/Iasi/Magazin de geamuri

LEONVID Reparații Termopane

LEONVID Reparații Termopane
Magazin de geamuri
1.6
9 recenzii
8 comentarii
+40 751 827 891
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 10–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Diana Galai
Diana Galai4 ani în urmă
Nu recomand! Aveam nevoie sa modific usa termopan, au luat masuratorile gresit si nu au nimerit nici culoarea. Au venit sa monteze si nu aveau toate piesele, au promis ca revin cu tot ce mai era nevoie dar ne-au lasat balta. Foarte neseriosi!
George G.
George G.4 ani în urmă
Neserios. Nu respecta programul și lasă lucrările neterminate. De asemenea, vine băut și lucrează neatent. Nu recomand.
Bordeanu Alin
Bordeanu Alin5 ani în urmă
Neserios. Prima data a venit la timp, facut tot ce trebuie dar dupa 1-2 saptamani s-a stricat mecanismul pe care l-a pus prima data. Am sunat si de vreo 3 ori a zis ca vine maine dar nu a mai aparut si nici nu anunta.
Ciuguu
Ciuguu5 ani în urmă
Cam neserios domnul, a trebuit sa îl așteptam 2 zile sa vina sa facă o constatare, a venit dar nu am primit nici o informație. A rămas ca ne suna el când are timp, au trecut 3 zile de atunci 😐.
Mihaela Hurdubae
Mihaela Hurdubae5 ani în urmă
Neserios si absolut nep;riceput. Habar n-are de meserie.
Paula-Daniela Fotea
Paula-Daniela Fotea5 ani în urmă
Promptitudine si seriozitate!
Apostol Maria Dorina
Apostol Maria Dorina2 ani în urmă
Oameni buni,feriti-vă de această firmă cu patronul ei Anghel Leonard.Cum este posibil sa-l chemi(greseala mea,n-am citit recenziile) să îmbunătățească niște pierderi de caldura si să te trezești ca-i de o suta de ori mai rău?Practic,trebuie sa schimb termopanul că nu mai am ce-i face.Cum poti,omule,dacă ești om,să pretinzi că știi să faci si să lași in urma ta,batjocură.Nu pot să cred că există"meseriași"ca tine,adică,nici măcar ,cârpaci,că nu pot carpi nimic,trebuie să schimb totul,acum in prag de iarnă.Lasă meseria asta pentru oameni responsabili și asumati.
VioletGemini
VioletGemini2 ani în urmă
Incep prin a spune ca prima impresie a fost promitatore. L-am chemat pe dl. Leonard (numar gasit pe Internet) sa regleze tamplaria unei case de 2 ori, totul bine si frumos cat se putea in urma acelor reglaje.
Vazand ca totusi tamplaria nu era calitativa am decis sa schimbam prima data usa, lucru care a fost dus la bun sfarsit cu tamplaria Gealan (comandata, livrata si montata de care acesta, totul cu ajutorul unei firme din Iasi). Usa buna, totul facut ca la carte. Am zis... Hai sa schimbam si geamurile. Zis si... Cam atat, avans dat, geamuri nu!
Geamurile trebuiau sa ajunga pe 15 Martie, vazand ca nu mai apar, am zis sa sunam la firma din Iasi sa vedem de ce intarzie. Dl. Leonard a decis sa schimbe "furnizorul" cu un prieten adevarat sau inchipuit de-al sau numit Mihai, fara sa ne intrebe daca vrem sa facem acest pas si desigur nici bunavointa de a ne suna /raspunde la telefon nu a avut-o. Promisiuni desarte ca ne v-om primi avansul au tot fost pana in momentul in care acesta nu a mai raspuns deloc la telefon.
Asadar, daca cautati un om cu care sa faceti treaba, evitati acesta "firma".

Update : Am mers la politie, dosarul a ajuns pe mana procurorului, asteptam sa ne fie restituita suma furata de Leonard Anghel.

Sper sa fie ca un semnal de alarma pentru cei care au de gand sa apeleze la acest individ, nu de alta, dar nimeni nu merita sa fie furat de banii sai munciti.
Locații recomandate