/Dolj/Magazin de geamuri

WIN Impex

Strada George Enescu 70, Craiova 200670, România

WIN Impex
Magazin de geamuri
4.3
77 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
8QJM+99 Craiova, România
+40 251 468 177
fereastrawin.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 9–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Viorel Cernea
Viorel Cernea2 ani în urmă
Servicii si produse de calitate!
Dark Game MBLBB (Catutu97)
Dark Game MBLBB (Catutu97)2 ani în urmă
Cand te gandesti ca e timpul sa-ti renovezi casa , te gandesti sa iei in considerare mai mult ca sigur si schimbatul usilor si al ferestrelor. Tomai de aceea cand eu am facut aceasta alegere, WIN IMPEX SRL a fost cea mai buna alegere pentru mine datorita seriozitatii si calitatii produselor de care dau dovada... Calitatea ii reprezinta, pretul ii recomanda
Valentin-Mihai Vrăjitoru (Vrăjitoru Valentin-Mihai)
Valentin-Mihai Vrăjitoru (Vrăjitoru Valentin-Mihai)2 ani în urmă
Produse foarte calitative, procesul de comunicare fiind unul foarte placut si usor. Personal dragut care da dovada de profesionalism.
Recomand cu incredere!
Maria Ciolacu
Maria Ciolacu2 ani în urmă
Ferestre accesibile și de lungă durată, în raport preț/calitate, așa că recomand cu încredere achiziționarea de la această companie.
Cristinel Nanu
Cristinel Nanu2 ani în urmă
Produse de mare calitate, personal foarte amabil si profesionist. Sunt foarte multumit !
JANINA NANU
JANINA NANU2 ani în urmă
Seriozitate si calitate, recoamand cu incredere ! Personal exceptional.
Lary Lari
Lary Lari4 ani în urmă
Sunt foarte dezamagit de aceasta firma am facut o comanda de 9000 Euro fara montaj la care au gresit trei ferestre din faza de proiectare iar cand am revenit si le-am spus dna Monica de la magazinul de prezentare cea care a gresit comanda zis ca nu o intereseaza si trebuie sa le platesc din nou, tinand cont de faptul ca toti banii au fost platiti toti odata cash cu mult timp inainte de a ridica comanda . Totul sa rezolvat vorbind la telefon cu patronul si directorul de productie care au spus ca trebuie sa le platesc 100 Euro eu si 100Euro dna Monica pentru a face alte ferestre .Eu am platit cei 100 Euro dar dna aceea care este cu capul in nori cred ca a luat prima pentru aceasta comanda . Va dati seama o firma atat de mare se preteaza la o 100 Euro .Asa ati mai pierdut un client care avea mult de lucru .
Cristian C
Cristian C2 ani în urmă
Ferestre de proasta calitate si personal josnic. Doarvduoa 1 an sau stricat. A trebuit sa dea alte gauri si sa monteze in alta pozitie. Sunt deja in al doilea an si alte probleme. Deranjat este ca, fiind inca in garantie te trateaza cu disrespect si fara nici un bun simt, te duc cu vorba si astept de 2 luni ca cv sa ma bage in seama. Nu recomand in nici un fel. Regret pt ca am ales win ferestre pentru calitate proasta, personal si nu in ultimul rand respect.
Locații recomandate