/Ilfov/Magazin de geamuri

AQUADEC.ro

Polisano, Sos. Industriilor nr 2, Republica, Poarta 2, București 032895, România

AQUADEC.ro
Magazin de geamuri
4.4
65 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C5HR+28 București, România
+40 721 788 833
aquadec.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 14–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Eduard Gorpasin
Eduard Gorpasin2 ani în urmă
În noiembrie 2021 am luat legătura telefonică cu Aquadec pentru realizarea la comandă a unui acvariu cu dimensiunile L 1600 x l 650 x î 600.

Convorbirea inițială a durat in jur de 40 de minute. Am expus detaliile iar Florin N., coordonatorul firmei, m-a ascultat, mi-a explicat ce implică fiecare aspect, și apoi mi-a sugerat o serie de modificări pentru optimizarea proiectului. De ex. mă gândeam să comand fund dublu din sticlă de 12mm. Mi-a spus că un fund normal dar din sticlă de 15mm este suficient și că ar costa și mai puțin. După multiple simulări pe siteul aquadec.ro. credeam că aveam puse la punct toate detaliile dar la folosirea sticlei de grosimi diferite nu mă gândisem. Am ajuns să elaborăm împreună datele comenzii, punct cu punct, iar rezultatul a fost o variantă îmbunătățită a comenzii inițiale la un preț mai bun. Am avut parte rar de o asemenea implicare și grijă pentru client/proiect de la primul contact telefonic.

Execuția și livrarea au durat 6 săptămâni. Mai mult decât inițial estimat dar așteptarea a meritat. Pentru că am avut probleme în a găsi un aquapad care să aibă rezistența și elasticitatea necesare, echipa aquadec a procurat un aquapad pentru mine pe care l-a și instalat la livrare.

La livrare Florin N. a venit cu temele făcute cum s-ar spune: a scris un proces verbal predare-primire cu toate detaliile comenzii, inclusiv tipul de sticlă folosit și originea sticlei, mi-a măsurat/arătat dimensiunile (DA, l-au făcut la milimetru), a pus echerul pe colțuri sus și jos pentru a demonstra că unghiurile sunt la 90°, a măsurat distanța dintre întăritoarele transversale si margini pentru a-mi arăta că sunt plasate simetric. Plus nici o zgârietură, sticla căntuită perfect pe toate laturile. Mi-a explicat cum trebuie făcută prima umplere, respectiv gradual, pentru ca să se "așeze" siliconul. În urma umplerii s-a confirmat că bazinul este perfect etanș, nicio picătură din cei 500 litri de apă nu se pierde.

Rezultatul este un acvariu care poate sta alături cu mândrie de cele mai mari nume de pe piața internațională precum Red Sea, Elos, Innovative Marine, etc.(dar poate la un sfert sau jumătate din prețul acestora). Iar pentru România acest lucru este o performanță și o raritate.

5 STELE
Julian Caraganciu
Julian Caraganciu2 ani în urmă
O echipa profesionala, care este dispusa sa consulte clientul in alegerea acvariului perfect. Dupa ce am plasat comanda, am fost tinut la curent cu fiecare etapa a lucrarii. Insa nimic nu ma putea pregati pentru cum va arata acvariul deocamdata ce va fi finisat. Acvariul a fost cu mult peste asteptari, care la randul lor nu au fost joase. Highly recommend. Above all expectations! Keep up the good work guys!
Franciuc tiberiu
Franciuc tiberiu2 ani în urmă
Experienta mea cu Aquadec a fost una la standarde de calitate premium inca de la inceputul proiectului. Tot procesul a decurs foarte bine cu toate ca acest proiect la cheie a necesitat multa munca. Lipirea sticlei s a facut la locatie pentru ca acvariul are o lungime de 3m 80 cm. S a lucrat curat, am avut parte de consultare pre si post instalare si chiar mai mult decat atat, echipa imi ofera si mentenanta. Oameni respinsabili, cu pasiune in ceea ce fac, deschisi, cunoscatori si cu idei creative. Nu exista "nu se poate" iar faptul ca pot vb cu ei oricand, spune mult despre aceasta echipa. Recomand Aquadec cu toata increderea pentru visurile voastre.
Cezar Blanaru
Cezar Blanaru2 ani în urmă
Chiar astazi au venit cei de la echipa Aquadec sa instaleze acvariul si e un spectacol sa ii vezi muncind. Extrem de seriosi, foarte priceputi, usor artistici. Se vede ca asta este mestesugul lor si ma bucur ca am apelat la ei. Recomand cu caldura!
Marius Marioara
Marius Marioara6 ani în urmă
Profesionisti si seriosi.
Mihaela Bencze-Hritcu
Mihaela Bencze-Hritcu2 ani în urmă
5 stele nu sunt de ajuns pentru a descrie cât de profesioniști sunt și câtă pasiune pun în acvariile pe care le fac.

Am făcut 2 acvarii cu ei și de fiecare data rezultatul a fost peste așteptări, dar ceea ce a contat cel mai mult nu a fost calitatea maxima cu care sunt lucrate acvariile, ci consultanta, îndrumările, răspunsurile la toate întrebările legate de pești, apa, ciclare și câte și mai câte, la care băieții de la Aquadec mi-au răspuns de fiecare data.

Știind ca ii am pe ei alături mi-a dat încrederea ca de la un acvariu mic, de 100 de litri, sa trec la unul mai complex, drop off, de 380 de litri, și sa îl dau pe mana lor pentru aquascaping și mentenanță, ceea ce l-a transformat complet. După ce am văzut ce pot sa facă am înțeles diferența dintre a face acvaristica la nivel de hobby și de profesioniști.

Echipa Aquadec oferă mult mai mult decât 5 pereți din sticla, oferă calitate maxima și dedicare, experienta enorma în îngrijirea peștilor, asistenta, talent pentru amenajarea acvariilor, pasiune pentru a spune "DA" unor proiecte care par ireale pe hârtie, încăpățânarea de a le duce la capăt și, la final, satisfacția de a avea un acvariu unic, îngrijit, sănătos, care sa fie o bucurie atât pentru tine cât mai ales pentru pești. :)

Îi recomand cu mare căldură și încredere! Sunt cei mai buni.
Claudiu
Claudiu2 ani în urmă
Calitate, profesionalism si promptitudine.

Lucrare completa bazin 150x50x50, echipamente complete, montaj, punere in functiune si populare.

Recomand cu incredere!
Gameplay Gtx
Gameplay Gtx2 ani în urmă
Recomand!
Locații recomandate