/Dolj/Magazin de geamuri

Usi Craiova

Piscina Valencia, Craiova-Pitesti Km9, Calea București, Craiova 200618, România

Usi Craiova
Magazin de geamuri
4.3
55 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
8W73+4H Craiova, România
+40 770 887 256
usicraiova.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 9–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Bebe bebe
Bebe bebe2 ani în urmă
Servicii de buna calitate, promptitudine,prețuri ok,vom mai colabora!!!🥳🥳🥳.Noi am avut de pus o balustrada din sticlă. A iesit exact cum ne - am dorit!
Ramona Toma
Ramona Toma2 ani în urmă
Servicii de foarte buna calitate ,personal super ,au montat ca si pentru ei ,foarte multumita am fost voi mai colabora cu aceasta firma !
Cornelia Floresteanu
Cornelia Floresteanu2 ani în urmă
Felicitari pentru seriozitate,responsabilitate si profesionalism! ! Am avut o colaborare foarte buna cu dna Mariana care mi-a prezentat usile si m-a convins sa comand ! Tin sa-i multumesc si pe aceasta cale deoarece imi plac foarte mult si calitatea lor este de nota 10 ! Dna Mariana,felicitari !
Lisa Popescu
Lisa Popescu3 ani în urmă
Servicii de cea mai proasta calitate ! Am achiziționat de la ei uși pt un apartament cu 3 camera inclusiv ușa de la intrare si o ușa alfa la debara. Încă de la montaj a început sa se vadă calitatea serviciilor pt ca a trebuit sa varuim din nou după montaj dar ceea ce a urmat demonstrează ca am avut de-a face cu niște samsari si nu o firma serioasa. Pe parcursul unui an, în plina pandemie, i-am chemat de 6 ori la reglaje ( cred ca va dati seama cat am fost de înțelegători) rămânând în prezent cu următoarele probleme : - ușa intrare montata prost (fapt recunoscut de propriul asa zis administrator) , itata, baga aer, se închide greu, cu yala stricată , - ușa alfa montata prost din start care are acum sina distrusă , -usa glisanta bucătărie fixată cu cartoane , - pervaz ușa dormitor tăiat , de doua ori au "incercat" cu 2 diferite , cu distanta de 2 degete pana la perete. A șaptea oara , după ce am dat un mail, a venit "administratorul " care ne -a recunoscut ca nu mai găsește oameni buni sa angajeze ( nu ca nu ne-am fi dat seama 😱 )si toate problemele noastre sunt din montaj si ca o sa ne rezolve . A trimis aceeași echipa jalnică care ghiciti ce, s-au făcut ca reglează si ne-au spus verde în fata ca ușa stricată de la intrare trebuie înlocuită ca n- au ce sa mai facă....lucru care nu s-a întâmplat. Am apelat la protecția consumatorului care a pasat problema la inspectoratul în construcții care ce credeti ?! Au verificat un certificat de conformitate si au zis ca e conforma ușa si sa-i dam în judecata pentru recuperarea daunelor cauzate de montaj! 😱😱😱 Asa ca, îi vom chema în instanta pt ca nu e normal sa ai uși nefuncționale la un an după montajul lor dezastruos si ca acești indivizi sa-si mai bata joc si de alti oameni!
Mainerici angel
Mainerici angel5 ani în urmă
o mizerie execrabila, la doar 2 saptamani dupa ce mi-au fost instalate cele 2 usi din garsoniera, a trebuit sa-mi cumpar altele.
una a venit cu defect de fabricatie si trebuie inlocuita(dar peste 6 luni cica)
a 2-a a trebuit s-o spart ca s-a blocat si mi s-a propus sa-mi cumpar alta la pret intreg, cu promisiunea ca vine in 10-12 saptamani.
doamna de la magazin a tratat problema superficial(a bufnit-o rasu cand i-am povestit) si mi-a reprosat ca am inchis usa cu cheia
o atitudine mizerabila a agnajatilor, niste mizerii de usi, iar serviciu de instalare...o mizerie desigur

la doar 2 saptamani de cand m-am mutat in “noua casa” am rezolvat problema usilor de la porta doors cumparand altele din alta parte

multumesc firmei pentru bataia de joc!
Alisa Bulugean
Alisa Bulugean2 ani în urmă
Bună seara. Acum câteva zile echipa dumneavoastră a montat o usa rezistenta la foc 60 min la locul meu de munca. Suntem foarte mulțumiți de serviciile oferite, montare corecta și seriozitate. Mulțumim echipei dumneavoastră și colegei Mădălina Bulin!
Liviu Baciu
Liviu Baciu2 ani în urmă
Servicii de inalta calitate, personal calificat, preturi ok, recomand cu mare incredere, voi colabora si pe viitor!Multumesc pentru colaborare!
Mihaela Pencea
Mihaela Pencea2 ani în urmă
Felicitări pentru seriozitate,profesionalism și pentru calitatea serviciilor prestate!Recomand cu mare încredere!Mulțumesc
Locații recomandate