf vopsit și sunt foarte mulțumită ! Mulțumesc doamnei de la magazin Staer Arad ,care a fost foarte amabila ,dar și celor care au făcut-o , și băieților de la montaj care au fost de nota 10 ! Nota 10 pentru toți !
Locații recomandate