/Arad/Magazin de mobila

Fabrica de mobila Apollo

DN1C, Livada, România

Fabrica de mobila Apollo
Magazin de mobila
4.3
32 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
2R4W+VM Livada, România
+40 745 369 397
apolloromania.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–16
Marți: 7–16
Mirecuri: 7–16
Joi: 7–16
Vineri: 7–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Elena Carmen Cristiu
Elena Carmen Cristiu2 ani în urmă
Adevarati profesionisti! Folosesc materiale de foarte buna calitate, care fac mobila sa reziste peste ani. Design exceptional, apreciat intotdeauna de cei din casa si de vizitatori. High level! Multumesc, Apollo!
Stefan Badulescu
Stefan Badulescu2 ani în urmă
Colaborez cu echipa de la Apollo de mai bine de 10 ani si de fiecare data am fost multumit de rezultatele pe care le-am obtinut. Au tinut intotdeauna cont ce cerintele mele si mi-au oferit rezultatele asteptate. Comunicarea a fost excelenta, detaliile au fost stabilite impreuna din timp, procesul a fost extrem de transparent iar feedback-ul meu s-a vazut in produsul final. Preturile sunt competitive, mai ales pentru segmentul de mobila din lemn masiv realizata la comanda. Singurul lor defect: trateaza clientii cu prea mult bun simt.
Adelina Pletea
Adelina Pletea2 ani în urmă
Dupa aproape 10 ani revin cu drag la echipa de la Apollo pentru a comanda si alte produse de mobilier. Usile pe care le-am achizitionat s-au mentinut impecabil, calitatea este una de exceptie iar serviciile sunt pe masura.Recomand cu drag serviciile si produsele acestora.
Ovidiu Stanila
Ovidiu Stanila2 ani în urmă
Am ales sa scriu inca o recenzie ca sa clarific lucrurile pe care le-ati spus in urma primei mele recenzii. Intradevar  ca am prins perioada pandemiei dar asta n-ar fi putut impiedica o buna comunicare. Ne-ati trimis e-mail si ne-ati sunat telefonic dar doar atunci cand era in favoara dvs. In momentul cand ati modificat proiectul ,ne-ati informat doar pe e-mail nu si telefonic sa ne explicati in detaliu in primul rand ca ati modificat modelul mobilei fara sa fi cerut asta si in al 2-lea rand sa ne spuneti in ce anume au constat modificarile. In planul  pe care l-ati trimis pe email , nu aveam in nici un fel cum sa ne dam seama de modificari. Desenul arata exact la fel ca primul. Si descrierea a fost foarte ambigua asa ca noi binenteles ca am dat accept comenzii, pt ca nu parea sa fi fost modificat nimic exagerat cand in realitate toata mobila a fost modificata complet. In urma sesizarii acestei,,neintelegeri,, ati ales chipurile sa reparati fara nici un ban in plus,lucru care n-ar fi fost necesar daca faceati treaba exact cum trebuia de la inceput,plus ca mobila nu a fost nicidecum lucioasa ci mata fapt pt care noi platisem cu 19 la suta mai mult pt luciu .Banuiesc ca de acolo ati reusit sa platiti lucrurile in ,,plus,, ce ati considerat voi a fi in plus. Mobila trebuia realizata toata din lemn masiv cu frezaj dar m-am ales cu lemn masiv partial si cu mdf adaugat. Insa pretul l-ati calculat pt o mobila in intregime lemn masiv ,dar mi s-ar fi parut corect ca pretul sa il fi scazut in momentul in care mobila nu a mai fost in intregime lemb masiv. Sotul meu este de asemenea nemultumit de aceste aspecte si vi le-au comunicat telefonic.
Eu mi-am spus parerea despre experienta mea dar fiecare poate sa decida in dreptul lui cu cine anume sa colaboreze. Din recenziile pe care le-am citit la dvs pe site an vazut ca exact aceleasi probleme le-au intampinat si alti clienti. Modificari discrete,infomarea clientiilor  pe jumatate ,intarzieri de comenzi .Pe viitor se pot evita aceste probleme daca dati mai multa atentie dorintei clientului si comunicarii transparente cu acestia.
Fost CLIENT Dragomir Florentina.
Codruta Prejban
Codruta Prejban2 ani în urmă
Suntem foarte mulțumiți, calitatea mobilei este excepțională, serviciile au fost prompte.
Tina Dragomir
Tina Dragomir2 ani în urmă
Sunt foarte neseriosi. Eu una am ramas foarte dezamagita de exeperienta colaborarii cu ei. In prima instanta iti promit marea cu sarea , promit ca vor efectua mobila visurilor tale si va iesi conform asteptarilor tale dar in realitate lucrurile stau diferit. Fac dupa bunul lor plac si nu dupa placul clientului, schimba modelul mobilei si in contract fac schimbarile discret ca sa nu-ti poti da seama ca mai apoi sa te invinuiasca ca nu ai citit atent si ti-ai dat acordul.Nu trebuie dat avans inainte pt ca ramaneti la mana lor sa va invarta exact asa cum vor ei.
Eu am comandat o bucatarie din lemn masiv , culoare alb lucios si m-am ales cu alb mat si lucrare de amatori. Vopseaua nu este bine acoperita si ma asteptam la o lucrare profesionala avand in vedere suma uriasa pe care am platit-o pt bucatarie.Nu executa cerintele dorite de client ci evita comunicarea intentionat pt a nu se putea realiza comanda dupa dorintele clientului. Nu livreaza la timp. Mie mi-a amanat livrarea cu 4 luni fata de termenul initial. Tot ce pot spune este ca nu voi mai comanda niciodata de la aceasta firma.Nu recomand.
Mirela Andrade
Mirela Andrade2 ani în urmă
Recomand cu toată încrederea. Respecta termenele, sunt atenți la detalii și fac lucruri minunate .
Mirela BURZA
Mirela BURZA2 ani în urmă
Recomand cu toata sinceritatea! Am primit ceea ce mi- am dorit , mai repede decat ma asteptam! O bucătărie minunata ! Sunteti o echipă perfecta !
Locații recomandate