/Arad/Magazin de mobila

Magazin de mobila în Arad

Nu mai trebuie de multă vreme demonstrat faptul că o casă poate să devină cea mai șic sau cea mai elegantă cu ajutorul mobilierului ales. Și un magazin de mobilă este cel mai bun loc unde poți să găsești cel mai frumos mobilier care să pună cel mai bine în valoare interiorul casei.

Vei găsi aici profesioniști care să te ajute în căutarea unui mobilier care să se acorde cu stilul și decorațiunile interioare. Dacă ai un stil mai modern, la un magazin de mobilă vei găsi un mobilier din oțel, din mdf, din lemn și metal. Iar dacă ai un stil mai relax sau mai casual, vei putea alege un mobilier în stil scandinav.

Arad este un județ din vestul României, situat în Câmpia înaltă a Aradului, la 30 de kilometri distanță de Munții Zarand. Județul Arad este traversat de la est la vest de râul Mureș.

Județul Arad se învecinează cu: județul Bihor la nord și la nord-est, cu județul Alba la est, cu Hunedoara la sud-est, cu județul Timiș la sud și cu Ungaria în partea de vest.

Clima din județul Arad este preponderent continental-moderată, media temperaturilor oscilând în inetrvalul de 11 grade în zona de câmpie și 8 grade în zona de munte. Țara Zarandului este una din cele mai renumite zone etnografice de la noi din țară, unde sunt conservate piese de mare valoare și originalitate.

Rețeaua hidrografică este reprezentată de râul Mureș cu afluenții lui, Crișul Alb dar și unele râuri ce fac parte din rețeaua hidrografică a Crișului Negru. Principalele lacuri sunt Tauț și Cladova.