/Ilfov/Magazin de geamuri

Atelierul de Jaluzele

Strada Independentei, Pantelimon 077145, România

Atelierul de Jaluzele
Magazin de geamuri
5
31 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F63G+37 Pantelimon, România
+40 759 888 880
atelieruldejaluzele.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
MIHAI COSTIN
MIHAI COSTIN2 ani în urmă
Recomand cu incredere! Produse realizate din materiale de calitate, colaborare excelentă, promptitudine, echipă de profesioniști. Totul a decurs perfect, de la proiectare, masuratori, livrare si montaj. A fost o experiență deosebită!
Codrut Radoi
Codrut Radoi2 ani în urmă
Experienta foarte buna cu Atelierul de Jaluzele. Masuratorile, livrarea si montajul au fost facute foarte repede. Sunt foarte multumit de tot serviciul pe care l-au oferit.
Ruxandra Stoi
Ruxandra Stoi2 ani în urmă
Recomand! Casa noastra are curtea si doua dormitoare orientate spre Sud, asa ca soarele este o problema chiar si in timpul iernii. Solutiile de umbrire propuse: jaluzele venetiene pentru dormitoare, copertina retractabila si un rulou textil pentru inchiderea laterala a terasei; sunt frumoase si eficiente. Jaluzelele venetiene sunt deosebite. Reduc caldura considerabil dar permit si patrunderea luminii naturale in camera. Colaborarea a decurs foarte bine de la masuratori, solutii, ofertare, livrare si montaj. Mai rar o comunicare atat de prietenoasa si productiva. Multumim!
Anc Pop
Anc Pop2 ani în urmă
Una din surprizele placute. Dupa ce am contactat vreo 3 furnizori, in sfarsit cineva care sa imi rezolve problema la storuri si sa respecte termenul preconizat. Recomand cu drag, profesionalism, atentie la detalii si o foarte buna comunicare in relatia cu clientii. Well done!
Bogdan Nitu
Bogdan Nitu2 ani în urmă
Recomand cu incredere, noi am montat rulouri exterioare pentru o terasa. Totul a fost prompt si a decurs conform planului stabilit - de la idee si proiectare pana la montaj.
Elena Croitoru
Elena Croitoru2 ani în urmă
Recomand cu incredere Atelierul de Jaluzele, am comandat plase de insecte tip plisse, la toate camerele, materialele sunt de calitate inalta, comunicarea cu ei a fost excelenta, au dat dovada de promtitudine si seriozitate, montajul a fost efectuat rapid. Multumesc!
Anca
Anca2 ani în urmă
Am colaborat excelent cu Atelierul de Jaluzele: produsele comandate (copertina, rulouri exterioare, sinele de draperie, perdelele si draperiile) sunt de calitate superioara, montajul a fost profesionist; per total, intreaga colaborare a fost prompta si comunicarea foarte buna.
Ioana Macesanu
Ioana Macesanu2 ani în urmă
Calitate superioară, comunicare extrem de buna cu reprezentantul societății, am fost placut surprinsă in momentul in care am realizat ca modelul ales nu se potrivea geamului , prin urmare au fost de acord sa modifice acest model fara a fi obligată sa achit sume suplimentare
Locații recomandate