/Iasi/Magazin de geamuri

Mega Image

Bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt 9, Iași 700498, România

Mega Image
Magazin de geamuri
4.1
300 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5H7M+34 Iași, România
+40 738 791 655
mega-image.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–2
Marți: 7–2
Mirecuri: 7–2
Joi: 7–2
Vineri: 7–21
Sâmbătă: 7–21
Duminică: 7–21
Scrie o recenzie
Gabi Buhi
Gabi Buhi2 ani în urmă
Personal bunicel păcat de șefi de departament mai ales de domnul ionut rotaru bogdan care face avansuri la angajate nustiu Cum poate sa lucreze în așa stil lam..chemat sa îmi explice ceva și zici ca se dădea la casierita nu era acolo sa rezolve treaba în rest curat și de bun gust angajate de la casierie cam adormite pe ele nustiu ce au în cap lor mai ales doamna blonda tunsa scurt cu ochelari și doamna roxana ele au ceva mereu de zis
Ana Rusu
Ana Rusu2 ani în urmă
Personal incapabil și sictirit, doamna cu blonda cu par scurt, casiera nici nu se obosește să spuna suma pe care trebuie sa o achiti, te lasa sa te uiti singur la casa😀
Nu dau corect rest, omit sa mai dea 50 de bani
Iar paza aproape ca te ia la bataie ( la modul cel mai serios) din cauza măștii (aici imi recunosc greseala, imi pierdusem masca) dar se putea vorbi civilizat măcar.
Gabriel Muresan
Gabriel Muresan2 ani în urmă
Speram ca leul din reclama sa fie adevărat,dar preturile sunt mai mari ,comparativ cu alte magazine de același gen,legumele sunt ok.
Kepa alan
Kepa alan2 ani în urmă
Nu pot cumpăra produse pe motiv ca nu are sa imi dea rest la 100 de lei, un complex destul de mare sa refuze asa clienți e foarte de prost gust, mai ales pe acest motiv, plus ca dupa ce vin cu mai mărunt și deschide casa vad ca avea sa îmi dea rest... nu recomand, personalul este foarte prost instrut.
Carmen Holbanel
Carmen Holbanel2 ani în urmă
Am fost foarte bucuroasă când la doi pași de mine s-a deschis un Mega Image. Știam lanțul de magazine din București, unde sunt peste tot. Mă încântă că găsesc pui rotisați, cartofi la frizează, mâncare gătită la caserolă (salată de beof, pilaf sârbesc, salata de vinete, humus, fasole gătită, etc) dar și un larg sortiment de produse alimentare și produse de strictă necesitate, nealimentare: cosmetice, băuturi alcoolice și nealcoolice, detergenți, articole de menaj, etc. O gamă de sortimente mai mică decât la Kaufland și Carrefour, preturi puțin mai mari decât la cele menționate, dar suficiente pt ceea ce ai nevoie zi de zi. Asta pt magazinele Mega Image mari. Tot în lanțul Mega Image sunt minimagazinele Mega Image GO, cu un sortiment ceva mai redus.
George
George2 ani în urmă
Nu este recomandat pentru oameni care se grăbesc, casele self Pay funcționează greu, aranjați sau cel puțin casiera cu care am interacționat este foarte stresată și nervoasa. Per total dacă ai alta opțiune evitarea este recomandata
AM Moc
AM Moc2 ani în urmă
Mai scump decât majoritatea magazinelor. Preturile la specialități arabesti sunt parca intenționat puse aiurea si neactualizate (luat azi a 3a si ultima teapa cu humusu care costa un preț pe eticheta si altul la casă - semnificativ mai mult), asta daca sunt afisate.

Overall prices are higher than most stores and are always misleading at the arab specialities fridges, especially for humus (today is the 3rd time i was duped even after carefully examining the price tags). And that's if they're even displayed..
Georgiana
Georgiana2 ani în urmă
Niciodata nu se da restul corect , iar personalul este foarte dezinteresat !
Locații recomandate